- 2 Nisan 2013
- 863
- 280
- 88
Merhaba herkese.. Yazıp yazmamayı çok düşündüm ama akıl almaya ihtiyacım var. Ben 23 yaşındayım ve geçen senenin yazına kadar ilişkileri çokça saçma olan bi insandım. Saçma derken ne kadar önemsemediğimi aslında ilişki bile denmicek flörtler yaşadığımı belirtmek istiyorum. Çünkü geçen yazdan beri gerçek bi ilişkim var ve ilişkinin ne demek olduğunu ilk defa görüyorum. Bu ilişki aslında en karmaşık olduğum Zaman başladı bikaç kişi vardı hayatımda ve hiç ihtimal vermediğim kişinin 2 aylık zorlu uğraşlarıyla başladı. 2 ay sonunda onla bi ilişkiyi kabul ettim. Çok düZgün çok duygusal benim için kendini parçalayan biriydi. Ve birsüre sonra çekinerek de olsa anlatmasıyla öğrendim ki eski sevgilisinin onu aldattığı şüphesiyle burnuna kafa atmış burnunu kırmış. Kız tabi şikayetçi olmuş ve 5 yıl hiçbir cezaya karışmaması sonucuyla bırakılmış. Bu olay beni başta pek etkilemedi. Bir hata etmiş dersini almış görünüyordu. Ancak çok duygusal olduğu için ilişkide sürekli üzülüp ağlayan taraf o olduğu için bundan sıyrılması için ona bikaç şey verdim mesela tayt giymedim mesela facebookta ilişki isteğini kabul ettim mesela erkek arkadaşlarımla mesafe koydum derken bir de baktım ki her istediğini yapar hale gelmişim ve üzülen ağlayan taraf ben olmuşum. Öyle ki 5 ay sonunda artık onla görüşmek dışında evden çıkmayan tüm sosyal hesaplarını kapatan bir iki arkadaş dışında msjlaşmayan ki görüşmeye kalksam büyük kavgalar eden okula gittiğim zaman bile makyajımdan giysime herşeyime tüm ayrıntılarıyla karışan bi adamla beraber olduğumu fark ettim. Ailesiyle tanıştırmıştı Zaten ve ailesi de çok iyi insanlar ve beni sevdiklerini biliyorum. Oğullarının ne kadar zor olduğunu bildikleri için herzaman kesinlikle benim yanımdalar. Ancak böyleyken birgün bilgisayarında google ı açmamla son açılan sayfalar arasında eski sevgilisinin adını gördüm. Aslında öyle olduğunu da o an sorduğumda öğrendim. Zaten bunu söylemesiyşe de yıkıldım. Her ne kadar kabul etmese de onun baktığı çok belliydi ama üstüne o bana haksızmışım gibi davrandı. Bu olay üzerine 2 ay geçti ama benim güven duygum çok sarsıldı. Çok ayrılmak istedim Am asla ayrılmak istemiyo çok kötü oluyo 5 saat konuşmama gibi bi ihtimalimiz ypk. Ne kadar kötü olursak olalım düzeltmeden hayatına devM edemez. Buarada aşırı sarışın hayranlığı var ve eski aevglisi de sarışın olmuş. Ben de geçen gün çok sinirliyken eski sevglisini övdüm tam istediğin gibi olmuş ona git diye falan pişmanım tabi ama o anlar geri gelmiyo. Bir de eski sevgilis kuzeninin kankası olduğu için kız heryerde resmen ve çok çok rahatsız olıyorum. Bugün de benim haberim yokken facebooka girmiş fark ettim ama artık bişe diyemedim. Kesinlikle evlenmeyi düşündüğüm kişi ama bu eski mesele büyür mü uzar mı bu beni korkutuyo ha beni sorarsanız eminim ondan çok bakıyorumdur ama benmki eski alışkanlık galiba bilmiyorum genelde mutsuzken dönüp onlara bi bakıyorum. Ama ona yakıştıramıyorum çünkü o bu ilişkiyi ayakta tutan kişiydi bana göre. Sizce napmalıyım yol yakınken dönmeli mi ?