- Konu Sahibi kyncsinemm
-
Senin sonucun ne canım inşallah hayırlıdırBilmiyorum ki canım olabilir sabah yaptın mi yine ben de şimdi kan verdim
88.3 çıktı benim canım bilmiyorum normal mi cuma tekrardan vereceğim umarım yine kimyasal yaşamamSenin sonucun ne canım inşallah hayırlıdır
Çok güzel inşallah dediğin gibidir sağlıkla ilerler sürecin canım88.3 çıktı benim canım bilmiyorum normal mi cuma tekrardan vereceğim umarım yine kimyasal yaşamam
İnşallah canım benim inşallah hepimizin güzel ilerler süreciÇok güzel inşallah dediğin gibidir sağlıkla ilerler sürecin canım
Evet var kan testi ver bence canım hayırlı olsun inşallahReglime 3 kala erken gebelik testi yaptım sizce varım ılk 5 dk cıktı
yarın bir kan ver derimReglime 3 kala erken gebelik testi yaptım sizce varım ılk 5 dk cıktı
Tekrarladinizmi testiReglime 3 kala erken gebelik testi yaptım sizce varım ılk 5 dk cıktı
Testi tekrarladinizmi tekrardanEki Görüntüle 3367418 Eki Görüntüle 3367420
Canım aynen dediğin gibi dikkatli yaptım bu ( güncel ) Eczaneye gidip testin bozuk olduğunu söyledim fotoları gösterdim testin bozuk olmadığını henüz çok yeni olduğunda böyle olduğunu ve gebelik olmasa kontrol çizgisinin hiç pembeleşmemesi gerektiğini söyledi.
Sizce eczacı haklı mı yoksa umutlanmayimi
Benimde yarim saat sonra böyle çizgi çıktı sonraki yaptıklarım hep negatif çıktıEki Görüntüle 3367060
Sabah böyle olmasının bir anlamı var mı ilk gece yapıp yatmıştım sabahki de tek çizgi
5 dk içinde sonuç bu bekletmedim hiç bugün farklı bir markayla tekrar yapacam bende çok umutlu değilim aslında test çubuk 3 testte böyle olunca sizin gününüz geçti mi peki kan testi verdiniz miBenimde yarim saat sonra böyle çizgi çıktı sonraki yaptıklarım hep negatif çıktı
Yarın adet günüm.bugun test yaptım test bozuk çıktı yine inşallah hayırlı sonuclar alirsiniz sizin gününüze ne kadar var5 dk içinde sonuç bu bekletmedim hiç bugün farklı bir markayla tekrar yapacam bende çok umutlu değilim aslında test çubuk 3 testte böyle olunca sizin gününüz geçti mi peki kan testi verdiniz mi
4 gün var canım stres yapma gecikmen olmasın iyi olur inşallah sonuçlarımızYarın adet günüm.bugun test yaptım test bozuk çıktı yine inşallah hayırlı sonuclar alirsiniz sizin gününüze ne kadar var
Ya vallaha hiç anlamiyorumki pozitif çıkıyor sonra negatif oluyor çok değişik inşallah grcikmem yarın kesin olmam gerek 6 aydır hiç gecikmem olmadan oldum bakalım yarın nolcak inşallah iyi olur4 gün var canım stres yapma gecikmen olmasın iyi olur inşallah sonuçlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?