Travestiler hep seks işçisi olarak görülür, ama kocanızın ilişkisinin üç yıl sürmesi bunun aynı zamanda bir gönül ilişkisi olduğunu gösteriyor. Bir travestiyle uzun süreli ilişki yaşayan bir erkeğin bir kadınla, hele ki karısının arkadaşıyla ilişki yaşamasına doğrusu şaşırdım. Ne yapmak için bizden size cesaret vermemizi istiyorsunuz? Boşanmaktan başka bir seçenek varsa bile ben göremiyorum.11 yıllık evliyim eşim beni bir travestiyle aldattı 3 yıl sürdü ilişkileri boşanma dim sabrettim tekrar inanmaya başladım bir çocuk daha oldu şimdi on aylık şimdide en yakın arkadaşımla aldattı ve ben cocuklarim dan dolayi birturlu bosanmaya cesaret edemiyorum peki benim hayatım nolacak sevmediğim biriyle nasıl yasarim beni biraz cesaretlendirin lütfen deliricem
Şuan sinirlerim bozuldu Ağlıyorum yaşadığım hikaye doğru sadece çok sorumlu bi anneyim hep baskalari için yaşadım çok emek vermiştim ben bu aile için çocuklarımin kaderini degistirmekten korkuyorumKimle olursa olsun aldattı bir de üstüne cocuk.Bana pek inandırıcı gelmedi acıkcası bu konu.
Yemin ederim yalan değil çok utanıyorum derdimi sadece yüzümü görmeyen insanlara anlatabilirim gerçek gibi gorunmuyo ama başıma geldi işteHem travesti
Hem yakin arkadas
Iki tane cocuk
Hosgeldin yalan ruzgari
Ne emegi pardon?Şuan sinirlerim bozuldu Ağlıyorum yaşadığım hikaye doğru sadece çok sorumlu bi anneyim hep baskalari için yaşadım çok emek vermiştim ben bu aile için çocuklarımin kaderini degistirmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?