• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edinnnn

monnly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
16
1
1
İstanbul
Beş sene önce ilişkimiz başladı sevgilimle aramizı hiçbirşeyin bozacağını düşünüyorduk ya da ben öyle düşünyordum...Gerçekten birbirmizi çok bağlıydık.Fakat aramzda tatsız konşmalar geçtı ben onu baskalrıyla konusurken yakaladım ve afeettm.bır sene once nısanlandk ve sozlendıkten 1 hafta demeden yıne konusmalr yakaldm ve o arkadsnn face oldugunu soldı ve ben bu kadar erken oldugu ıcın sevdgm ıcın ayrılamadm aılemın hatrı ıcın.neyse bu konuların harıcınde bır de bızım ev problemmz var aılem ondan dugunden once kendı oturacgmz bir ev alması ıstıyor ıstemeden oncede vardı bu konu basta kabul etmedıler ama sonra tamam dedıler zamanla alırız.Durumlarının olmadgnı soyledıler ve tekrar ıkna oldular ev almak ıcın aslında bahcelerı baya var ama satmak ıstemıyorlar..Oyuzden kredıler yuksek oldugu ıcın yanasmıyolar kendı babam ona kredı cekeyım yavas yavas odeyın dedı ama o yuksek olunca aylık kredı vazgectı nısanlım yıne(bırazda aılesının lafına bakan bır ınsan).ve suan aramzda baya sogudu bana kıra cıkalım dıyor bende kıra ıstemıyorum bızım burda herkes ev alıyor evlenmeden once ve kıraya gıden paranın bosa oldugunu dusunuyorum kendimce..ıkı aılenın de arasında kaldım yanı bu konuda kac senedeır anlasamadık gitti.nisanlımla dedgm gıbı cok tartsmalrımız oldu bu konuda ve suan baskasıyla konusuyor gecelerı ve benı gızlems nısanlı oldugumuzu bır ben goruyorm bıde yakınlarımz ne yapıcagımı bılmıyorum gercekten sastm kaldım lutfen bana yardım edın yorumlarını beklıyorummmmm....

Beş sene önce ilişkimiz başladı sevgilimle aramizı hiçbirşeyin bozacağını düşünüyorduk ya da ben öyle düşünyordum...Gerçekten birbirmizi çok bağlıydık.Fakat aramzda tatsız konşmalar geçtı ben onu baskalrıyla konusurken yakaladım ve afeettm.bır sene once nısanlandk ve sozlendıkten 1 hafta demeden yıne konusmalr yakaldm ve o arkadsnn face oldugunu soldı ve ben bu kadar erken oldugu ıcın sevdgm ıcın ayrılamadm aılemın hatrı ıcın.neyse bu konuların harıcınde bır de bızım ev problemmz var aılem ondan dugunden once kendı oturacgmz bir ev alması ıstıyor ıstemeden oncede vardı bu konu basta kabul etmedıler ama sonra tamam dedıler zamanla alırız.Durumlarının olmadgnı soyledıler ve tekrar ıkna oldular ev almak ıcın aslında bahcelerı baya var ama satmak ıstemıyorlar..Oyuzden kredıler yuksek oldugu ıcın yanasmıyolar kendı babam ona kredı cekeyım yavas yavas odeyın dedı ama o yuksek olunca aylık kredı vazgectı nısanlım yıne(bırazda aılesının lafına bakan bır ınsan).ve suan aramzda baya sogudu bana kıra cıkalım dıyor bende kıra ıstemıyorum bızım burda herkes ev alıyor evlenmeden once ve kıraya gıden paranın bosa oldugunu dusunuyorum kendimce..ıkı aılenın de arasında kaldım yanı bu konuda kac senedeır anlasamadık gitti.nisanlımla dedgm gıbı cok tartsmalrımız oldu bu konuda ve suan baskasıyla konusuyor gecelerı ve benı gızlems nısanlı oldugumuzu bır ben goruyorm bıde yakınlarımz ne yapıcagımı bılmıyorum gercekten sastm kaldım lutfen bana yardım edın yorumlarını beklıyorummmmm....

Düpedüz aldatıyor işte..:47:

Bu kadar kirada oturan insanlar nasıl yaşıyorsa sizse oyle yasarsiniz gerekli birikimi yapincada ev alirsiniz. Herkesin ev alamayacak durumu olmayabilir, neden nisanlini ailesini zor durumda birakiyorsun bu nasil sevgi anlmadim. Biraz idareci ol lutfen. Ne yapsın adam ev alamazlarsa evlenmeyecekmisin ? Once hayırlısıni iste. Huzur mutluluk olmadıktan sonra sarayda yaşasan ne fayda ?

tabıkıde evın benım ıcın bır onemı yok ffakat aılem cok baskı yapıyor ev konusunda ve onları nısanlım yaptıklarını anlatıp hayal kırıklıgına ugratmak ıstemıyorum

ev almazlarsa düğün yapmayız dıyorlar aılem cok dindar ve nısamlımve aılesı ıckı ıcen bır ınsan tamamen bırbıryle ınatlasır oldular artık ev konusunda

yol yakinken geri don. bunlar hep "ya daha iyisini bulamazsam" kafasi... cok da guzel bulursun. bulamazsan da mutlu ve mantikli bir hayat yasarsin.
devam edersen de bir derdim var basliginda daha cok baslik acmani gerektirecek durumlar olacak muhtemelen.

Çok anlamadın yazdıklarınız çok karışık. Ama anladığım kadarıyla yazayım. Başkalarıyla konuşan erkekten, bi dediği bi dediğini tutmayan ailesinden bir kıza hayır gelmez. Ev araba cart curt diye tutturan bi kızdan, bu istekleri yerine getirmesi için baskı yapan ailesinden de bir erkeğe hayır gelmez. Ayrılın siz bence.

tabıkıde evın benım ıcın bır onemı yok ffakat aılem cok baskı yapıyor ev konusunda ve onları nısanlım yaptıklarını anlatıp hayal kırıklıgına ugratmak ıstemıyorum

Yani ev alınsın da evlenelim de aldatacaksa da aldatsın önemi yok,yeter ki ailen hayal kırıklığına uğramasın öyle mi?

bence şu yazdıklarınızı sanki başkasının konusuymuş gibi bi kere okuyun, olaya dışardan bakın...adam nişanlı olduğunun görünmesini bile istemiyor başka kızlarla konuşuyor en güzel evi alsa ne olur...daha şimdiden basbas bağırıyor potansiyelim var evlenince de aldatmaya devam edeceğim diyor bunu nasıl göremiyorsunuz hayret...

ya bırak ya hala hayal kırıklığı diyorsun hiç düşünmeden ayrıl bence

annem babam gercekten basta benım onla evlenmemı ıstemıyordu nısamlı özrunden dolayı askerlık yapmadı ve bı bızı kımse yakıstıramıyor ama ben kımseyı dınlemedm ve yınede sozlednm karsı cıktım herkese smdı nası yrılaylm ıste senn buldugun ınsan demezlermı

Siz karşılıklı olarak ailem şöyle diyor, ailem böyle diyor derseniz
evliliğinizi sağlam temellere zaten oturtamazsınız.
Kaldı ki erkek evlenince biraz da değişime uğrar...
Kira olayına gelince, herkes ev sahibi olamıyor malesef hemen, çok da takmamak lazım.
Bir daha düşünün derim.

annem babam gercekten basta benım onla evlenmemı ıstemıyordu nısamlı özrunden dolayı askerlık yapmadı ve bı bızı kımse yakıstıramıyor ama ben kımseyı dınlemedm ve yınede sozlednm karsı cıktım herkese smdı nası yrılaylm ıste senn buldugun ınsan demezlermı

Eeee tamam o zaman madem ihaneti kabullendin.
Bizden ne istiyorsun?
Böyle yaşamaya devam et.

allah allah,beyin ve mide eksikliği yasıyorsun suan..

arkadaslar mantıklı dusunebılseydım zaten burada paylasmazdım lutfen bıraz saygılı olun aynı seyler sızınde basınıza gelırdı

ev meselesinde bu kadar diretmen neden. herkesin evi olucak değil. ve ailesi ev almak zorunda değil. evlenin sizde çalışın beraber yapın napıyorsanız. bu şekilde dayatma yaptığınız için başkalarına yaklaşması normal. zaten eskiden beri aldatıyormuş yani ilişkinizin boyutu baştan belli. evlendikten sonrada aldatıcak. sizde oda fedakar değilsiniz

Ne evi arkadasim evden once at o nisani ondan ne koy olur ne kasaba.nisanliyken gorup susuyorsan evlenince de aynisi olur sonucta can cikar huy cikmaz derler.sen ben seviyorum dersen o baska tabi.

Ya Anlamıyorum...çoğu kadını..aldatılıyorsunuz,kanıtınız var...eminsiniz...ve hala
böyle adamları kendinize reva görüyorsunuz..
hele sen konu sahibi...hayatına kastın mı var senin...

Back
X