Lütfen yardım hanımlar :(

anlamadım ki.. k.pederin seni çok seviyor ama ne yeyip içiyorsun diye sormuyor mu? kendi paranızla ayrı eve çıkacaksanız neden onay bekliyorsunuz ki?

Konuya yorum yapamadim pardon.
Zaten o evde mutlu degilsen evleri ayirmaniz daha mantikli.
Esinle konus, kabul ettirebilirsen gerisi kolay zaten.
Ailenle gorusuyor musun peki?

Kendimize ait evimiz var zaten suan kiracı var orda ben ayrı eve çıkınca ailemde kayinpederimle destek olur ailemle barıştik çok mutluyuz esimide seviyorlar mutlular suan yani

note3 kadinlar_klubü

Eğitim, çalışmak vs. gibi sebeplerle insanların üzerine gidilmemesi gerektiği konusunda haklısınız. Ama genç kardeşlerimizi küçük yaşta evlilik, ailenin öğütlerini dinlememe, kaçma gibi konularda tatlı sert uyarmamız gerektiğini düşünüyorum. Çoğu hüsranla bitiyor ne yazık ki. Burayı okuyan başka gençlere de örnek olur böylelikle.

anlamadım ki.. k.pederin seni çok seviyor ama ne yeyip içiyorsun diye sormuyor mu? kendi paranızla ayrı eve çıkacaksanız neden onay bekliyorsunuz ki?

Ya sordu İşte anlattım ne istiyorsan yapayım dedi ben seni çok seviyorum diyor . Bugün konuşmak istiyorum

note3 kadinlar_klubü

E madem gidin eşinizin ailesiyle konuşun hep beraber. Ayrı eve çıkmak istiyoruz, kendi hayatımızı kurmak istiyoruz durumumuz da var deyin olsun bitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neden beklemedin eşin evlenmeden önce askere gidip gelseydi ya. ne kadar acilmiş?
aciliyet gerektiren bir durum mu vardı?

Teşekkür ederim çok doğru dediniz sağolun

note3 kadinlar_klubü

O kadar burnunun dikine cevaplar veriyosun ki, bunun sebebi yasinin kucuklugu. İnsan yirmi yillik kocasini taniyamiyor bazen. Bu kadar gozu kapali guvenme kimseye. Tabi ki o senin esin seveceksin guveneceksin ama asla hatalarina, yanlislarina iki gozunu birden kapatma. Hep bi tanesi acik olsun. Demek istedigimi anlatabilmisimdir umarim.

Kayinpederimle konuscam bugün sonuçta yaşım küçük olsada bi aile olduk artık 3 kişilik ayrı ev hakkımız benim esimin benim çocuğumun . Ev olmasa hak verirdim de ev var yani

note3 kadinlar_klubü

Kendimize ait evimiz var zaten suan kiracı var orda ben ayrı eve çıkınca ailemde kayinpederimle destek olur ailemle barıştik çok mutluyuz esimide seviyorlar mutlular suan yani

note3 kadinlar_klubü

O zaman kendi duzenini kur vakit kaybetmeden. Siginti gibi goruyorlar seni su an.

kaçmak en büyük hata ..
birseyler bekleme hakkınızı kaybetme noktası aslında düğünsüz evlenmek ..
eşinizle konuşun diyeceğim artık o da yok asker ..
Allah yar ve yardımcın olsun ne diyebilirim ki..

Çocuk denecek yaşta kaçarak evlenmişsiniz...
Üstüne bir de değer görmeyi bekliyorsunuz
Kusura bakmayın ama yeni gelin her zaman sizden bir tık önde
Kaçanın kıymeti olmaz ,herşeyin bir adabı var
Siz emrivaki bi şekilde -hem ailenize hem eşinizin ailesine- bu eve gelin gelmişsiniz
Bakalım kadın sizi istiyor muydu?
Yazık diyorum başka bişey demiyorum
İnşallah burdaki diğer genç kızlarımız senin yaptığın hatayı yapmazlar

canım kendi evini kurarsın kurmasınada şöyle düşün birazda hamilesin bak eşimde gtcek askere diyosun sen o evi nasıl geçindircen tek başına ayrıca eşinin aileside düğün yapcaklar borçları olur evide istekli vermezler size kira parası gelcek diye bence birdaha düşün artısını eksisini düşün canım bak zorluk çekcen sonra eşiin olmucak o ev parayla geçindirilcek nasıl yapcan tek başına hem bebekte var

Kusura bakma kaçtım ama insanım bana değer vermeyene ben hiç vermem öyle bişeyi ne ben ne eşim kabul eder sizi bilmem ama bende yani bizde böyle kadere boyun egseydim zaten kaçmazdım bilmem anlatabildim mi

note3 kadinlar_klubü

Kayinpederimle konuscam bugün sonuçta yaşım küçük olsada bi aile olduk artık 3 kişilik ayrı ev hakkımız benim esimin benim çocuğumun . Ev olmasa hak verirdim de ev var yani

note3 kadinlar_klubü

E bir sorun yok o zaman ama sana burda kalacaksin derlerse de karşi çikma gibi bir hakkın oldugunu düşünmüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düğünümuz oldu yalnız kına gecemde

note3 kadinlar_klubü

Yorum yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum, burada "bekaretimi kaybettim" diye konu açanlara 'tabiki de seksi tadacaksın sevdiğinle beraber olacaksın bu gayet normal' deniliyor fakat evlenmiş insana niye evlendin, sorumluluğu nasıl kaldıracaksın bla bla bla deniyor. Sevgilisinden hamile kalanlara doğurun diyorsunuz rızkıyla gelir ama kız helalinden kocasından hamile olduğu halde ah niye çocuk yaptın nasıl bakacaksınız diyorsunuz.. Ya hani rızkıyla geliyordu?
Yapmayın Allah aşkına, yaşında hiçbir sorun yok, tek sorun kaçması olmuş ama insan oğlu hata yapabilir, araları da düzelmiş zaten, her şeyin hayırlısı..

Konu sahibi sana gelecek olursak, sadece takmayacaksın kocanla mutlu mesut yaşayacaksın.. Selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…