- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi meralche6767
-
Yusuf yusuf modu açıldı emniyet lafını duyunca. Beter olsun. Gündem bu kadar pisken çocuklar üzerinden eğlenmemeyi öğrenir umarım.Mesajı da değiştirdi 27 yaşındayım diye. Eski mesajların geri gelebileceğini bilmiyor zaar. Allahtan alıntı yapmıştım. :)
Ahahahahahmerhaba .ben 27 yasindayim ev hanimi
iki cocugum var
Yusuf yusuf modu açıldı emniyet lafını duyunca. Beter olsun. Gündem bu kadar pisken çocuklar üzerinden eğlenmemeyi öğrenir umarım.
ahh ahh ama bu saçma site eski konuları şaaaaakk dıye geri getiiryo tüühhhhhmerhaba .ben 27 yasindayim ev hanimi
iki cocugum var
Hayat sizin hayatınız da çocuklarınız hayatı nolacak? Ne kadar rahatsınız ya ben kızım için dünyaya yakarım siz hayat benim diyorsunuz. Allah akıl fikir versinhayat benim es benim sana noluyo
Tam yerinde cevap olmuş....Emniyete bildiriyorum bu mesajını, çocuk istismarcısı sapık kocanla ilgilensinler.
Tam yerinde cevap olmuş....
Konu içeriği de ondan silinmiş sanırım.
Bunlar hep korkuMesajı da değiştirdi 27 yaşındayım diye. Eski mesajların geri gelebileceğini bilmiyor zaar. Allahtan alıntı yapmıştım. :)[/QUOT
Bi bitmediniz yeni üyeler ve asılsız konular!merhaba .ben 27 yasindayim ev hanimi
iki cocugum var
Olmadı o yasa... ayrıca onda erkeklerinde yaşı küçük siye biliyorum.. bi seferlik bi yasaydıNormal şartlarda bu koja hapis cezası alıyordu ama geçtiğimiz aylarda çok gündemde kalan bir yasa söz konusu olmuştu. Düzenlemeyle erken yaştaki evliliklerin ceza almamaları adına adım atılmıştı ama umarım alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?