Lütfen yardım edin...

Kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Benden yüz bulamadı akşam bir iki şaka yapar gibi oldu ben de onu yok sayıyorum. Sonra hemen geri adım atıp o da surat yapıyor. Sırtı dönük yattı ben de öyle. Avukatla görüşeceğim yarın sabah. Görüşene kadar elinize bahsetmeyin dedi avukat. Sabah işe giderken de kızını öptü beni yok sayıp gitti. Sonra arayıp akşama balık alayım mı diyor. Gel de sinir olma...
Ya ne kadar çaresizsiniz ikinizde,,cıkmaza gırmıssiniz hatta evliliğiniz bitmiş ama duygularınız taze gibi. Sankı ne yaparsa yapsın onsuz olamayacak gıbı hıssedıyor ınsan sımdı onun acısından da dusunuyorum durumuna acıdım dışlanmıs hissediyor. eşinden yüz görmüyor. Seviliyor fakat sevilmediğini sanıyor sadece cocuk ıcın onu ıdare ettıgınızı dusunuyordur. Oda bunlrın farkındadır yanı. Boyle erkekler içine kapanık takılınca ben dayanamıuorum. Benım esımde evde 2 3 ghn küs kalınca boyle cok mazlum gelıyor gozume ben yemek vermesem ac kalıyor, benmle vakıt gecırmeyı coo severken küs olunca tvde takılıyor tek basına meyvesını kahvesını cayını tatlısını getıren yok salomdan ckmaz benmle aynı evde karsılasmaya cekınır. Ütüsünü yapan olmaz kendı basına yapmaya calısır annesılgıl arar acmaz hanı gelın nasıl fıye sorarlarda küsüz diyemez dıye acıklama yapmamak ıcın asla telefon gorusmesı yapmaz bı basına takılır dısarıda cıkmaz ben onu gormezden gelırkem o salondan cıkmaz kulagnda kulaklık muzık dınler uyuyarak gecırır tum gnu. sonra uzuluyorum halıne gerı barısırıyordum. Yanı demek ıstedıgım o sımdı esınız farkında aklınzda bosanma dusunvesı oldugunun o yuzden sızle ıyı olmaya calısıyor baktı sızden ses yok kabuguna cekılmıs. Keske tum yasananlar olmasaydı altın ıcın dovmesi ıcmesı bılmem nesı. Su durumda cıddıyete bındıkce durum sıze kinlenebilr. O yuzden telefonla halletmeznız daha ıyı olur sankı bu konusmaları

Son zamanlarda peş peşe konu açtığımı biliyorum ama siz tecrübeli kadınların fikirlerine çooook ihtiyacım var.
Eşimle ayrılmaya karar verdim. Biliyorum çok zor oldu bu kararı vermek ama artık dayanacak gücüm de kalmadı. Dün akşam eve geldim suratıma bile bakmadı! Sabah da işe giderken kızı öptü gitti yanında ben yatıyorum hiçbir şey söylemedi. Tek suçum ablamın yanına gitmem şehir dışına... Ablam evli yeğenlerim var ve sırf kendisinin onlarla sorunu var diye benden de gitmememi bekliyor. Neyse geçtim artık bunları. Dava açmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim? Eşimden uğruna beni tartakladığı düğünde takılan ziynet eşyalarımı isteyeceğim ve kızıma nafaka ödemesini. Çekişmeli olursa her gece içen biri olarak ve her şeyden sorun çıkaran biri olarak o kaybeder herhalde. Anlaşmalıya da yanaşmaz ama bakalım. Bir de eşyaşarını toplayıp gitsin kızımın düzeni bozulmasın. Ev zaten kira. Bu arada çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim ama çalıştığım 3,5 sene boyunca maaş kartım eşimdeydi beş kuruş harçlık verirken para yok der cüzdanımda beş kuruşsuz gezdirirdi. Kızmayın nasıl yaptın diye ama yeter ki huzurumuz olsun diye çok çabaladım yetmedi.
Ne yapayım siz söyleyin? Bir yandan bu evliliği o sarstı şimdi ne güzel elinin kiri gibi gidecek bedelini ödemeyecek hayatımı karartmanın çekişsem mi diyorum. Ne yapmalıyım sizce? Fikir verin bana lütfen...
Eviniz kira. Bence taşının. Boşanmazsınız ama kurtulursanız bu adamdan çok sevinirim.

D
Son zamanlarda peş peşe konu açtığımı biliyorum ama siz tecrübeli kadınların fikirlerine çooook ihtiyacım var.
Eşimle ayrılmaya karar verdim. Biliyorum çok zor oldu bu kararı vermek ama artık dayanacak gücüm de kalmadı. Dün akşam eve geldim suratıma bile bakmadı! Sabah da işe giderken kızı öptü gitti yanında ben yatıyorum hiçbir şey söylemedi. Tek suçum ablamın yanına gitmem şehir dışına... Ablam evli yeğenlerim var ve sırf kendisinin onlarla sorunu var diye benden de gitmememi bekliyor. Neyse geçtim artık bunları. Dava açmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim? Eşimden uğruna beni tartakladığı düğünde takılan ziynet eşyalarımı isteyeceğim ve kızıma nafaka ödemesini. Çekişmeli olursa her gece içen biri olarak ve her şeyden sorun çıkaran biri olarak o kaybeder herhalde. Anlaşmalıya da yanaşmaz ama bakalım. Bir de eşyaşarını toplayıp gitsin kızımın düzeni bozulmasın. Ev zaten kira. Bu arada çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim ama çalıştığım 3,5 sene boyunca maaş kartım eşimdeydi beş kuruş harçlık verirken para yok der cüzdanımda beş kuruşsuz gezdirirdi. Kızmayın nasıl yaptın diye ama yeter ki huzurumuz olsun diye çok çabaladım yetmedi.
Ne yapayım siz söyleyin? Bir yandan bu evliliği o sarstı şimdi ne güzel elinin kiri gibi gidecek bedelini ödemeyecek hayatımı karartmanın çekişsem mi diyorum. Ne yapmalıyım sizce? Fikir verin bana lütfen...
davadan snra dava açma nafakanı iste bizlere danışma git bir avukata daniş ve haklarnı al bu senın kzının geleceği içinde önemli eve gelincede evden sizn gtmenizi ister avukata danışmadan eşinle konışma akıl al hakim zaten nafaka ödemesine talep edecek kzın için alkol aldgınıda belgelerle kanıtla ses kaydı falan yap şiddetli geçimsizlikten boşanırsnz ev olayını ınan bilmiyorum nolur polis cagırp uzaklaştrmayı boşverin şimdi gtsenx yine uzaklaştrma verirler bu sizi zora sokar

Ahh Papatyakb Papatyakb

Geç bile kaldın. Çok gec kaldın.

Bu adamın olduğu yerde huzur olmaz.

Aman ağzımızın tadı bozulmasın diye tolerans tanınacak bir adam değil.

Evden gitmez . Takı vermez. Nafaka ödemez.

Yani uzlaşmaya çalışma.

Direkt çekişmeli dava et.

Darp raporun olsaydı süper olacaktı ama... neyse...

Haber bekliyor olacağım senden💕

Şöyle ki evden gitmesini istiyorum ama kabul etmeyeceğini biliyorum. Bağırırsa kavga çıkarır üzerime yürürse polis çağırayım diyorum o zaman uzaklaştırma verirler. Evden de gitmiş olur. Anlaşmaya yanaşırsa Ziynet davası sonra açılabiliyormuş sanırım. Boşandıktan sonra. Böyle yapan oldu mu onu sorayım dedim. Çekişmeli de her gece içtiğini ispatlayamam. Borsa da oynuyordu son zamanlarda. Hatta 20 bin zarar ettiğini söylemişti. Tüm bunları basıl kanıtlarım bilmiyorum. Aynı iş yerindeyiz çekişmeli nasıl olacak hiç bilemiyorum.
Eğer boşanma sonucuna feragat ediyorum cümlesi eklenirse gelecekte hiç bir şekilde dava açma hakkınız olmuyor. İmza atarken lütfen dikkat edin.

Sonunda kararınızı vermişsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda. Ücretsiz izinden ne zaman döneceksiniz? O giderse geçinebilir misiniz çalışmazsanız?
Önceki konularınızı az çok biliyordum ama takılar için şiddet uyguladığını bilmiyordum. Şimdiye kadar durmanız hata. Takılar şimdi nerede, neden kendinde tutuyor? Bu kadar yıl geri alamadınız mı? Çok soru soruyorum ama anlamıyorum. Takılar genellikle kadın tarafından saklanır diye biliyorum. Ne bileyim iyi bir anında alıp banka kasasına koysanız.

Akşam balık alayım mı dedi adamı ben uzaklaştırmayı düşünüyorum. İçim acıdı resmen. Halbu ki öylesine haklı gerekçelerim varken bile şu vicdanımın çeyreği eşimde de olsaydı keşke!.... :KK43:
Ona acıdığını çeyreği kadarda kendine acısaydın sende bu durumda olmazdın

Valla git Uzaklaştırma al İşinden gücünden evinden olsun.. İş yerinden izin al savcılığa git deki.. Eşim bana ekonomik psikolojik şiddet uyguluyor boşanırsan seni öldürürüm diye tehdit ediyor korkuyorum evden uzaklaşmasını istiyorum de bak hayatı nasıl kararıyor.. Uyanık ol biraz. sen değil o evinden işinden olsun eve gelirse ararsın 155 i Yatsın ceza evinde görim onu.. ayaklarına kapanmazsa en adiyim herşeyi de kabul eder..

Sonunda kararınızı vermişsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda. Ücretsiz izinden ne zaman döneceksiniz? O giderse geçinebilir misiniz çalışmazsanız?
Önceki konularınızı az çok biliyordum ama takılar için şiddet uyguladığını bilmiyordum. Şimdiye kadar durmanız hata. Takılar şimdi nerede, neden kendinde tutuyor? Bu kadar yıl geri alamadınız mı? Çok soru soruyorum ama anlamıyorum. Takılar genellikle kadın tarafından saklanır diye biliyorum. Ne bileyim iyi bir anında alıp banka kasasına koysanız.
Takıları evlendikten hemen sonra bozdurup düğün borcunu kapattı.

Ücretsiz izin hakkım kışın bitiyor. Birkaç ay ailemden destek alır çalışınca öderim onlara diye düşübğyprum. Şu psikolojiyle işe gidemem.

Back
X