- 18 Haziran 2016
- 35
- 20
- 3
- 33
- Konu Sahibi sedefuysal
-
Daha önce sigara kullanıyordum lanet olası şeyi bırakamıyorum günde bi tane içiyorum.Canım Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin, benim de düşük riskim vardı korkunu çok iyi anlıyorum
Bazen sigara içmek icmemekten daha az zarar veriyor bebeğine.Dr.lar günde 4e kadar izin verebiliyor tiryakilik durumuna göre. Ben de içiyordum kalp atışını duyunca vicdanım izin vermedi.inşallah sen de kalp atışını duyarsin ve birakirsin.ama bu kadar stres sıkıntı da zararlı bebeğine kendini rahatlatmaya çalış.Geçen haftadan beri kahverengi akintim var doktorum Protestan verdi sabah akşam kullanıyorum tık oldu tuvalete gitmeye korkuyorum Daha Kalp atışları başlamamış bebeğimin7haftaligim çok korkuyorum ilk bebeğimin göğüs kafesi olusmamis normal doğum oldum4.5 aylıkken Allahima dua ediyorum yavrumu bana bağışlasın
korkma canım ama bir şekilde sigarayı bırakmalısınÇok haklısınız inşallah yarın kontrolümde herşey yolunda gider bebeğim için vazgeçmeye hazırım o sigaradan.
Bu benim Son sansimmis gibime geliyor korkuyorum çok korkuyorum
ya ne demek bu bebeğe de zarar verirsen? bilerek mi yapıyorsun sanki. ne kadar sığ bir düşünce24yaşındayım son şansım diyorum çünkü eşimle tartıştık ve bana dedi ki bu bebegede zarar verirsen üçüncüye denemem bile korkum bundandır öte anlatabiliyorum dimi
İnsan bilerek kendini Atar mi uçurumdan tek sorun bi tanede olsa içiyorum işte bırakamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum ama bugün söz verdim kendime hiç icmicem bebeğim için Rabbim sağ saglim kucağıma aldığım günleri Nasip etsin inşallahya ne demek bu bebeğe de zarar verirsen? bilerek mi yapıyorsun sanki. ne kadar sığ bir düşünce
inşallah bu sefer bebeğini kucağına sağlıkla alırsın canım
Sizin morale, sigarayı aklamaya ihtiyacınız yok. Böyle bir zevk yüzünden yavrularınızı riske atmanın hiçbir iyi tarafı yok.Inşallah çok moral verdiniz teşekkür ediyorum
Çok haklısınızSizin morale, sigarayı aklamaya ihtiyacınız yok. Böyle bir zevk yüzünden yavrularınızı riske atmanın hiçbir iyi tarafı yok.
canım benim arkadaşımda içmişti hamileliği boyunca. hatta başka bir arkadaşım resmen aş ermişti sigaraya ve doktoru o zaman içeceksin demişti. peki senin tek sıkıntı günde bir sigara içmen mi?İnsan bilerek kendini Atar mi uçurumdan tek sorun bi tanede olsa içiyorum işte bırakamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum ama bugün söz verdim kendime hiç icmicem bebeğim için Rabbim sağ saglim kucağıma aldığım günleri Nasip etsin inşallah
Aynen tek bir sigara içmem canım o bile beni huzursuz ediyor eşimin öyle konuşması kötü olan ne biliyormusun kayimvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ne kayinvalidem ne kayinpederim sigara kullandığımı bilmiyorlar insanlar sürekli bebeğin beyin gelişimi için ceviz badem findik ve balık alıyorlar kendime kızdığım konulardan biride bu onları değil kendimi kandırıyorum sankicanım benim arkadaşımda içmişti hamileliği boyunca. hatta başka bir arkadaşım resmen aş ermişti sigaraya ve doktoru o zaman içeceksin demişti. peki senin tek sıkıntı günde bir sigara içmen mi?
anlıyorum canım seni. Sigara konusunu doktorunla konuş istersen günde bir taneden zarar gelir mi diyeAynen tek bir sigara içmem canım o bile beni huzursuz ediyor eşimin öyle konuşması kötü olan ne biliyormusun kayimvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ne kayinvalidem ne kayinpederim sigara kullandığımı bilmiyorlar insanlar sürekli bebeğin beyin gelişimi için ceviz badem findik ve balık alıyorlar kendime kızdığım konulardan biride bu onları değil kendimi kandırıyorum sanki
Yarın kontrolum var sorucam yarını iple çekiyorum kalp atışlarını duyucaz inşallahanlıyorum canım seni. Sigara konusunu doktorunla konuş istersen günde bir taneden zarar gelir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?