Lütfen yardım edinn kilolu bi gelinimmmm :(

aaabbbccc

@~SEKSİ HATUN~@
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
284
2
96
İstanbul
bana yardm edın arkadaslar bu ablamın üyeliği size sormak ıstedıgım şu;ben 48 bedenim.. gelınlıgımı hazır alıcaz ben kendı bedenıme göre gelınlık bulabılır mıyım yoksa alısverıste rezıl mı olurumm yardım edın lutfenn :((((((((((

Rezil olmak ne demek
Herkes 38 beden olmak zorunda degil
Cok endisen varsa gidecegin yerlere tel acip on arastirma yapabilirsin

bana yardm edın arkadaslar bu ablamın üyeliği size sormak ıstedıgım şu;ben 48 bedenim.. gelınlıgımı hazır alıcaz ben kendı bedenıme göre gelınlık bulabılır mıyım yoksa alısverıste rezıl mı olurumm yardım edın lutfenn :((((((((((

başka bırının uyeliğii kullanamıyorsunuz bence kendınıze uyelık alın

ayrıca hazır gelınlıkler en fazla 38 beden oluyor belki 40 a kadar çıkar ama genelde en fazla 38 buyuk beden gelinlık olsa bıle model seçeneği azdır

bence dıktırın hem kendı beğendiğiniz model olur

geçenlerde arkadaşım evlendi o bulabilmişti ama nerden bilmiyorum..
herkes zayıf manken fizikli değil ki kilolu da bir sürü gelin olan insan olmuştur
Allah mesut etsin şimdiden:16:

1.Ablanın bile olsa başkasının forum adresini kullanmak yasak.

2.Kilolu bayanlar özel dikim yaptırıyorlar gelinliklerini.Katalogtan beğenir ona göre diktirisin.

yasak oldugunu bılmıyodum çok özür dilerim :( Malesef diktirecek zaman yok arkası ipli gelinliklerde 3-4 beden oynayabilirmiş mesela 40 beden gelınlık 40,42,44,46 bedene olurmus dıye duydum

Kurallar gereği başkasının üyeliğini kullanmak yasaktır, ablanızın üyeliğinin iptal edilmesini istemiyorsanız lütfen kendinize üyelik alınız.

Back
X