Lütfen Yardım edin :(((

Asdax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
27
0
86
36
İstanbul
:çok üzgünüm:Merhaba bana yardım edebilirmisiniz Ben 20 yaşında bir genç kızım.Konuyu Sİze nasıl anlatıcamı bilemiyorum kendimden çok utanıyorumBelkide kötü biriyim ama kendime engel olamadım.Bundan 6 ay önce erkek arkadaşımla bişey yaşadım.Ama boşalma falan olmamıştı sürtündü sadece.Ve ben bu olaydan 5 veya 6 gün sonra 7 gün süren normal adetimi oldum ancak ondan sonra 3 ay adet olmadım.Belim gösülerim çok ağrıyordu.Akıntım çok geliyordu.Bu 3 ay içerisinde 9 defa test aldım yaptım negatif çıktı.Ama karnım günden güne şişiyordu.6 ay oldu hala şişiyor Doktorada gittim kan aldılar hormon testleri yaptılar kanda bhcg gebelik testiymiiş oda 0.10 çıktı doktor hamile değilsin dedi farlutal verdi içtim bitti adet oldum.sonra adetin 5. günü divina diye bi hapa başladım 21 gün kullandım 23 gün adet oldum yani geçen ay.Bu ayda yine geçti 5 gün oldu hala olmadımKendimi öldürmeyi düşünüyorum Çok kötüyüm.kimseye anlatamadım bu konuyu ne olursunuz bana yardım edin.Hamile olsaydım bu testlerden biri doğru çıkmazmıydı.Ulrasonada girdim herşey normal dedi doktor.6 ay oldu her dk bunu düşünmekle geçiyor (( 6 ayda çok şişermii karın yada ne bileyim içine çekebiliyormusunuz.ben hep içime çekiyorum dümdüz oluyor lütfen yardım edinn(( belki beni yadırgıcaksınız ama cahillikten başka bişey değildi yaptığım.çok utanıyorum kendimden sizlerden herkestennnn (((

canım boş yere takıntı yapıyorsun..
hanı doktora falan gitmesen belki ama diyeceğim..
hamılelık belirtileri hemen kanlada teslerlede çıkar...
karnının şişmesi belkı kılo aldın yada hormonlardan dolayı falandır..
bende regl olmadan önce yada reglımde düzensizlikler olunca karnım şişer..
kötü şeyler düşünme..
bundan sonrada tedbir li ol. bunlar sana ders olsun canım..

bir daha asla böyle bişey yapmam gerçekten çok büyük bi ders oldu( benim karnım şiş ama hiç kilo almadım 1 kiloda vermişim hattaama ben bu hamilelik korkusunu kafamdan atamıyorum(6 ayda kaç kilo alınır ki (

sıkınta yapacak bişey yok sanki doktor değilsin demiş bence kafandan at bu düşünceyi...adet düzensizliğinden olabilir şişliğin..dikkat et kendine ............

ahh canım benim yaaa ,hamile filan değilsin at bunları kafandan bakiyim ..dr a gitmişsin bişey

yokmuş işte ,adet düzensizlikleri zaman zaman olağan durumlar,hava değişimi ,stres çok etkiliyor ,bi

hata yapmışsın bi daha yapma ,normal flörtler yaşayın ,yaşlarınız genç henüz merak etmeyin böyle

şeyleri,zamanı geldiğinde zaten yaşayacaksınız .. yok karnımı içime çekiyorum düzeliyo filan takma

bunları ,psikolojini bozmuşsun iyice ,toparlan bakim

bu olan şeyin yaşadığın ilişki ile ilgisi yok sanırım.. üstüne geldiği için sen ona yordun tabi..
dr hamile değilsin dediyse değilsindir.. boşuna kuruntu yapma, sağlığını geri kazanmaya çalış bence..

canim, hamilelik, cinsellik vb ile ilgili biraz daha bilgilenirsen rahatlarsin. hamile kalmak o kadar kolay deil. eh 6 aydir hergun bunu dusunursen olacagi da budur. demem o ki boyle adet olamadim acaba hamileyim gibi dusunursen adet duzenin diye birseyin kalmamasi cok normal.

Yaşadıklarınız psikolojik gebelik sanırım.
Hem 9 kez tahlil yapmışsınız hemde dr ultrasonla bakmış.
Bu kadar şeyden sonra hala şüphe etmeyin bence.
Eminim çok gergin ve streslisiniz, bu konuya odaklandığınız için
böyle hissediyorsunuz.

hamilelik, cinsellik vb ile ilgili biraz daha bilgilenirsen kendin için iyi olur. önce ne olduğunu bil yaşayıp yaşamamak senin kararın. bilmeden yaşarsan böyle sıkıntıda kalırsın canım.

yazıııkk kıyamam sana :teselli:
bak doktorda hamile değilsin demiş rahatla biraz psikolojiktir o şişlik:teselli:

ay allah iğliğini versin hcg çok düşük çıkmış hamile olamasın imkansız piskolojin bozulmuş anladığım kadarıyla cinsel bilgilerini evlenmeden önce arttırsan iyi ollur kendi kendine boşuboşuna dert etmişsin

adet olamıyorsan şikinlik normal üzülme canım yok bir şey

gerçekten hayattan kopmuş durumdayım( 6 aydır kafamda ve ben kimseye anlatamadım...ne annemin yüzüne nede babamın yüzüne bakabiliyorum...böyle biri değildim benn(kendi yüzüme bile bakamıyorum..pskyariiste giitmeyi düşünüyorum çünkü gerçekten aşırı derece kafaya takıyorum... en çok üzen şeyde erkek arkadaşıma anlatttığımda bu durumu bana verdiği cevap "başkasıyla olduysa bilemem ((("işte o zaman dünyalar başıma yıkıldı 1 hafta yataktan çıkmadım oda terketti(kendime bişey yapıcam diye çok korkuyorumm ((

eğer hamile olsan şimdi tekmelemeye bile başlamıştı.
ben böyle dedim diye psikolojik tekmelerde hissetme sakın.
hamile olman mümkün değil bu durumda.
kendini biraz rahat bırakınca şişliğin de iner, adetin de düzene girer merak etme

he bir de seni başkasıyla sevişmekle yargılayan herife bir an önce tekmeyi bas.
böyle cibiliyetsiz bir adamın yanından bile geçme bir daha..

bu kadar kafana takmana gerek yok
sen istediğin için yaşamadınmı bunu yaşadın ve yine sen istemediğin için bitti. o napmış olursa olsun

utanılıcak birşey değil herkesin başına gelebilir yada herkes yapmak isteyebilir hür iradesiyle yapar.
psikolojini sakın alt üst etme keyfine bak bu saatten bu kdr tahlilden testten sonra

canım aklını başına topla 20 yaş çocukluk yaşı değil. tehlikeli durumlara sokma kendini.

o erkek arkadaşın olacak zibidiye de (kusura bakma sinir etti beni) bas tekemyi gitsin klava:

peki beyaz akıntı neden gelir süt gibibenden hergün aynı saatlerde bi miktar akıntı geliyoraz öncede adet oldum sandım gittim baktım su gibi yapışkan elime aldığımda uzuyo bunlar işte bu şeyler olmasa kafama takmıcam amaa takıntı yapıyorum herşeyi(sizlerede gerçekten çok tşk ediyorum bi ablaa gibisinizz((dilerim hepinizin yüzünden tebessüm eksik olmasınnn

o tekmeyi bastı zaten(( kendimi bu yüzden kullanılmış gibi hissediyorumm(birdaha aslaaa olmucakk hergün dua ediyorum.. yaa ben çok pişmanımm (keşke böyle olmasaydı

ya sinir oldum yaaaaaa
o adi mahluku çıkart hayatından..
def et gitsin ne demek ya...
sinir ettı beni... :mymeka::mymeka::mymeka:
ya onla ilişkini sürdürüsen gerçekten seni çok üzer..

canim boyle seyler yasanacaksa da cok ozel bir insanla olmali. siz daha ileri gitmis de olabilirdiniz. ama Allah korusumus. cunku bu cocuk icin degmezmis gordugun gibi. kendine gel. senden hicbirsey gitmedi. hicbirsey olmadi. sadece cok buyuttun ve psikolojik olarak yara aldin. silkelen ve kendine gel. istersen hersey eskisi gibi olabilir. tabiki bu cocukla deil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…