Lütfen yardım edin. Sevgilim bana bir kız yüzünden vurdu. Fikrinizi ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesi arkadaşları ve aslıyı (o kız) kastettim.
Ailesi neyse ne de, arkadaşlar sıkıntı. Aslı da güya arkadaşı. Adamın haremi var sonuçta, sizin derdiniz adamın haremi olması değil, haseki olamamış olmanız. Çok acayip.

Abartmıyorsun ve haksız sen değilsin ama hala onunla olsam mı devam etsem mi diye düşünüyorsan bak o konuda haksızsın işte. Sal gitsin kızım napıcaksın o adamı başkasına ilgisi var bariz belli üzülerek söylüyorum ama yarın öbür gün imkan olsa kızla yakınlaşıcak gibi bir hali var lütfen yol yakınken gözünü aç. Ne demek başka bir kız için hırpalanmak WTF yani!!!!

Merhaba, sevgilimin en yakın arkadaşı tinderdan tanışıp aylarca flortlestigi öpüştugu beraber içki içtiği biri. Sonra arkadaş kalmışlar. Bana ilk buluşmada sadece en yakın arkadaşının kız olduğunu söyledi. Sonrasında sadece arkadaşız ama bir kere öpüştük dedi. İlerleyen aylarda ise iki günde bir buluşuyorduk, ben cinsel bir şeyler hissediyordum ama o yüz vermedi ve içimde kaldı dedi. Ben ne zaman heyecanlanıp bir şey yapmak istesem örneğin adalara gitmek gibi yolda bana kızla oynadığı oyunları anlatıyordu. Biz daha az eğleniyorduk çünkü hep hevesim kursağımda kalıyordu ve kendimi huzurlu hissetmiyordum. Ayrılmak istedim. Kaç defa sen daha önemlisin onu hayatımdan çıkaracağım dedi sözler verdi. Ama bunun yanında hep olay çıkardı. İki yıllık arkadaşligin başında flört oldu sonra dost kaldık bunu kabul et ve olgunca bak dedi. Olgunca bakmiyorsun, veletsin bu yüzden seni terk ediyorum buluşmazsan dedi kaç defa. İlk önceleri buluşun ama kapalı mekanda olmaz ve alkol alma diyordum ama sonra bir gün kızla görüşmek istemiyorum ve kızın sevgilisine bu durumu diyeceğim diye korkup beni itip tokat attı ne kadar kötüsün diye. Günden güne ilişkimiz sadece kızın üzerinden kavgaya döndü. Beni bu yüzden kırma ben daha önemli değil miyim bak ciddi düşünüyorsun madem bunu istemeye hakkım var dedim. Zorla kızı engelledi ama ağzıma sıçtı. Ben mi fazla takıntılı davrandım bilmiyorum çünkü görüşmemek için ısrar ettim. Kızı iki ay engelledi ve kız hiç merak edip aramadı. Yani kız onu bu kadar düşünmüyor. Yılbaşında bir defa aradı diye o kadar mutlu oldu ki sevgilim anlatamam... Ama bu durum kabul edilebilir mi bilmiyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Bu arada bu kişinin hiç arkadaşı yok kız erkek ve onun tek arkadaşı bu kız sözde. O yüzden tek arkadaşımdan ediyorsun beni diye çirkeflik yapıyor
Daha fazla okuyamadim sinirden. Bildigin karektersiz düşuk deger yargisi olan biri. Birde aklinca veletsin diyerek sizi cocuk hatali olgun degil diye manipule etmeye calismis. Bulusmazsan biter degil af edersiniz yatmazsan oynasmazsan biter demek istiyor. Kendinizi kurtarin bi an once. Yasiniz belliki cok genc. Birakin o kendi pisliginde bogulsun.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Bu kişiden ayrilamama nedenim o bir holdingte mühendis ben öğrenciyim. Bana hep benden başkasını daha sebebini bulamazsin diyordu. Babam yazın vefat etti o dönemde yanımda oldu. Şu anda bile ben senin babanın tabutunu taşıdım ne kadar nankör vefasizsin diyor. Ayrıca diğer bir tartışma nedenimiz de onun annesi izin vermedi sözlenmemize. Beraber yaşayın bir süre sonra karar verirsiniz dedi. Bı de kadın "kızla birlikte olmasan sevgili olmazsın diyor bana çok dokunuyor bu
Ana oğul arasında geçen konuşma şu, "Hevesini al ve at başından şu sümüklüyü, evlenmek nerden çıktı?''. Aslı da aynı kaderi paylaştı bence, ama Aslı sizin kadar meraklı değilmiş çekilmiş gitmiş hayatına bakmış. O yüzden kıymetli Aslı. Akıllı kadın.

Aileden zengin. Ama ailesi de beni sevmiyor. Babası ailemize yakışan birini bul demiş, annesi buluştuğumuz yere garsoniyer diyor benim babam öldü bir kere bile aramadı. Sadece abisi ve teyzesi iyi. Milyonluk ev aldı ama buluşunca yemegin parasinın yarasını bana odetiyor. Annesinin mesajını gördüm bir kere kim ödedi diye.
Ne kadar onur kırıcı ya. Dünya malı için şu muameleyi görmeye değer mi ? Size zerre üzülemedim, o kadar hassas zamanım olmasına rağmen. Ava giderken avlanmışsınız. O annesi olacak , sizin gibi neleri görmüştür. Başedemezsiniz o kadınla.

Ne kadar onur kırıcı ya. Dünya malı için şu muameleyi görmeye değer mi ? Size zerre üzülemedim, o kadar hassas zamanım olmasına rağmen. Ava giderken avlanmışsınız. O annesi olacak , sizin gibi neleri görmüştür. Başedemezsiniz o kadınla.
Benim durumum ondan daha iyi hiçbir şey istemedim ondan. Para için kendimi satacak biri değilim

Benim durumum ondan daha iyi hiçbir şey istemedim ondan. Para için kendimi satacak biri değilim
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Bu kişiden ayrilamama nedenim o bir holdingte mühendis ben öğrenciyim.
Ayrılmama nedeninizi burda açık ve net bir şekilde söylediniz. Siz kendinizi çok iyi ifade edebilen birisiniz , durumunuzun ondan iyi olduğu hiç inandırıcı değil.

Ayrılmama nedeninizi burda açık ve net bir şekilde söylediniz. Siz kendinizi çok iyi ifade edebilen birisiniz , durumunuzun ondan iyi olduğu hiç inandırıcı değil.
Avukat mısınız

Böyle bir şey kesinlikle yok. Ben gerçekten çok sevdiğim için ayrılmak istemedim. Bence haddinizi aşıyorsunuz

Merhaba, sevgilimin en yakın arkadaşı tinderdan tanışıp aylarca flortlestigi öpüştugu beraber içki içtiği biri. Sonra arkadaş kalmışlar. Bana ilk buluşmada sadece en yakın arkadaşının kız olduğunu söyledi. Sonrasında sadece arkadaşız ama bir kere öpüştük dedi. İlerleyen aylarda ise iki günde bir buluşuyorduk, ben cinsel bir şeyler hissediyordum ama o yüz vermedi ve içimde kaldı dedi. Ben ne zaman heyecanlanıp bir şey yapmak istesem örneğin adalara gitmek gibi yolda bana kızla oynadığı oyunları anlatıyordu. Biz daha az eğleniyorduk çünkü hep hevesim kursağımda kalıyordu ve kendimi huzurlu hissetmiyordum. Ayrılmak istedim. Kaç defa sen daha önemlisin onu hayatımdan çıkaracağım dedi sözler verdi. Ama bunun yanında hep olay çıkardı. İki yıllık arkadaşligin başında flört oldu sonra dost kaldık bunu kabul et ve olgunca bak dedi. Olgunca bakmiyorsun, veletsin bu yüzden seni terk ediyorum buluşmazsan dedi kaç defa. İlk önceleri buluşun ama kapalı mekanda olmaz ve alkol alma diyordum ama sonra bir gün kızla görüşmek istemiyorum ve kızın sevgilisine bu durumu diyeceğim diye korkup beni itip tokat attı ne kadar kötüsün diye. Günden güne ilişkimiz sadece kızın üzerinden kavgaya döndü. Beni bu yüzden kırma ben daha önemli değil miyim bak ciddi düşünüyorsun madem bunu istemeye hakkım var dedim. Zorla kızı engelledi ama ağzıma sıçtı. Ben mi fazla takıntılı davrandım bilmiyorum çünkü görüşmemek için ısrar ettim. Kızı iki ay engelledi ve kız hiç merak edip aramadı. Yani kız onu bu kadar düşünmüyor. Yılbaşında bir defa aradı diye o kadar mutlu oldu ki sevgilim anlatamam... Ama bu durum kabul edilebilir mi bilmiyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Bu arada bu kişinin hiç arkadaşı yok kız erkek ve onun tek arkadaşı bu kız sözde. O yüzden tek arkadaşımdan ediyorsun beni diye çirkeflik yapıyor

Eski sevgilim diyecektin sanırım

Böyle bir şey kesinlikle yok. Ben gerçekten çok sevdiğim için ayrılmak istemedim. Bence haddinizi aşıyorsunuz
Ne için olduğunun bir önemi yok, düştüğünüz konum çok onur kırıcı. İster para için ister aşk uğruna. Kabul edilemez.

O anlamda değil. Annesine benden daha önem vermesi doğal anlamında. Zaten tek çocuk o yüzden annesine daha bağlı. Bir üvey abisi var
Ne kadar tuhaf bi zihniyet. Ne demek birinci kadın annesi? Sapık mısınız eidnkendkd

troll müsün?
yaşın kaç?

Yol yakınken vermiş sinyali ailen tanışmışşa tanışmıs sana değer vermeyeni bırak gitsin.malesef gerçekten sevmiyor.ilerde pişman olacağın şeyler yapma

Sonrasında sadece arkadaşız ama bir kere öpüştük dedi. İlerleyen aylarda ise iki günde bir buluşuyorduk, ben cinsel bir şeyler hissediyordum ama o yüz vermedi ve içimde kaldı dedi.
Şuradan sonrasını okumaya gerek yok ki zaten. Ayrılmaya niyeti olan bu noktada ayrılırdı.

Adam ciddi düşünüyormuş bir de. Harem kurmaya niyetlendiyse demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X