hepiniz haklısınız ..şuan komşum 4 aylık hamile ve karnı burnunda 7 kilo almış..onu düşünüyorum.. hergün bize geliyo gözümü karnından alamıyorum..4 aylık çok şişmiş ben 6 aylık hamile olsaydım herhalde onun gibi şişerdi ..gerçekten takıntılı oldumpskoloğa gidicem ama annemler neden gidiceksin dicekler işler çok karışık..sıktıysam sizi kusura bakmayın nolur.eminim ki benden daha çok tecrubelisiniz. hepiniz evlisiniz..o yüzden üye oldum yardım istedim sizden .çok saolun yardımlarınız yorumlarınız için...
hamile olmadığın testlerle ve doktor onayı ile kanıtlanmış hala neden soruyosun anlamış değilim....
terapiste filan gerek yok, biz seni terapi ederiz
terapiste filan gerek yok, biz seni terapi ederiz
çok haklısın ama takıntı olmuş iştebeni sıkmasa korkmasam sizide sıkmazdım...kimseye anlatamadım ama 6 aydır beynimi yedi bitirdi (anlatırsam rahatlarım diye düşündüm
:çok üzgünüm:Merhaba bana yardım edebilirmisinizBen 20 yaşında bir genç kızım.Konuyu Sİze nasıl anlatıcamı bilemiyorum kendimden çok utanıyorum Belkide kötü biriyim ama kendime engel olamadım.Bundan 6 ay önce erkek arkadaşımla bişey yaşadım.Ama boşalma falan olmamıştı sürtündü sadece.Ve ben bu olaydan 5 veya 6 gün sonra 7 gün süren normal adetimi oldum ancak ondan sonra 3 ay adet olmadım.Belim gösülerim çok ağrıyordu.Akıntım çok geliyordu.Bu 3 ay içerisinde 9 defa test aldım yaptım negatif çıktı.Ama karnım günden güne şişiyordu.6 ay oldu hala şişiyor Doktorada gittim kan aldılar hormon testleri yaptılar kanda bhcg gebelik testiymiiş oda 0.10 çıktı doktor hamile değilsin dedi farlutal verdi içtim bitti adet oldum.sonra adetin 5. günü divina diye bi hapa başladım 21 gün kullandım 23 gün adet oldum yani geçen ay.Bu ayda yine geçti 5 gün oldu hala olmadım Kendimi öldürmeyi düşünüyorum Çok kötüyüm.kimseye anlatamadım bu konuyu ne olursunuz bana yardım edin.Hamile olsaydım bu testlerden biri doğru çıkmazmıydı.Ulrasonada girdim herşey normal dedi doktor.6 ay oldu her dk bunu düşünmekle geçiyor (( 6 ayda çok şişermii karın yada ne bileyim içine çekebiliyormusunuz.ben hep içime çekiyorum dümdüz oluyor lütfen yardım edinn (( belki beni yadırgıcaksınız ama cahillikten başka bişey değildi yaptığım.çok utanıyorum kendimden sizlerden herkestennnn (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?