Lütfen yardım edin sevgilimin davranışlarını nasıl düzeltebilirim

Hejira123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
7
2
1
25
Sevgilimle yaşıyorum. İlk cinsel birlikteliğimiz çok güzeldi. hem çok nazik hemde bazen sert. İkimizde çok mutluyduk. Ama sonradan değişti. Sevişmek için yatağa girdiğimizde daha fazla canımı yakmak için ne yapacağını şaşırdı. En kötüsü de 2 gün önceydi. Sana süprizim var dedi. Beni yatağa yatırıp ellerimi yatağın demirlerine bağladı. Önce parmağını vajinama sürttü. Sonra girdirmeye başladı. Gittikçe hızlandı ve aniden elini yumruk yapıp bileğine kadar girdirdi. Ne kadar bağırsamda beni duymadı. Sonra o elini çıkarmadan diğerini girdirmeye çalıştı. Ben bağırıp kurtulmaya çalışıyodum ama beni hiç dinlemedi. Diğer elinin de birkaç parmağını girdirdi. Sonra benim ağlamaya başladığımı görünce aniden iki elini de çekti. Gelip alnımdan öptü özür dilerim nasıl böyle bişi yaptım bilmiyorum sanki kendimde değildim o an nolur ağlama dedi. Ellerimi çözdü sarıldı uyuyalım dedi. Bi süre acıdan uyuyamadım. Beni sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum. Ama bazen kendinde değilmiş gibi tuhaf davranıyo. Ayrılmak istemiyorum. Ama nasıl sevgilimi düzeltebilirim bilmiyorum nolur fikir verin

cinsel olarak tercihleri farklı anlattığına göre ilişki de sertliği seviyor, ama farkedemiyor heralde karşında sen olduğunu unutup devam ediyor tepki görünce kendine geliyor, ne yapmalısın bilemiyorum ki bence gidip yardım almalı, onunla bu konuyu konuşmalısın, düzelmezse en kötü ayrılmak zorunda kalacaksın çünkü bir ömür o şekilde devam edemezsin cinsellik hayatın her alanında olduğu gibi evlilikte de çok önemli biliyorsun ki..

Beni çok kıskanıyo ve çok seviyo bundan eminim. Bikaç kere karşıma alıp konuştum canımın yandığını istemediğimi anlattım. Özür diledi onu bırakmamam için yalvardı. Bende onu çok seviyorum ama bu huyundan vazgeçiremiyorum

Adam resmen sapik .. istedigi kadar sevsin sende sev .. Sen boyle her defasında affedip devam ettikçe dahada sertleşecek ilişkide.. Adam seni kandırmayı çözmüş kusura bakma .. tabiki beni bırakma der ne isterse yapıyorsun sonuçta..

Yahu siz şaka mısınız ellerini bağlayan sapık sen ondan daha sapıksın sen sevmeye devam et daha çok canin yanar ağlarsın zaten hep çok sevdiklerinden olur bunlar hey Allah'ım ya

Eğer bu troll değil fake değilse ayrıl. Böyle fantaziler karşılıklı riza ile karşılıklı anlaşarak yapılır güvenlik için bir şifre kelime olur, böyle yapılmaz. Bu tecavvüzdür. Ben olsam bir dakika durmazdım.

Kendini Christian Grey sanmış.
Grinin 50 tonu. Okuyun. Sizi kul-la-nı-yor!

Mesajımı düzenlemek istedim ama yapamadım.
Buraya tekrar yazıyorum.

Seviyorsunuzdur.Ama karşınızda sizden çok kötü faydalanan bir pislik var.
Karşılıklı sevişirsiniz,ilişki yaşarsınız. Kimse yadırgamaz. Ama bağırta bağırta,canınızı yaka yaka zevk alıyorsa bu adam,orda o da beni seviyor savunması yapmayın.
Sizi resmen kullanıyor!Hem de olabildiğine,tepe tepe.Kendi sıradışı fantezileri için,ne hissettiğiniz umrunda bile olmadan.

(Haa,siz de isteseydiniz yine söyleyecek tek kelime yoktu. )

Başlarda böyle değildi hatta canımı yakmamak için elinden geleni yapardı. Sonradan değişti. Çok konuştum hatta evi terkettim. Kendini öldürmeye çalıştı. Bir sürü ilaç içti hastaneye zor yetiştik. Beni kaybetmekten çok korkuyo. Aklının başında olmadığını yaptıklarını isteyerek yapmadığını söylüyo. Daha dün gece uyurken aniden bağırarak uyandı. Bana sarıldı ve beni sakın bırakma olur mu dedi. Hiç konusunu açmadım ama bi doktora gidelim dicem işe yarar mı bilmiyorum

Bi keresinde evi terk ettim intihar etmeye kalktı. Hastaneye zor yetiştirdim.

Bi doktora görünmesini söylicem. İnşallah işe yarar.

Arkadaşlar müne' yi nasıl etiketliyoruz ben yapamadım? konusahibi dün gece bu saatlerde yeni üyelik almış bu konuyu açmış ve şu an bana özelden yazıyor sevgilisinden şiddet görüyormuş. Polisi aramasını sağladım polisi aradığını söyledi ama 45 dakika geçti bana 45 dakikadır sevgilim kapıyı kırıyor bıçağı var camdan mı atlasam 5. kat falan diyor ya gerçekten başı dertte dedim endişelendim ya da bu bana pek gerçekçi gelmedi polisin 45 dakika mi sürer gelmesi. troll olma olasılığından şüpheleniyorum.

H Hejira123 topiktesiniz ve okuyorsunuz, erkek arkadaşınız kapıya dayandıysa adres verin polisleri yönlendirelim.

Yani gerçekse elimizden ne gelir ki polisi ara demekten başka? Polis gelene kadar konuşabilir miyiz korkuyorum dedi tamam dedim. Sakin olmasını söyledim, elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Sonra yukarıdaki yazımı görmüş polisler geldi bana inanmadın güvenecek insan kalmamış diyor; bana kırılmış sitem ediyor. Polis gelmiş, sevgilisinin elinde bıçak kapı kırıyor böyle bir anda bana hala kırıldım diye mesaj yazıyor. kırdıysam özür dilerim yani benim elimden bu kadar gelir, elim ayağım buz kesit zaten ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…