- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Sadece hiv değil ne hastalıklar var cinsel yolla bulaşan.Valla konu sahibinde ki cesarete hayret ettim.Benim kocam öyle yapacak kapıdan içeri adım attırmam,aynı havayı bile solumam onunla.Doğru mahkemeye...Ne emegi pardon?
Ben hiç inanmıyorum bu yazdıklarınıza hadi varsayalım dogru
Adam 3 yıl travesti ile aldattı çok zor bir ihtimal( travestiler dost hayatı yaşamaz )
Hem sizi hem onu aynı anda mı idare etti sizde güvendiniz aynı yataga girdiniz hadi bir daha cocuk yaptınız hiç aids bulaşır mı diye düşünemediniz
siz emek vermemişsinzi ki önünüze gelene tamam demişsiniz evet bu doğruysa sorumsuz bir annesiniz
Birde tekrar çocuk yapıyor ! Cahil cesareti bile az kalır yani hikaye baştan savma inandırıcılığını yitirmiş kimse kabul etmez böyle bir evliliğiSadece hiv değil ne hastalıklar var cinsel yolla bulaşan.Valla konu sahibinde ki cesarete hayret ettim.Benim kocam öyle yapacak kapıdan içeri adım attırmam,aynı havayı bile solumam onunla.Doğru mahkemeye...
nasıl öğrendin travesty sevgilisini,Arkadaşım cinsel bişey yok diye yeminler etti inanmistim çünkü beklemiyodum eşim den çok iyi biridir normalde allah kitap bilen insandır doktora sordum travestiler kolay kimseyi hayatına almaz aldigi zamanda birakmaz kolay kolay dedi ondan nefret ediyorum sadece çocuklarım durumumuz maddi olarak iyi çocuğumu özel okulda okutuyo ben ona bu imkanları veremem benden alırsa diye korkuyorum ben birini bile görmeden yasayamam
Ay siz de inandınız mı yeminine hanımefendi? Bu kadar saf mısınız gerçekten? Aralarında cinsellik yoksa başka ne ilişkisi olacak zannediyorsunuz?Arkadaşım cinsel bişey yok diye yeminler etti inanmistim çünkü beklemiyodum eşim den çok iyi biridir normalde allah kitap bilen insandır doktora sordum travestiler kolay kimseyi hayatına almaz aldigi zamanda birakmaz kolay kolay dedi ondan nefret ediyorum sadece çocuklarım durumumuz maddi olarak iyi çocuğumu özel okulda okutuyo ben ona bu imkanları veremem benden alırsa diye korkuyorum ben birini bile görmeden yasayamam
Bende hayretle okuyorum şuan da.Eğer doğruysa gerçekten pes!Birde tekrar çocuk yapıyor ! Cahil cesareti bile az kalır yani hikaye baştan savma inandırıcılığını yitirmiş kimse kabul etmez böyle bir evliliği
Hem travesti
Hem yakin arkadas
Iki tane cocuk
Hosgeldin yalan ruzgari
Allahi kidabi bildigi icin travestiden sonra arkatasinizla olmus oda iyimis valla bilmeseymis daha neler yapardi acaba tovbe yarappimArkadaşım cinsel bişey yok diye yeminler etti inanmistim çünkü beklemiyodum eşim den çok iyi biridir normalde allah kitap bilen insandır doktora sordum travestiler kolay kimseyi hayatına almaz aldigi zamanda birakmaz kolay kolay dedi ondan nefret ediyorum sadece çocuklarım durumumuz maddi olarak iyi çocuğumu özel okulda okutuyo ben ona bu imkanları veremem benden alırsa diye korkuyorum ben birini bile görmeden yasayamam
Hangi doktor bu travestiler hakkında brifing veren kadın dogum doktorumu?Arkadaşım cinsel bişey yok diye yeminler etti inanmistim çünkü beklemiyodum eşim den çok iyi biridir normalde allah kitap bilen insandır doktora sordum travestiler kolay kimseyi hayatına almaz aldigi zamanda birakmaz kolay kolay dedi ondan nefret ediyorum sadece çocuklarım durumumuz maddi olarak iyi çocuğumu özel okulda okutuyo ben ona bu imkanları veremem benden alırsa diye korkuyorum ben birini bile görmeden yasayamam
Yavaş yavaş çözmek lazım ürkütmeyelim sosyal medayaya çıkarızBende hayretle okuyorum şuan da.Eğer doğruysa gerçekten pes!
Bence önceYavaş yavaş çözmek lazım ürkütmeyelim sosyal medayaya çıkarız
Arkadaşım cinsel bişey yok diye yeminler etti inanmistim çünkü beklemiyodum eşim den çok iyi biridir normalde allah kitap bilen insandır doktora sordum travestiler kolay kimseyi hayatına almaz aldigi zamanda birakmaz kolay kolay dedi ondan nefret ediyorum sadece çocuklarım durumumuz maddi olarak iyi çocuğumu özel okulda okutuyo ben ona bu imkanları veremem benden alırsa diye korkuyorum ben birini bile görmeden yasayamam
Kibledim zaten munenin eli kulagındadır bir kemal ekşioğlu sezdim
Gerçi konuya da bakmıyor konu sahibi.Biraz durdu gitti.Kibledim zaten munenin eli kulagındadır bir kemal ekşioğlu sezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?