- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Olabilir onun ne yaptigi seni baglamamali.Karsindakini insani düsün.O sen degil.Bir baskasi.Her seyi yapabilir kendince.Onu her zaman durduramayabilirsin.Cünkü onu denetleyen sen degilsin.Sen ancak kendi beynin ve nefsin üzerinde etkilisin.yani senin durusun önemli.Yurtta ayni odada benimle yasayan bir kiz arkadasimi pozitif düsünceyle yendim.Bunu sende yapabilirsin.
Duygularıma tercüman oldun. Sen ne kadar güçlü olursan ayakta durursan ona kadar çok ceza vermiş olursun. Ezdirme sakın kendini. Senin kendisi için üzüldüğünü, ağladığını anlamasın. Ben neler neler yaptım. İşe yaradı mı ? Hayır. Daha beter oldu. Kendinle ilgilen, bişeler yap ne biliyim çık gez dolaş falan. En bilinenleri kuaföre git yada alışveriş yap. Çok klasik bi söz hiçte sevmem ama zaman herşeyin ilacıdır.
dikkatli okumadınız sanırım tabiki intikam için dedim.bundan sonra onla düşünmem tabi ki :)
ve gene dikkatli okumamışsınız mesajlaşma herşeyi bitirmek içindi. birdaha asla konuşmam kimse çakmasın belki diye bi selam veririm belki ama içten sanma.Seni affetmeyeceğim ne halin varsa gör dedim ve bitti tamamen kopardım ipleri :)
Duygularıma hakim olmam o kadar zor ki diye başlamıştınız o mesaja o yüzden sordum, ipleri koparmanız twitter takiplerinizden belli oluyor:)) Selam dahi vermemeniz gerek aynı grupta olmanız bir şeyi değiştirmez, çok iğrenç bir durum yaşadığınız şey, selamınıza bile layık değil o çocuk.
dilerim zaman bana ilaç olurken onu zehirler.ben bu düştüğüm çukurdan çıkarken o düşer.
güçlü olacağım karşısında.çok güçlü olacağım inşallah.o öyle bilsin. sizinde mi başınızdan buna benzer bişey geçti?
Evet canım benimde başımdan buna benzer gibi şeyler geçti.
kesinlikle hiç umursama, en büyük ceza o olur.
Hem zaten sevgilisi varken sana sardıysa senleyken başkasına saracaktır. bu çok açıkk
peki nasıl atlattınız?ve o hiç pişman oldu mu yaptıkları için?
Ne atlatması ? Atlatamadım. Hala daha aklımda yaptıkları. Ve o hiç pişman oldu mu yaptıkları için ? Hah. Hiç sanmam. O gayet mutlu mesut devam ediyor hayatına. Onda pişmanlık duygusu diye bişey olduğunu sanmıyorum. Gerçi onda duygu denen şey hiç yok. Ama inşallah olur. Bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam.
o heriften bir ot çıkmaz.En iyi intikam şekli görmemezlikten gelmek yolda gördünmü mimiklerini bile değiştirmeden görmemezlikten gelip yoluna devam etmendir bence
canım o salaktan alabileceğin en güzel intikam her yönüyle çok iyi bir sevgili yapmak olur bence kudurur valla kıskançlıktan
Ay Allah nasip etse keşke
inş canım en kısa zamanda çıkar karşına en iyisi
amin :) artık hayırlısı çıksın tek o olsn ya böyle hıyarlarıyla karşılaştırmasın Allah'ım kimseyi
Kusura bakma ama sana hiç üzülemedim..
Hak etmişsin..
Adamın sevgilisi varken, sana yanaşmış sende bunu bile bile görüşmeyi kesmemişsin..Umut etmişsin ayrılsında benimle olsun diye..
Yaptığın çok ayıp..
Yarın öbür gün iş yaşantında iş arkadaşklarından biri gelse karımdan boşanıcam dese boşanana kadar ilişkini '' arkadaşlık seviyesinde '' de olsa sürdüreceksin demek ki..
Potansiyel tehlikesin..
O kızın yerinde sende olabilirdin..Düşünsene erkek arkadaşın bir kıza yalpaklanıyor, kızda senden ayrılsında birlikte olalım diye ''arkadaş'' durumlarına görüşmeyi kesmiyor..
Kendine yapılmasını istemediğin hiç birşeyi başkasına yapma..
O çocuğa gelince zaten karaktersizin tekiymiş..
Sana abla tavsiyesi hayatında biri varken sana yaklaşan bi adam gördüğün anda bırak görüşmeyi arkana bakmadan kaç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?