ve sunuda eklemeliyim ki, 3 aylik burun cok odemlidir sorununuz nedir bilmiyorum dilerseniz ozeldende yazabilir paylasabilirsiniz ama cok erken. sorununuz estetik degil sagliksal bir sorunsa eger orasi ayri tabiigecmis olsun ilk olarak. hata arastirmadan yaptirmanizdan basliyor, ben 2015 senesinde ameliyat oldum 6 ay sadece doktor aradim. icime sinene kadar, oncesi sonrasi hastalarina baktim arastirdim vesaire. yani burda sakin ameliyat olmayin gibi bir cumle kullanip, niyeti hevesi olan insanlara yanlis ornek olursunuz. 10 sene oncesinde 1 ay icinde normal yasantima dondum ve bahsettiginiz seylerin hic birisini yasamadim, elbette surec kolay degil ama bunu goze alip bu ameliyati oluyor insanlar. ben size dr alparslan yildirim’i onerecegim fiyati su an ne durumda bilmiyorum o zaman icinde yuksekti ama ben burnumdan gayet memnunum ve dedigim gibi 6 ay arastirmistim o zamanlar.
Bendede ne iz var,nede bahaettiği gibi sivilce vs, sivilce çıksa burun ameliyatından bilmiş belki de psikolojik bir durum, 1 hafta önce arkadaşm oldu ve işine gidip geliyor normal hayatına döndü, Tabi ödemi tedavisi devam edecek belli süre ama bu hangi ameliyatta yokve sunuda eklemeliyim ki, 3 aylik burun cok odemlidir sorununuz nedir bilmiyorum dilerseniz ozeldende yazabilir paylasabilirsiniz ama cok erken. sorununuz estetik degil sagliksal bir sorunsa eger orasi ayri tabii
Affedersiniz ama sorumluluk alıyor musunuz cümlesinin neresi tehdit vari bir cümle?Şu anda yüzlerce insan burun ameliyatı oluyor, Siz iyi bir doktora yaptırmadınız diye neden süreci kötülüyorsunzz, Ben 3 sene önce yaptırdım Eşim yaptırdı, Ve keşke eskiden yaptırsaydık oldu tek dediğimiz, Aaaasssslllla yaptırmayın diye insanları negatif yönlendirmek sadce sizin tecrübenizle alakalı konu, Burun ameliyatının berbat bir şey olduğunu göstermez, Kendi tecrübemi paylaştığım yere sorumluluk alıyor musunuz gibi tehdit vari sorular sormanız falan
Merhabalar insanlara neden yanlış örnek olduğumu anlayamadım. Bakın sizin süreci iyi geçirmeniz nasıl ki bir başkasının sürecini iyi geçirmesi anlamına gelmiyorsa benimki de o anlama gelmiyor ki. Ben neden kötü örnek olayım benimki kötü bir tecrübe nasıl ki insanlar iyi tecrübelerinde bahsedebilir kötülerinden de bahsedebiliriz. Ben sakın ameliyat olmayın yazdığımda gerçekten ben söylediğim için kimse ameliyat olmaktan vazgeçmez buna eminim. Umarım herkes iyi doktorlara iyi süreçler geçirir. Bunun böyle olmasını ben de isterim. Ama ben sadece kendi yaşadığım kötü deneyimden bahsettim elbetteki çok iyi bir doktora ameliyat olduğunuzda ve iyileşme sürecinizde olumlu anlamda ilerlediğinde durum farklıdır. Bakın mesela siz Alparslan yıldırımla çok şükür ki iyi bir ameliyat geçirmişsiniz ama burada onun da çok mağduru var çok şikayeti var hayatını mahvettiği çok insan var. Bu yüzden burun işi en iyi doktora olsanız da biraz şans işi. İyi günler.gecmis olsun ilk olarak. hata arastirmadan yaptirmanizdan basliyor, ben 2015 senesinde ameliyat oldum 6 ay sadece doktor aradim. icime sinene kadar, oncesi sonrasi hastalarina baktim arastirdim vesaire. yani burda sakin ameliyat olmayin gibi bir cumle kullanip, niyeti hevesi olan insanlara yanlis ornek olursunuz. 10 sene oncesinde 1 ay icinde normal yasantima dondum ve bahsettiginiz seylerin hic birisini yasamadim, elbette surec kolay degil ama bunu goze alip bu ameliyati oluyor insanlar. ben size dr alparslan yildirim’i onerecegim fiyati su an ne durumda bilmiyorum o zaman icinde yuksekti ama ben burnumdan gayet memnunum ve dedigim gibi 6 ay arastirmistim o zamanlar.
Merhaba bir yıl geçmeden amaliyat yapmıyorlar hatta bazı doktorlar Sizin gibi 3 ay olduğunu duyunca asla kabul etmiyor malasef erken dönemde doktor ararsanız psikolojisi bozuk oluyorsunuz malesef ben yaşadım.ayni şeyleri acele etmeyin Google yorumlarına aldanıp doktor seçmeyin hepsi kendi tanıdıkları yazıyor beş yıldız veriyor önünüzde uzun bir süreç var iyice araştırın ben maddi durumum olmadığı için aynı doktora amaliayat olmak zorunda kaldım maalesef daha kötü yaptı keşkelerle yaşamak çok zor birde Şaban Çelebi revizyonda baya iyi bu Yazdığınız doktorlara göre daha uygun birde ona bakın isterseniz ben bir kaç hastasıyla görüştüm revizyon olan ama hepsi memnundu ama ben maddi durumundan dolayi olamadım onaMerhabalar yaklaşık 3 ay önce çok araştırmadan dünyadaki en aptal şeyi yapıp burnumdan ameliyat oldum. Ameliyat olanların asla ama asla hiçbiri doğruyu söylemiyor. Bir arkadaşıma aldanıp sadece burnumdaki yamukluk için o ameliyat masasına yattım. Yok çok rahat yok bilmem ne. Kaçsaydım keşke.
1. Ayımdan itibaren revizyon için doktor araştırmaya başladım. Sadece eski burnuma benzesin istiyorum. Mehmet Yazar, Abdülkadir göksel ve Ahmet islam hakkında çok fazla yorum okudum ama kime güveneceğim bilmiyorum. Abdülkadir bey aralarında ücret olarak en yükseği sonra Memet bey sonra da Ahmet bey geliyor. Ahmet beyin asistanı ile telefonda görüştüm genellikle revizyon yapıyormuş. İki ayrı hastanede ameliyat yapıyor fiyat farkı oluyormuş hastanelerde. 250 bin civarında fiyatı.
Abdülkadir bey çok güvenilir görünüyor ama fiyatı çok çok yüksek.
Mehmet bey çok zor revizyonları yapmış ve burun ucunu büyütüyor da istediğim şey de bu aslında. Ama gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı. Lütfen deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Aklımı kaybetmek üzereyim artık psikolojik olarak çöktüm. Sadece yamukluk için ameliyat olmak istedim başıma gelmeyen kalmadı. Doktora sorunları anlatınca psikolojisi bozuk oluyorsunuz öyle bir rezil etmek istiyorum ki o doktoru tanınan biri de değil hiç tanınmaz umarım.
Çok doğru sorun çıkınca inanılmaz bir eziyet yaşayan bilir psikolojik olarak bitiyorsunuz yeni bir amaliyat yeni bir maliyet revizyonlar çok pahalı bir yıl beklemek offff inanılmaz bir acı her gün aynaya bakmak zorunda kalmak her baktığında aynı sorunu görmek inanilmaz zor yaşayan bilirÇok çok büyük, bariz bir problem olmadıkça asla burun ameliyatı olunmamalı bence. Kendi yaşadıklarımdan ve buradaki diğer insanlardan anladığım bu.
15 yıldır yüzümün ortasında bir enkazla yaşıyorum. O kadar mutsuzum ki anlatamam...Çok doğru sorun çıkınca inanılmaz bir eziyet yaşayan bilir psikolojik olarak bitiyorsunuz yeni bir amaliyat yeni bir maliyet revizyonlar çok pahalı bir yıl beklemek offff inanılmaz bir acı her gün aynaya bakmak zorunda kalmak her baktığında aynı sorunu görmek inanilmaz zor yaşayan bilir
Malesef doktor hatalarını biz çekiyoruz onların umrumda bile değil bizi para olarak görüyorlar parayi aldıktan sonra sen bir hiçsin sana ne olmuş umrumda bile değil sahte Google yorumlarıyla hasta toplamaya devam15 yıldır yüzümün ortasında bir enkazla yaşıyorum. O kadar mutsuzum ki anlatamam...
O kadar cok arastirdim ki ozellikle instagrama yorumlar yazdim. Oradan bir suru magdur hastalar yaziyor. Kimse yorum yapamasada gizliden ulasiyolar. Kimse memnun degil doktorlarin cogu acimasiz, bir de sunlar oluyor yalancilar var cok iyi tespit etmek gerekiyor. Mesela benim doktorum bariz barbie burun yaparken fake hesaplar ulasip dogal da yapiyor, istege gore yapiyor, ne istersen oyle yapiyor yazmislardi. Boyle kandiriyolar. Oyle kotu insanlar var ki birine guvenmek bu saatten sonra cok zor.Malesef doktor hatalarını biz çekiyoruz onların umrumda bile değil bizi para olarak görüyorlar parayi aldıktan sonra sen bir hiçsin sana ne olmuş umrumda bile değil sahte Google yorumlarıyla hasta toplamaya devam
Ben de biktim artik gercekten. Bizi bu duruma sokmaya haklari yok. Bugun bir tane video gordum, bir hasta doktoru olumle tehdit etmis. Herkes hastalari koruyormus, cok magdurlarmis vs vs. Dedim bizim durumumuz ne olacak, kesti bicti oylece kaldik. Hep de doktorlar magdur. Engelledi beni :) Kendileri bol bol cikip konusuyorlar, bizi de arabulucuyla oyle boyle susturuyorlar. Gercek magdur olan hastalar hic ortalik da yok. Sonra manipulasyon sadece. Hicbirine guvenmiyorum inanmiyorum. Aralarindan 5 tane cikmaz. O kadar netim.Evet malesef doktorların çoğu güzel olunca ben yaptım olmayınca ben yokum hesabı yapıyorlar benim burnum çökmüş çok kötü durumda dalga geçer gibi hiç bir sorun yok diyor senin burnunu ben beğeniyorum diyor şaka gibi onlar bizi para olarak görüyor parayı aldıktan sonra amaliayat başarısız kendi hatası asla kabul etmiyor amalayattan önce cildin ince İÖO çok güzellik amalyat başarısız olunca ama kalın ciltlisin eee böyle söyledim diyorum aaa ne zman söyledim sen kafanda kuruyosun oluyor hakkımızı Allah koymasın İnşallah biz ne yaşıyorsam fazlasını yaşasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?