Canım geçmiş olsun Allah ım doğru zamanı bilir ve nasip ama o sigarayı hamile kalmadan önce bırakmalısın ve vücudu o pislikten arındırmalısın sigara içen insanın vucüdundaki zehir bıraktıktan sonra 5 yılda anca temizleniyor.benim arkadaşımın ablası 7 yıldır ikisindede sorun olmadığı halde hamile kalamıyor döllenme oluyor ama tutunamıyor doktor vücudundaki sigaranın zehri bi şekilde hormonlarını vesaire engelliyor bıraklamasın dedi ama bebek olmadıgı için moralsizlikten hala içio bu çok yanlış.Herşeyden önemlisi Allah sana verdiği tüm organların hesabını soracak.sigara içtim bişi olmadı diyen arkadaşlarıda anlamıyorum herkesin bünyesi aynı diil ayrıca bişi olmadı die insanlara bu şekil örnek olmanız çok yanlış bence..demekki senin bünyen o zehiri götürmüyor..Hakkında hayırlısı canım ama alt üstü bir pislikten vazgeciceksin hayat kaynagın falan diil sonuçta sigara zehir zarar.. eşim yıllardır içiyordu çok küçükten başlamış düğünden önce bıraktırdım o bırakabildiyse sende bırakabilirsin..