• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edinn

Daha istemeyi denememisken gel kacalim demesi cok buyuk bi soru isareti yyaratti bende. Gelip usulunce ustesin sizi. Aileniz karsi cikarsa bile kacmayin ailenizi karsiniza almayin hickimse icin. Evlendikten sonra kactiginiz icin yuzunuze neler vurulacak bilemezsiniz. Yasiniz da cok genc. Evlilikten daha onemli hedefleriniz olmali bence. 5 dusunup ondan sonra hareket edin. 29 yasinda bi adam...biraz tatli su kurnazi geldi bana.

18e 28, adam evlilik yapmis bosanmis, ustune kacmak istiyor???? Bu adam normal mi sence evladim, sen bu adamdan uzak dur bu kadarini soylerim. Kesinlikle bu adam saglam pabuc degil bilesin.

Aa Cherry, niye oyle diyorsun bak ne kadar cesaretli bir adam. Sevdigini gozunu kirpmadan kaciracak kadar cesur. Istemek aile ile tanismak nisan dugun ne gerek var bunlara.. bunlar hep masraff..

Saka bir yana da cok katiliyorum sana. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer demis gozunu sevdigim atalarimiz.. adam evlenmis bosanmis, kacmaktan kacirmaktan bahsediyor. Bir ayagiyere bassin bre..

Benim görüştüğüm kişiyle aramda 10 yaş var o bir evlilik yaptı bir ay içinde özel bi sebepten dolayi boşandılar bosanali nerdeyse bi beş yıl oluyor tabi o zamanlar hiç öyle aramizda konuşma felan geçmezdi ama olayin asıl yanı ailelerimiz arkadaş babamlada aynı zamanda babası iş konusunda arkadaş ve yüzüklerini babam takmıştı biz evlenmek istiyorum o diyor ki kacalim çünkü biliyoruz kesinlikle vermez babam ne yapmaliyim sizce yardim edin lütfen
Ne olursa olsun şakın kaçma , kendini ona muhtaç etme
Ayrıca 18 yaşında isen daha ne evlenmesi canım ya çok küçüksün

Benim görüştüğüm kişiyle aramda 10 yaş var o bir evlilik yaptı bir ay içinde özel bi sebepten dolayi boşandılar bosanali nerdeyse bi beş yıl oluyor tabi o zamanlar hiç öyle aramizda konuşma felan geçmezdi ama olayin asıl yanı ailelerimiz arkadaş babamlada aynı zamanda babası iş konusunda arkadaş ve yüzüklerini babam takmıştı biz evlenmek istiyorum o diyor ki kacalim çünkü biliyoruz kesinlikle vermez babam ne yapmaliyim sizce yardim edin lütfen
Üniversiteye gidin, okuyun, çalışın, kariyer sahibi olun, sonra istediğinizle evlenirsiniz.

Evlilik cok ciddi sorumluluk isteyen birsey. Bu yas da o agir sorumluluklari kaldiramayabilirsin. Eger duzgun birisi olsaydi sevdigini gider isterdi erkek arkadasin. Oysa isin kolayina variyor. Bedavadan dugun falan yapmadan seni kaciracak. Belki de ailesiyle yasayacaksin.
Sanirim yasin kucuk. Kendi ayaklarin uzerinde durmadan evlenme. Okulunu bitir. Ise gir.

Seni sevse kacalim demez bence cunku ailenle kotu olmani istemez.Ayrica kacicanda ne olacak sanki sonrssinda bir suru sancilar yazik annene babana yarin oburgun yuzune vurmiyacagi ne malum. Kacanlari gormuyomusun sonlari husran sakin kacma basini duvara vurursun:kızgın:

Back
X