Lütfen yardım edin revizyon için hangi doktoru seçmeliyiz? Aklımı yitirmek üzereyim.

Hastayı insan içine cikilamayacak duruma getiren o eve hapsolan öz güvenini kaybeden insanlara var peki ya onlar doktorun umrandami o hastalık psikolojisinin nasıl bozulduğu

Hastayı insan içine cikilamayacak duruma getiren o eve hapsolan öz güvenini kaybeden insanlara var peki ya onlar doktorun umrandami o hastalık psikolojisinin nasıl bozulduğu
Asla anlamazlar. Ama cikip haberlerde orada burada doktorlar cok magdur. Elbet iyilerde vardir ona bir sey demiyorum ama su an hastaneye gitmeye korkuyorum ben doktorlar yuzunden. Simdi o insanlar kim bilir ne yasadi da doktorlara boyle davraniyolar bir de bunu sorgulamak lazim.
Serum taktirmak icin gecen hastaneye gittim ogrenci gonderdiler sag kolumu delik desik etti. Morardi kanadi damarimi bulamadi. Dedim travmam var ogrenci falan gelmesin. Sanki keyfimizden gidiyoruz. Estetik olduysak parasini verdik nasil kafasina gore keser ya. Ben ne istiyorsam onu yapmak zorunda bana yardim mi ediyor bedava mi yapiyor. Havuzlu villalarda oturup keyif yapmayi biliyor 5 aydir calisamiyorum. Allah belalarini versin.

Aynı durumdayiz sizinle

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun şu an nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…