- 8 Ocak 2024
- 86
- 31
- 3
- 33
- Konu Sahibi kyncsinemm
-
Bence yarın sabah tekrardan yapın daha net yorumlayalım inşallah güzel haberler alırız canımEki Görüntüle 3366825
Testimi yorumlar mısınızalttaki erken gebelik testi dünki de sadece beyaz çizgi çıkmıştı bugün pembeli beyaz çizgi nedir bu acaba
Sabah ilk idrarla tekrarlicam canım inşallahhhBence yarın sabah tekrardan yapın daha net yorumlayalım inşallah güzel haberler alırız canım
İnşallah canım yarın haberleşelim tekrardan güzel haberler alalımmmSabah ilk idrarla tekrarlicam canım inşallahhh
İnşallah canım yarın haberleşelim tekrardan güzel haberler alalımmm
Gece yaptığım test sabah böyle olmuş demek istedimEki Görüntüle 3367060
Sabah böyle olmasının bir anlamı var mı ilk gece yapıp yatmıştım sabahki de tek çizgi
Bilmiyorum ki canım olabilir sabah yaptın mi yine ben de şimdi kan verdimEki Görüntüle 3367060
Sabah böyle olmasının bir anlamı var mı ilk gece yapıp yatmıştım sabahki de tek çizgi
Canım sabah yaptım normal testle negatif çıktı ama 5 gün var reglime erken gebelik testi alıyorum iki gündür bozuk çıkıyor başka eczanede yok farklı marka bulursam erken gebelik testi yapacam yoksa regl i beklicem sonucumu yazarım buraya inşallah hamilesindir canım gönlünce olsunBilmiyorum ki canım olabilir sabah yaptın mi yine ben de şimdi kan verdim
Hayırlı olsun seninki pozitif canım :) gecikme yaşadın mıBunlarda benim sonucum dün ve bugün inşallah hamileyizdir hayırlısıyla
2 gün oldj bugün dahaHayırlı olsun seninki pozitif canım :) gecikme yaşadın mı
Canım inşallah her şey çok güzel olurCanım sabah yaptım normal testle negatif çıktı ama 5 gün var reglime erken gebelik testi alıyorum iki gündür bozuk çıkıyor başka eczanede yok farklı marka bulursam erken gebelik testi yapacam yoksa regl i beklicem sonucumu yazarım buraya inşallah hamilesindir canım gönlünce olsun
Canım bu test bozuk değil. İdrar fazla çektiği için dağılmış gibi. Max 15 sn durmalı. Ne kadar beklettinEki Görüntüle 3366825
Testimi yorumlar mısınızalttaki erken gebelik testi dünki de sadece beyaz çizgi çıkmıştı bugün pembeli beyaz çizgi nedir bu acaba
Kuruma oluşmuşEki Görüntüle 3367060
10 saniye beklettim canım pozitif midir yaniCanım bu test bozuk değil. İdrar fazla çektiği için dağılmış gibi. Max 15 sn durmalı. Ne kadar beklettin
Canım akşam yapıp bu çizgiyi sabah gördüysen kuruma cizgisi10 saniye beklettim canım pozitif midir yani
Evet akşam yaptım sabah böyle ama erken gebelik testim de problemli çıktı hep fotolarını ekliyorum ikisi de mi bozuk kaldığım yerde merkeze uzak başka marka test bulamıyorum ancak gecikme yaşarsam izin alıp doktora gidip kan verebilirimCanım akşam yapıp bu çizgiyi sabah gördüysen kuruma cizgisi
Birer gün var iki test arasındaEvet akşam yaptım sabah böyle ama erken gebelik testim de problemli çıktı hep fotolarını ekliyorum ikisi de mi bozuk kaldığım yerde merkeze uzak başka marka test bulamıyorum ancak gecikme yaşarsam izin alıp doktora gidip kan verebilirimEki Görüntüle 3367261 Eki Görüntüle 3367263
Kuzu idrarı çok bekletme. Ya dediğin gibi bozuk. Ya da idrarı fazla çekiyorsa dağılıyorEvet akşam yaptım sabah böyle ama erken gebelik testim de problemli çıktı hep fotolarını ekliyorum ikisi de mi bozuk kaldığım yerde merkeze uzak başka marka test bulamıyorum ancak gecikme yaşarsam izin alıp doktora gidip kan verebilirimEki Görüntüle 3367261 Eki Görüntüle 3367263
Tamam canım bir dahakini az koyim idrarı teşekkür ederim cevabın içinKuzu idrarı çok bekletme. Ya dediğin gibi bozuk. Ya da idrarı fazla çekiyorsa dağılıyor
Rica ederim inşallah vardır bir de öyle dene. İdrarı çekip sonuna kadar bekleme. Çekmeye başlayınca ortalarda bırak o zaten kendi çekiyorTamam canım bir dahakini az koyim idrarı teşekkür ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?