lütfen yardım edin

Sadece hiv değil ne hastalıklar var cinsel yolla bulaşan.Valla konu sahibinde ki cesarete hayret ettim.Benim kocam öyle yapacak kapıdan içeri adım attırmam,aynı havayı bile solumam onunla.Doğru mahkemeye...

Son düzenleme:
Sadece hiv değil ne hastalıklar var cinsel yolla bulaşan.Valla konu sahibinde ki cesarete hayret ettim.Benim kocam öyle yapacak kapıdan içeri adım attırmam,aynı havayı bile solumam onunla.Doğru mahkemeye...
Birde tekrar çocuk yapıyor ! Cahil cesareti bile az kalır yani hikaye baştan savma inandırıcılığını yitirmiş kimse kabul etmez böyle bir evliliği

Arkadaşım cinsel bişey yok diye yeminler etti inanmistim çünkü beklemiyodum eşim den çok iyi biridir normalde allah kitap bilen insandır doktora sordum travestiler kolay kimseyi hayatına almaz aldigi zamanda birakmaz kolay kolay dedi ondan nefret ediyorum sadece çocuklarım durumumuz maddi olarak iyi çocuğumu özel okulda okutuyo ben ona bu imkanları veremem benden alırsa diye korkuyorum ben birini bile görmeden yasayamam

nasıl öğrendin travesty sevgilisini,
ve arkadaşınla aldattığını nasıl anladın
bu iki sorunun cvbını merak ediyorum

Ay siz de inandınız mı yeminine hanımefendi? Bu kadar saf mısınız gerçekten? Aralarında cinsellik yoksa başka ne ilişkisi olacak zannediyorsunuz?
Ayrıca Allah kitap bilen birinin böyle şeyler yapması normal mi? Saçmalamayın Allah aşkına.

Birde tekrar çocuk yapıyor ! Cahil cesareti bile az kalır yani hikaye baştan savma inandırıcılığını yitirmiş kimse kabul etmez böyle bir evliliği
Bende hayretle okuyorum şuan da.Eğer doğruysa gerçekten pes!

Allahi kidabi bildigi icin travestiden sonra arkatasinizla olmus oda iyimis valla bilmeseymis daha neler yapardi acaba tovbe yarappim

Hangi doktor bu travestiler hakkında brifing veren kadın dogum doktorumu?

Yeni Konu yeni üye aldatma travesti +bir cocuk yapmak bacim seni daha neye cesaretlendireyim
ayrica arkadaşınlada aldatmis

Aferin sana travestiyle 3 yıl aldatıl ama inatla boşanma madalya taktılar mı peki kocana yapışınca aa yok sen madalya takmışsın kocana beni ne güzel aldattın alsana 2. Çocuk o zaman danssss

Tam inanıcam yeminle bir gülme geliyor kusura bakma kimse bu zamanda bu kadar saf olamaz

Konu fake. Hiç inandırıcı değil.diyelim ki gerçek.bence kendi kendinizi imha etmelisiniz.hala cesaretim yok boşanmaya diyebildiginiz için.yada boşverin 3.cocugu da yapın
Her aldatmaya karşılık bi çocuk yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…