Lütfen yardım edin

Bide bnm parmağım küçük ince yaşıma göre çocuk eli gibi

Araştırıp bakiyoz herhaldw

Doktorun yaşını araştırmak yerine derdine çözüm araştır

Senin iki katın yaşındayım ama hiçbir gittiğim doktorum yaşını araştırmadım

Kendi jinekologumun da yaşını bilmiyorum Adamın şakaları kırlaşmıştı 40 üstü idi galiba

Ben sıkıntım psikolojikmanda var bu şey beni kafaya yedirdi ailemin yüzüne nasıl bakcam eğer bi sey olduysa umarim olamamistir ama içim rahat şuan nedense bi şey olmadi diyor

Ben sıkıntım psikolojikmanda var bu şey beni kafaya yedirdi ailemin yüzüne nasıl bakcam eğer bi sey olduysa umarim olamamistir ama içim rahat şuan nedense bi şey olmadi diyor

İşte tek çözümün doktora giymek ve akabinde de psikiyatriye gitmek

Bence olmamıştır desek de sorunun çözülmeyecek ki

İki ihtimal var ya sevgilinle seciştin bekaretini kaybettin ve buradan genel bilgi almaya çalışıyorsun ya da gerçekten regl olacak yaşta hala kızlık zarının ne olduğumı bilemeyecek kadar dünyadan bihabersin.
İnşallah fake değilsindir desem mi şu an bundan bile emin değilim.

İşte tek çözümün doktora giymek ve akabinde de psikiyatriye gitmek

Bence olmamıştır desek de sorunun çözülmeyecek ki
Haklisinda annem şeker hastası şimdi ona desem zatn hemen sikintiya girince hastanelik oluyo ona bi şey olur diye korkuyorum

Hayır sevgilim yok öyle bir şey olmadi biliyordum tabikide kızlık zarıni ama iyice icinde saniyodum 5cm falan

Amannnnn taktığın şeye bak ne saçma
Çocuklukta yapmıssın bu bir
İkincisi sen bamussuzluk yapmadın
Namusu sadece iki bacak arasında aramayın

Amannnnn taktığın şeye bak ne saçma
Çocuklukta yapmıssın bu bir
İkincisi sen bamussuzluk yapmadın
Namusu sadece iki bacak arasında aramayın
Haklisiniz ama bunu karşı taraf öyle demiyor ama illaki bi kan gelecek gelmezse gözünde o... Sun bunuda biliyosunuz türk toplumunu

B Beydeba ha unutmadan....
Senin kendi ellerinle kızlığını kaybettiğin doktor raporu ile de sunulabilir
Bisikletten dolayı kaybeden kızlar da olduğu gibi

İnsanlarla nie dalga geçiosunuz ki
Tepki olarak demiş bişey olduğu yok die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…