Lütfen yardım edin öfkemden delirebilirim.

Sen en iyisi aşk şarkılarından uzak dur ,sosyal faliyetlerde bulun bir odaya kapatma kendini, kendini acıma triplerine girme o sevgiyi kendine layık gör ,

Hani bir ara tülin caner felan vardı tvde. joker hakkım diye söylerlerdi bazı erkekler kızlara. sanki sen joker hakkı olmuşsun . bir de evli bir bayan olarak , erkeklere hemen güvenme bence . yalnız kalmaya felan niye istiyor ki??? neden tanımadan bir ilişkiye başlamyı düşünüyorsun ..daha okul açılalı ne oldu vizeler bile başlamadı bildiğim . erkeklere ne kadar hayır dersen o kadar gözde olursun.

Canım bence o çocuk heves meraklısı..ben tahminlerimi söyleyim sana..Bu kızla barıştı ya,sana bakmaya devam etcek,sen onu umursamadıkça daha çok ilgilencek,ara sıra laf vurcak,mesaj atcak sana ağzını yoklayacak,tabi sen bu süreçte ondan soğuyacaksın..Aradan zaman geçecek bir yıl belk idaha kısa bir süre,sen o çocuğu başka kızlara kur yaparken göreceksin,hatta o yakınlardan biriyle de çıkabilir..Sonra siz tabi konuşmuyorsunuz bu süreçte..üçüncü sınıfa geldğinde falan bu çocuk tamamen nötr eleman olacak senin için varlığı yokluğu anlamsız yani.Senin hayatına da güzel birliktelikler girecek ama dikkat et sonu kötü bitmesin canım,çok dikkatli seç tamam..

Son düzenleme:

bence o çocuk gelişimini tamamlayamamş ya bence intikam filan alma bnce bu çocuktan ne kadar az zararla kurtuldum die dua et bnce birlikte olsaymışınz sana baya zararı dokunurmuş .BENCE

İntikam duygunu yen öncelikle.Kötü bir deneyim yaşadığını kabullen.Bir konu açmıştım.Başlık seni yanıltmasın.Geri dönmesi için değilde hayatta yaptığımız yanlışları görmemiz adına okumanı tavsiye ederim.Kendini kötü hissetme,sen bir şey yapmadın ki.Hiç birşey olmamış gibi hayatına devam et.Kendi değerini bil.

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...eden-sevgilinizi-geri-getirmenin-yollari.html

Güzelim öfke ve kin kisinin kendisine zarar verir.Düsüncelerinden sal gitsin affettim de birak.
Seni affediyorum.Ve seni özgür birakiyorum.diyeceksin.bunu gün icerisnde defalarca tekrar edeceksin.Bu kadar iste.

Sen en iyisi aşk şarkılarından uzak dur ,sosyal faliyetlerde bulun bir odaya kapatma kendini, kendini acıma triplerine girme o sevgiyi kendine layık gör ,

tavsiyelerinizin hepsini dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz :) hatta onun önünde bugüne kadar beni gördüğünden daha da neşeli daha sosyal ve daha güzel olacağım:) ne kadar çabuk atlattığımı görürse en azından kaldırdığım poposunu indirebilirim belki. :) sağolun.

tanımadan ilişkiye başlamayı düşünmedm zaten.baş başa kalma teklifini de red ettim dikkat ederseniz. sadece hoşlandım ve o benim gururumla oynadı.

dilerim Allah karşıma çok iyi insanları çıkarır artık.çok sağolun cidden.benle ilgilenmesini cidden isterdim onu umursamadığımı farketmesi için ama baktım twittera resmen nispet yapar gibi yazılar yazmış.çok seviyorum bilmem ne.vicdanı yokmuş hiç yazık.dilerim dediğiniz gibi olur.

bence o çocuk gelişimini tamamlayamamş ya bence intikam filan alma bnce bu çocuktan ne kadar az zararla kurtuldum die dua et bnce birlikte olsaymışınz sana baya zararı dokunurmuş .BENCE

yaptıkları yanına kalsın yani.ne bileyim mutlu olması içime sinm,yor hiç.ve katılıyorum iyiki olmadı aramızda bişey.

Yol ver, gitsin. Uğraşmaya değmez. Bende aynı senin gibiydim. İntikam diye dolanıp duruyordum. Sonra niye uğraşiyim ki dedim kendime. Değmez çünkü. Bırak ne hali varsa görsün. Umursama, o yokmuş gibi davran, konuşma, bakma ona, ilgilenme. Burada yazılan taktikleri uygula. İnan çok işe yarıyor. Bizim onlara ihtiyacımız yok. Biz onlarsız da güçlüyüz. Zor olsa da.

kendimi iyi hissedemiyorum işte.salak gibi hissediyorum nasıl hoşlandım ondan nasıl bi salaklıktır bu ya.
onun karşısında umursamaz olacağım.ama gerçekten hiç birşey olmamış gibi hissetmem için zamana ihtiyacım var sanırım.sağolun tavsiyeleriniz için :)

Güzelim öfke ve kin kisinin kendisine zarar verir.Düsüncelerinden sal gitsin affettim de birak.
Seni affediyorum.Ve seni özgür birakiyorum.diyeceksin.bunu gün icerisnde defalarca tekrar edeceksin.Bu kadar iste.

....mesaj tekrarı

Son düzenleme:

haklısınız ama bir anda olmuyor adam hala nispet yapar gibi sevgilisine aşk yazıları paylaşıyor.sanki ben ayartmaya çalışmışım sanki günah keçisi benim gibi.benim peşimde nasıl koşuyodu bir ben bilirim bi Allah.şimdi kime bu hali,tavrı anlayamıyorum.affetmek çok zor.

Hep öyle yaparlar zaten. Önce elde edene kadar deli gibi peşinden koşarlar. Etrafında fır dönerler. Sonra sanki hiç bişey olmamış gibi tavırlar, haller takınırlar.

haklısınız ama onun içinde şimdi zafer kazanmışlık var.o şimdi mutlu, bilmiyorum olay taze diye sindiremiyorum.üzülmesi gereken suçlu olan taraf oyken benm üzülen taraf olmamı hazmedemiyorum.ama güçlü olacağım.ne kadar üzülsemde sindiremesemde o bunu anlamayacak.

Hep öyle yaparlar zaten. Önce elde edene kadar deli gibi peşinden koşarlar. Etrafında fır dönerler. Sonra sanki hiç bişey olmamış gibi tavırlar, haller takınırlar.

Allah'ından bulsun öyleleri.dilerim hepsi bu yaşattıkları hissin binlerce katını yaşar altında ezilirler.

Olabilir onun ne yaptigi seni baglamamali.Karsindakini insani düsün.O sen degil.Bir baskasi.Her seyi yapabilir kendince.Onu her zaman durduramayabilirsin.Cünkü onu denetleyen sen degilsin.Sen ancak kendi beynin ve nefsin üzerinde etkilisin.yani senin durusun önemli.Yurtta ayni odada benimle yasayan bir kiz arkadasimi pozitif düsünceyle yendim.Bunu sende yapabilirsin.

Duygularıma tercüman oldun. Sen ne kadar güçlü olursan ayakta durursan ona kadar çok ceza vermiş olursun. Ezdirme sakın kendini. Senin kendisi için üzüldüğünü, ağladığını anlamasın. Ben neler neler yaptım. İşe yaradı mı ? Hayır. Daha beter oldu. Kendinle ilgilen, bişeler yap ne biliyim çık gez dolaş falan. En bilinenleri kuaföre git yada alışveriş yap. Çok klasik bi söz hiçte sevmem ama zaman herşeyin ilacıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…