Lütfen yardım edin öfkemden delirebilirim.


nasıl yapacağım peki?aynı sınıftayım arkadaş grubumuz aynı her gün yüz yüze?
 

dilerim zaman bana ilaç olurken onu zehirler.ben bu düştüğüm çukurdan çıkarken o düşer.
güçlü olacağım karşısında.çok güçlü olacağım inşallah.o öyle bilsin. sizinde mi başınızdan buna benzer bişey geçti?
 

Duygularıma hakim olmam o kadar zor ki diye başlamıştınız o mesaja o yüzden sordum, ipleri koparmanız twitter takiplerinizden belli oluyor:)) Selam dahi vermemeniz gerek aynı grupta olmanız bir şeyi değiştirmez, çok iğrenç bir durum yaşadığınız şey, selamınıza bile layık değil o çocuk.
 



'haklısın çok haklısın ama fazla mı duygusalım neyim bazen kalbime söz geçiremiyorum.'

kastettiğiniz bu sanırım.ama ben bunu şu anki duygum için yazmadım evet düne kadar hoşlanıyodum ve nasıl öyle birinden hoşlandığımı anlayamıyorum anlamında yazdım. şu an nefret ediyorum.olay daha dün oldu bırakında rekor kitabına girmeyeyim bir anda tamamen silerek hangi biriniz sevdiği insanı bir anda sildi ki? twitter olayıda aynı şekilde.twitterden sildm dün ama herkese açık olduğundan okuyabiliyorum ki buda ilk gün için gayet normal bi tepki.tabi ki bunlardan uzaklaşmaya çalışacağım ama bende insanım sonuç olarak bi kalbim var anında silemem :) onu hala atamamam o gelse onu kabul edeceğimi yada peşinde koşacağımı göstermez. tabi ki sileceğim.konuşmuyorumda zaten sadece ilgi çekmesin diye arada selam vermek zorundayım çnkü insanların ilgisini çekmemeli bu sefer herkes anlayacak ve x sevgilisine dönünce y ona küstü demek ki y'nin x te gözü varmış olacak.insanların blmesine gerek yok bence.yanılıyor muyum?
 

Evet canım benimde başımdan buna benzer gibi şeyler geçti.
 
kesinlikle hiç umursama, en büyük ceza o olur.
Hem zaten sevgilisi varken sana sardıysa senleyken başkasına saracaktır. bu çok açıkk
 
kesinlikle hiç umursama, en büyük ceza o olur.
Hem zaten sevgilisi varken sana sardıysa senleyken başkasına saracaktır. bu çok açıkk

ya tabiki öyle.ben tekrar tekrar söylüyorum iyi ki olmamış.onu geri kazanma gibi bi derdim olamaz zaten.
ama hayatımda ilk kez kendimi aşağılanmış hissediyorum.yaptıklarının yanına kalması beni sinir ediyo.
 
peki nasıl atlattınız?ve o hiç pişman oldu mu yaptıkları için?

Ne atlatması ? Atlatamadım. Hala daha aklımda yaptıkları. Ve o hiç pişman oldu mu yaptıkları için ? Hah. Hiç sanmam. O gayet mutlu mesut devam ediyor hayatına. Onda pişmanlık duygusu diye bişey olduğunu sanmıyorum. Gerçi onda duygu denen şey hiç yok. Ama inşallah olur. Bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam.
 
Son düzenleme:
yaptıklarının yanına kalması beni sinir ediyo.

Bu durum beni de çok sinir ediyor. Ama Allah hiç kimsenin yaptığını yanına bırakmaz canım. Allah'a havale et. Allah'ından bulsun.
 
o heriften bir ot çıkmaz.En iyi intikam şekli görmemezlikten gelmek yolda gördünmü mimiklerini bile değiştirmeden görmemezlikten gelip yoluna devam etmendir bence
 
canım o salaktan alabileceğin en güzel intikam her yönüyle çok iyi bir sevgili yapmak olur bence kudurur valla kıskançlıktan
 

ya nasıl bu kadar duygusuz olabilirler anlamıyorum. kalp yok onlarda cidden yok. Allah'larından bulsunlar.
 
o heriften bir ot çıkmaz.En iyi intikam şekli görmemezlikten gelmek yolda gördünmü mimiklerini bile değiştirmeden görmemezlikten gelip yoluna devam etmendir bence

haklısınız.ve sanırım eskisinden daha iyi olmalıyım her açıdan.onu atlattığımı daha da iyi olduğumu görmeli :)
 
Kusura bakma ama sana hiç üzülemedim..

Hak etmişsin..

Adamın sevgilisi varken, sana yanaşmış sende bunu bile bile görüşmeyi kesmemişsin..Umut etmişsin ayrılsında benimle olsun diye..

Yaptığın çok ayıp..
Yarın öbür gün iş yaşantında iş arkadaşklarından biri gelse karımdan boşanıcam dese boşanana kadar ilişkini '' arkadaşlık seviyesinde '' de olsa sürdüreceksin demek ki..

Potansiyel tehlikesin..

O kızın yerinde sende olabilirdin..Düşünsene erkek arkadaşın bir kıza yalpaklanıyor, kızda senden ayrılsında birlikte olalım diye ''arkadaş'' durumlarına görüşmeyi kesmiyor..

Kendine yapılmasını istemediğin hiç birşeyi başkasına yapma..

O çocuğa gelince zaten karaktersizin tekiymiş..

Sana abla tavsiyesi hayatında biri varken sana yaklaşan bi adam gördüğün anda bırak görüşmeyi arkana bakmadan kaç..
 



yanlış anlaşılma olmasın ama sevgilisi varken hiç umut vermedim.saçmalama beni tanımıyosun bile ilişkin önemli filan diye konuştum sürekli ilk mesajta da anlattım.ayrıldıktan sonra itiraf ettim çünkü sevmiyorum diyodu başına silah dayayacak değilim git barış diye.ayırma derdinde olsam baş başa kalalım dediğinde gider kalırdım istediğim bu olsaydı..ayrıca benden hoşlanıyo diye niye arkadaşlığımı bitireyim ümit vermediğim için vicdanım rahat sonuçta.fikrinize saygı duyuyorum fakat önyargılı ve objektif olmamış belirtmeliyim. vicdanım rahat benim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…