Jameya Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 14.300 13.970 298 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Beydeba #101 Birşey olmamıştır canım kızlık zarı öyle kolay bozulacak birşey değil ki. Dert etme zarar görmüş olsa o an ki acıyı hissederdin.
Birşey olmamıştır canım kızlık zarı öyle kolay bozulacak birşey değil ki. Dert etme zarar görmüş olsa o an ki acıyı hissederdin.
Jameya Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 14.300 13.970 298 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Beydeba #102 Beydeba .!.: Haklisiniz ama bunu karşı taraf öyle demiyor ama illaki bi kan gelecek gelmezse gözünde o... Sun bunuda biliyosunuz türk toplumunu Genişletmek için tıkla... Canım her kadından kan gelmiyor ki. Yani sen ilk gece ilişkiye girdiğinde yatağın kan olacak dilan sanma. İlişkiye girdim bikaç saat sonra iç çamaşırıma kan geldi benim o da toplasan 5 damla kadar birşeydi. Bunu düşünüp psikolojini bozma
Beydeba .!.: Haklisiniz ama bunu karşı taraf öyle demiyor ama illaki bi kan gelecek gelmezse gözünde o... Sun bunuda biliyosunuz türk toplumunu Genişletmek için tıkla... Canım her kadından kan gelmiyor ki. Yani sen ilk gece ilişkiye girdiğinde yatağın kan olacak dilan sanma. İlişkiye girdim bikaç saat sonra iç çamaşırıma kan geldi benim o da toplasan 5 damla kadar birşeydi. Bunu düşünüp psikolojini bozma
M Maleficent2012 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2017 1.037 1.215 48 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Beydeba #103 Beydeba .!.: Her neyse iste ben sadece şuan bir şey olmuşmudur diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Annenle konuş bu durumu doktora götürsün seni .
Beydeba .!.: Her neyse iste ben sadece şuan bir şey olmuşmudur diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Annenle konuş bu durumu doktora götürsün seni .