Beş sene önce ilişkimiz başladı sevgilimle aramizı hiçbirşeyin bozacağını düşünüyorduk ya da ben öyle düşünyordum...Gerçekten birbirmizi çok bağlıydık.Fakat aramzda tatsız konşmalar geçtı ben onu baskalrıyla konusurken yakaladım ve afeettm.bır sene once nısanlandk ve sozlendıkten 1 hafta demeden yıne konusmalr yakaldm ve o arkadsnn face oldugunu soldı ve ben bu kadar erken oldugu ıcın sevdgm ıcın ayrılamadm aılemın hatrı ıcın.neyse bu konuların harıcınde bır de bızım ev problemmz var aılem ondan dugunden once kendı oturacgmz bir ev alması ıstıyor ıstemeden oncede vardı bu konu basta kabul etmedıler ama sonra tamam dedıler zamanla alırız.Durumlarının olmadgnı soyledıler ve tekrar ıkna oldular ev almak ıcın aslında bahcelerı baya var ama satmak ıstemıyorlar..Oyuzden kredıler yuksek oldugu ıcın yanasmıyolar kendı babam ona kredı cekeyım yavas yavas odeyın dedı ama o yuksek olunca aylık kredı vazgectı nısanlım yıne(bırazda aılesının lafına bakan bır ınsan).ve suan aramzda baya sogudu bana kıra cıkalım dıyor bende kıra ıstemıyorum bızım burda herkes ev alıyor evlenmeden once ve kıraya gıden paranın bosa oldugunu dusunuyorum kendimce..ıkı aılenın de arasında kaldım yanı bu konuda kac senedeır anlasamadık gitti.nisanlımla dedgm gıbı cok tartsmalrımız oldu bu konuda ve suan baskasıyla konusuyor gecelerı ve benı gızlems nısanlı oldugumuzu bır ben goruyorm bıde yakınlarımz ne yapıcagımı bılmıyorum gercekten sastm kaldım lutfen bana yardım edın yorumlarını beklıyorummmmm....