- 10 Ağustos 2009
- 26.201
- 18.344
- 823
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
öncelikle merhaba,nereden nasıl başlasam bilmiyorum aslında...
o kadar daralmış durumdayım ki net üzerinden intikam alma yolları arayacak kadar düştümen iyi fikir size danışmak olur dedim.
çocukca gelebilir ama yaşım zaten çokta büyük sayılmaz hani.19 yaşındayım.1 ay evvel üniversiteye başladım.üninin ilk gününden bu yana hep benimle igilenen bir çocuk vardı sınıfımdan sevgilisi vardı diye ben kaçıyodum ama o kovalamaktan vazgeçmiyodu.sürekli sevgilimden bıktım ayrılacağım senin gibi bir sevgilim olsun isterdim bilmem ne sürekli böyle konuşuyodu ve ben sürekli saçmalama bu kadar kolay silme sevgilini benm hakkımda böyle düşünmen için çok erken diyodum.sürekli zamanı gelicek filan diyodu bende konuyu kapatıyordum.gel gelelim bendede bi hoşlantı başladı hatta ilkkez biri için kalp atışlarımın hızlandığını hissettim ama bunu ona belli etmedim.ta ki sevgilisinden ayrılana kadar.bana sevgilisinden ayrıldığını artık onu sevmediğini filan söyleyince bende duygularımı belli ettim ama zamana ihtiyacımız var dedim derken çocuk uzaklaşmaya başladı .bakışları değişti konuşması değişti bunalıma girdi filan.sürekli destek olmaya çalıştım baş başa kalmak istedi kabul etmedim(iyi ki etmedim).her neyse hali tavrı çok değişti ve ben ilkkez canımın yandığını hissettim saçmaladım üzerine düştüm çok niye böylesin neden uzaklaşıyosun yanımda ol böyle kötü hissediyorum filan dedim.istersen git barış bile dedim ama asla diyodu benm kafam karışık ama senle olacak bişeyler olacaksa diyodu derken son 2 gün iyice uzaklaştı ve dün sevgilisiyle barışmış.çok gururum kırıldı.ilk kez birinden intikam almak istiyorum nolur bana yardım edin.
yo yooo kızmadımeleştiriye gayet açık bi insanım öyle olmasam burada paylaşmam derdimi :) estağfurullah. lakin derslerime çalışmadığımı kim söyledi hoşlanıyorum değil ayrıca hoşlanıyodum artık nefret ediyorum diyeceksiniz ki nefrette onu önemsediğini gösterir.tam olarak öyle değil kendimi önemsiyorum ve bu yapılanı hakketmediğimi düşünüyorum :) onu geri kazanma derdinde değilim yanlış anlaşılmasın sadece canını acıtmak isterdim.
Sen en iyisi aşk şarkılarından uzak dur ,sosyal faliyetlerde bulun bir odaya kapatma kendini, kendini acıma triplerine girme o sevgiyi kendine layık gör ,
Hani bir ara tülin caner felan vardı tvde. joker hakkım diye söylerlerdi bazı erkekler kızlara. sanki sen joker hakkı olmuşsun . bir de evli bir bayan olarak , erkeklere hemen güvenme bence . yalnız kalmaya felan niye istiyor ki??? neden tanımadan bir ilişkiye başlamyı düşünüyorsun ..daha okul açılalı ne oldu vizeler bile başlamadı bildiğim . erkeklere ne kadar hayır dersen o kadar gözde olursun.
Canım bence o çocuk heves meraklısı..ben tahminlerimi söyleyim sana..Bu kızla barıştı ya,sana bakmaya devam etcek,sen onu umursamadıkça daha çok ilgilencek,ara sıra laf vurcak,mesaj atcak sana ağzını yoklayacak,tabi sen bu süreçte ondan soğuyacaksın..Aradan zaman geçecek bir yıl belk idaha kısa bir süre,sen o çocuğu başka kızlara kur yaparken göreceksin,hatta o yakınlardan biriyle de çıkabilir..Sonra siz tabi konuşmuyorsunuz bu süreçte..üçüncü sınıfa geldğinde falan bu çocuk tamamen nötr eleman olacak senin için varlığı yokluğu anlamsız yani.Senin hayatına da güzel birliktelikler girecek ama dikkat et sonu kötü bitmesin canım,çok dikkatli seç tamam..
bence o çocuk gelişimini tamamlayamamş ya bence intikam filan alma bnce bu çocuktan ne kadar az zararla kurtuldum die dua et bnce birlikte olsaymışınz sana baya zararı dokunurmuş .BENCE
İntikam duygunu yen öncelikle.Kötü bir deneyim yaşadığını kabullen.Bir konu açmıştım.Başlık seni yanıltmasın.Geri dönmesi için değilde hayatta yaptığımız yanlışları görmemiz adına okumanı tavsiye ederim.Kendini kötü hissetme,sen bir şey yapmadın ki.Hiç birşey olmamış gibi hayatına devam et.Kendi değerini bil.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...eden-sevgilinizi-geri-getirmenin-yollari.html
Güzelim öfke ve kin kisinin kendisine zarar verir.Düsüncelerinden sal gitsin affettim de birak.
Seni affediyorum.Ve seni özgür birakiyorum.diyeceksin.bunu gün icerisnde defalarca tekrar edeceksin.Bu kadar iste.
Güzelim öfke ve kin kisinin kendisine zarar verir.Düsüncelerinden sal gitsin affettim de birak.
Seni affediyorum.Ve seni özgür birakiyorum.diyeceksin.bunu gün icerisnde defalarca tekrar edeceksin.Bu kadar iste.
haklısınız ama bir anda olmuyor adam hala nispet yapar ki sevgilisine aşk yazıları paylaşıyor.sanki ben ayartmaya çalışmışım sanki günah keçisi benim gibi.benim peşimde nasıl koşuyodu bir ben bilirim bi Allah.şimdi kime bu hali,tavrı anlayamıyorum.affetmek çok zor.
Yol ver, gitsin. Uğraşmaya değmez. Bende aynı senin gibiydim. İntikam diye dolanıp duruyordum. Sonra niye uğraşiyim ki dedim kendime. Değmez çünkü. Bırak ne hali varsa görsün. Umursama, o yokmuş gibi davran, konuşma, bakma ona, ilgilenme. Burada yazılan taktikleri uygula. İnan çok işe yarıyor. Bizim onlara ihtiyacımız yok. Biz onlarsız da güçlüyüz. Zor olsa da.
Hep öyle yaparlar zaten. Önce elde edene kadar deli gibi peşinden koşarlar. Etrafında fır dönerler. Sonra sanki hiç bişey olmamış gibi tavırlar, haller takınırlar.
haklısınız ama onun içinde şimdi zafer kazanmışlık var.o şimdi mutlu, bilmiyorum olay taze diye sindiremiyorum.üzülmesi gereken suçlu olan taraf oyken benm üzülen taraf olmamı hazmedemiyorum.ama güçlü olacağım.ne kadar üzülsemde sindiremesemde o bunu anlamayacak.
Allah'ından bulsun öyleleri.dilerim hepsi bu yaşattıkları hissin binlerce katını yaşar altında ezilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?