Evet kesinlikle tüm söylediklerinizde haklısınız ama ilk defa biri beni idare edebiliyo ilk defa bi ilişkim 1 ayı geçti ben de pek normal sayılmam çünkü idare edilmem çok zordur ve bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum ama korkarım yakında bi anda bitircem ama bitirme sebebim kız mevsuzu olcak muhtemelen
bence bitirme sebebin sadece kız mevzusu olmamalı. kendine haksızlık etmede bitir bence. ilk defa 8 aylık bi ilişkin oldu diye kendini bu kadar ezdirmemelisin. seni idare etmesi zor bile olsa. seni beğenen bu halinle beğenir. istediği şekle sokmaya çalışmaz. ha illa seni birinin idare etmesinden zevk alıyorsan o ayrı. ben tahammül edemem şahsen.
Böyle konuları görünce dayanamıyorum yorum yapasım geliyor kendimi gördüğümden herhalde.
Böyle kişiler hiç ama hiç değişmiyor hatta zaman ilerledikçe daha da kötü oluyorlar bir bakmışsın günlerce hiç evden dışarı çıkmamışsın çıksan 5 dakika dursan sorun haline gelir olmuş o çıkar çok normalmiş gibi,çevrenizde 1 kişi bile bulamaz hale gelmişsiniz. Başta o ipin ucunu vermişsiniz ve çekmeye devam ediyor tahminimce dahada çekecek geri alamayacaksınız. Ben 3.5 sene çektim arkadaşımın sözüne gittim diye bitirdi iyi ki de bitirmiş yaşamıyormuşum ben. Ben bunların hepsine katlanırım diyorsanız devam edin yolunuza ama ben dayanamam diyorsanız yol yakınken dönün.
Kısıtlamalarına hiçbir şey diyemem. Bu konuda ister kendine karıştırırsın, ister karıştırmazsın. Orası sende biten bir durum.
Ama eski sevgilisini aratması sıkıntılı epey. Bence sırf bu yüzden yol yakınken dönmen icap eder.
Ben de bu konuda kararsızım. Hiçkimse dört dörtlük değil sırf bir tek hata için vazgeçmek doğru mudur ? Ki hatasının farkında ve sanmıyorum bir daha cesaret edebileceğini zaten çok açıkça belirttim bir daha olduğunda kesinlikle dönüşü olmayacağını hatta öyle ki şüphesiyle bile bitirebilceğimi söylediğimde kabul etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?