Araştırıp bakiyoz herhaldwDoktorun yaşını nereden biliyorsun ki
Yanlış nasıl görecek
Git bu psikolojiden kurtul huzura kavuş
Bide bnm parmağım küçük ince yaşıma göre çocuk eli gibiilk olarak yaslarimiz yakın yani orta okulun başlarında bu tarz seyler anlatılıyor velev ki anlatılmamış olsa bile annenden ondan bundan duyman çok olası bişey bu. Bence kendini toplayim muayene olmalisin korkma be yapacak sanki kaldirip bi tane vuracak degil bu kadar sikinti etme kendine bide parmagimin ucu diyorsun irkildim diyorsun sanki o kadar ucu olsa irkilmezdin bilemediminşallah korktugun gibi değildir.
Araştırıp bakiyoz herhaldw
Ben sıkıntım psikolojikmanda var bu şey beni kafaya yedirdi ailemin yüzüne nasıl bakcam eğer bi sey olduysa umarim olamamistir ama içim rahat şuan nedense bi şey olmadi diyorDoktorun yaşını araştırmak yerine derdine çözüm araştır
Senin iki katın yaşındayım ama hiçbir gittiğim doktorum yaşını araştırmadım
Kendi jinekologumun da yaşını bilmiyorum Adamın şakaları kırlaşmıştı 40 üstü idi galiba
Ben sıkıntım psikolojikmanda var bu şey beni kafaya yedirdi ailemin yüzüne nasıl bakcam eğer bi sey olduysa umarim olamamistir ama içim rahat şuan nedense bi şey olmadi diyor
Haklisinda annem şeker hastası şimdi ona desem zatn hemen sikintiya girince hastanelik oluyo ona bi şey olur diye korkuyorumİşte tek çözümün doktora giymek ve akabinde de psikiyatriye gitmek
Bence olmamıştır desek de sorunun çözülmeyecek ki
Hayır sevgilim yok öyle bir şey olmadi biliyordum tabikide kızlık zarıni ama iyice icinde saniyodum 5cm falanİki ihtimal var ya sevgilinle seciştin bekaretini kaybettin ve buradan genel bilgi almaya çalışıyorsun ya da gerçekten regl olacak yaşta hala kızlık zarının ne olduğumı bilemeyecek kadar dünyadan bihabersin.
İnşallah fake değilsindir desem mi şu an bundan bile emin değilim.
Amannnnn taktığın şeye bak ne saçmaBen sıkıntım psikolojikmanda var bu şey beni kafaya yedirdi ailemin yüzüne nasıl bakcam eğer bi sey olduysa umarim olamamistir ama içim rahat şuan nedense bi şey olmadi diyor
Haklisiniz ama bunu karşı taraf öyle demiyor ama illaki bi kan gelecek gelmezse gözünde o... Sun bunuda biliyosunuz türk toplumunuAmannnnn taktığın şeye bak ne saçma
Çocuklukta yapmıssın bu bir
İkincisi sen bamussuzluk yapmadın
Namusu sadece iki bacak arasında aramayın
Karşı taraf ne yaa o eskidendiHaklisiniz ama bunu karşı taraf öyle demiyor ama illaki bi kan gelecek gelmezse gözünde o... Sun bunuda biliyosunuz türk toplumunu
Keşke herkes sizin gibi düşünseKarşı taraf ne yaa o eskidendi
Boş boş şeyleri kafana takma
Seni seven sever
Aşk o kadar güzel bişey kiKeşke herkes sizin gibi düşünse
Umarim karsima beni cidden seven biri cikarAşk o kadar güzel bişey ki
Aşık olan bunu takmaz takamaz
İnşallah yaşın kaç kiUmarim karsima beni cidden seven biri cikar
Bi şey olduğu yoksa ne diye yalvar yakar buraya konu açıyorsun.Bişey olduğu yok ne biliyosunda
99 luyumİnşallah yaşın kaç ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?