• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edinnnn

tabikide hayatımı yanlısa sokmak ısyemıyorum ama sonucta koca 5 sene bısıler yasadık paylastık o yuzden bırakma konusunda karaszzlık yasıorum

annem babam gercekten basta benım onla evlenmemı ıstemıyordu nısamlı özrunden dolayı askerlık yapmadı ve bı bızı kımse yakıstıramıyor ama ben kımseyı dınlemedm ve yınede sozlednm karsı cıktım herkese smdı nası yrılaylm ıste senn buldugun ınsan demezlermı

e madem öyle evlen, adamın aldatmalarına dayanabildiğin kadar dayanır kadınlık gururunu ayaklar altına aldırırsın, dayanamadığın yerde artık 2 çocukla mı 3 çocukla mı o zaman dönersin baba evine..sonuçta şimdi işte senin bulduğun insan demesinler..

tabikide hayatımı yanlısa sokmak ısyemıyorum ama sonucta koca 5 sene bısıler yasadık paylastık o yuzden bırakma konusunda karaszzlık yasıorum

ya gerçekten insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor arkadaş ben bunu anladım...bu adamla evlenerek hayatınız kararmak üzere siz daha koskoca 5 sene diyorsunuz, biz burda ne desek siz gerçeği bildiğiniz halde yine de gerekeni yapmazsınız , o sebeple daha fazla yorum yapmayacağım..Allah mesud etsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kesinlikle o evi aldırın. ev çok önemli. Ev olmazsa olmaz. Millet ne der. Milletle beraber oturcaksınız.
...
Desinlere gitmenin aşk ile bağlantısını kuramadım doğrusu !
Ayrıca
Adam sizi aldatmış. Aldatıyor muhtemelen aldatmayada devam edecek. Siz ev diyorsunuz..
Çok seviyorum diyorsunuz..
Çok seviyorsanız kirada oturur o adamın sizi aldatmasınada göz yumarsınız. Sonra burda gelip konu açıp kocam beni aldatıyor dersiniz.
Lütfen biraz makul olun. Güvenmiyorsanız yol yakınken ayrılın. Milletin lafına bakmayın. zaten millet ne der aman ayp.. modundan çıksak rahata ereceğiz toplumca.

Yorum yapam tüm arkadaşlar evden ziyada aldatan bir erkekle nişanlı olduğunuzun altını çizmiş..
Lütfen biraz mantıklı düşünün.

Adam seni aldatırken sen ev derdine mi düştün?

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

nasıl yanii :53: nişanlınız sizi aldatıyor ama en çok konu da yer alan şey 'ev ' meselesi :53:

o gercekten adam olsaydı ben onunla heryerde oturdum kırada ama haklısınız gercekten aldatrken evı dusunmek mantıksız ama degstı degsck dıye ınsan umud edıor ama dedgnz gbı ılk dedıl sonda olmaz aldatması her ne amacla konussun bı ınsan aynıysa degsmıor kararımı verdm ben hepınıze cok tesekkur edrımm....

Dediklerinizden 'biz birlikte olduk , ayrılamayız' sonucunu çıkardım ben , doğru mudur ?

nişanlın kızlarla fink atarken,senın derdın kırada oturmayıp ev sahıbı olmak mı?

eneee ne güzel bı kafa:))

:46::46::46:

bende bazen burada hayretler içinde kalıyorum ya:53:... asıl sorun ne, sorulan soru ne.. kaldım böle:53:

Son düzenleme:
Sizin iş çok karışıkmış. Benim takıldığım kısım; nişanlı olduğunuzu gizlemesi. :53:
Burada yani senle olmazsa diğer kızları elinden kaçırmasın diye uğraşıyor olmasın.

İki ailenin istememesi bence büyük sorun. Aileler birbirini sevmedi mi evlenince de huzur vermezler.
Eşine güveniyorsan eğer iki aileye de posta koyup uzakta kira falan bir hayata başlıcaksınız kendi paranızla.
Erkek yüzde 100 güvenilirse, bu olabilir. yok olmadı mı ailenin yanına da daha dönemezsin.

Senle nişanlı olduğunu saklayan adamdan hayır geliceğini düşünmüyorum.
Kaderinde o kişi yok demek ki bu kadar engele takılıyorsunuz. bana kalırsa ayrıl derim.
Çok sevmiyorsan, bir ömür boyu onunla olmıcaksan ayrıl.
Böyle kıl birisinden zaten soğucaksın nasılsa. Bari aileni de kendini de yıpratma daha fazla.
Ama en son söz yine de sen bilirsin. Hem hayat senin hem de günaha girmek istemem yani.

derdin ev alınmaması sanırım? çünkü paragrafın %80i evle alakalı. sevgilinin başkasıyla yazışmasını daha az takmışsın gibi geldi.

arkadaslar mantıklı dusunebılseydım zaten burada paylasmazdım lutfen bıraz saygılı olun aynı seyler sızınde basınıza gelırdı

Elbette gelebilirdi...
O zaman ayrılmayı tercih ederdim.

Nişanlılık gibi canım cicim dönemde bile başkalarına ihtiyaç duyuyorsa evlenmeyi düşünmek uçurumdan kendini atmakla aynı bence..
Aldatma olayı bal gibi ortadayken de ev konusuna yorum bile yapamıyorum...

malesef doğru benım derdım ev fılan degıl dısardan gorunun sebeb ev sadece karasz kalmamda bu yuzden yoksa kım aldatlırken bırlıkte olmak ıster :(

Ah canım anlamıyorum ki ne aceleniz vardı :50: Peki bu adamın seni sevdiğinden emin misin canım ? Sen buna hadi blöf yapıp terkediyorum seni desen terketmeye hazır mı ?

annem babam gercekten basta benım onla evlenmemı ıstemıyordu nısamlı özrunden dolayı askerlık yapmadı ve bı bızı kımse yakıstıramıyor ama ben kımseyı dınlemedm ve yınede sozlednm karsı cıktım herkese smdı nası yrılaylm ıste senn buldugun ınsan demezlermı

Anneciğim babacığım siz haklıymışsınız, ben yanılmışım deyip ayrılırsınız. O zaman siz bu mantıkla yarın kocanız her ne haltı yese de kendim istedim deyip razı mı olacaksınız?

Ah canım anlamıyorum ki ne aceleniz vardı :50: Peki bu adamın seni sevdiğinden emin misin canım ? Sen buna hadi blöf yapıp terkediyorum seni desen terketmeye hazır mı ?

kendi istegmle olan bırsey degıl gercekten bırakmıs olsam 1 kac hafta barısalım der olmassada bırakır gıbıme gelıo

Beş sene önce ilişkimiz başladı sevgilimle aramizı hiçbirşeyin bozacağını düşünüyorduk ya da ben öyle düşünyordum...Gerçekten birbirmizi çok bağlıydık.Fakat aramzda tatsız konşmalar geçtı ben onu baskalrıyla konusurken yakaladım ve afeettm.bır sene once nısanlandk ve sozlendıkten 1 hafta demeden yıne konusmalr yakaldm ve o arkadsnn face oldugunu soldı ve ben bu kadar erken oldugu ıcın sevdgm ıcın ayrılamadm aılemın hatrı ıcın.neyse bu konuların harıcınde bır de bızım ev problemmz var aılem ondan dugunden once kendı oturacgmz bir ev alması ıstıyor ıstemeden oncede vardı bu konu basta kabul etmedıler ama sonra tamam dedıler zamanla alırız.Durumlarının olmadgnı soyledıler ve tekrar ıkna oldular ev almak ıcın aslında bahcelerı baya var ama satmak ıstemıyorlar..Oyuzden kredıler yuksek oldugu ıcın yanasmıyolar kendı babam ona kredı cekeyım yavas yavas odeyın dedı ama o yuksek olunca aylık kredı vazgectı nısanlım yıne(bırazda aılesının lafına bakan bır ınsan).ve suan aramzda baya sogudu bana kıra cıkalım dıyor bende kıra ıstemıyorum bızım burda herkes ev alıyor evlenmeden once ve kıraya gıden paranın bosa oldugunu dusunuyorum kendimce..ıkı aılenın de arasında kaldım yanı bu konuda kac senedeır anlasamadık gitti.nisanlımla dedgm gıbı cok tartsmalrımız oldu bu konuda ve suan baskasıyla konusuyor gecelerı ve benı gızlems nısanlı oldugumuzu bır ben goruyorm bıde yakınlarımz ne yapıcagımı bılmıyorum gercekten sastm kaldım lutfen bana yardım edın yorumlarını beklıyorummmmm....

Ben bu kizlarimiz anlamiyorum artik ya
adam aldatiyor kendi hala ev derdin de bi de o kadar rahat soyluyorki suan baskasiyla konusuyo diye
Bu kadar evlilik meraklisi olmayin ya
evliklik cocuk oyuncagi evcilik degil
ama sizin gibilere mustahak

Back
X