Konuya yorum yapamadim pardon.
Zaten o evde mutlu degilsen evleri ayirmaniz daha mantikli.
Esinle konus, kabul ettirebilirsen gerisi kolay zaten.
Ailenle gorusuyor musun peki?
Canım kendi ailenle hiç görüşmüyor musun? Eşin askerdeyken belki annenin yanında kalırsın eşinle de konuş zaten ailen beni istemiyor de.Ayrıca çok üzüldüm durumuna yaşın çok küçük henüz elin kalem tutacak yaşta ne işin olur senin karnında çocukla kayınvalide yanlarında.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Birazdan okuyup meslek sahibi olmus bayanlarimiz gelecek ve senin uzerinden bol bol ego tatmini yapacak. Cok cahil ve aptalsin keske olsen diyecekler. Akliselim olanlar da olan olmus genclik hatasi diyip sana yol gosterecek..
Birinci gruba prim verme.
anlamadım ki.. k.pederin seni çok seviyor ama ne yeyip içiyorsun diye sormuyor mu? kendi paranızla ayrı eve çıkacaksanız neden onay bekliyorsunuz ki?
Birazdan okuyup meslek sahibi olmus bayanlarimiz gelecek ve senin uzerinden bol bol ego tatmini yapacak. Cok cahil ve aptalsin keske olsen diyecekler. Akliselim olanlar da olan olmus genclik hatasi diyip sana yol gosterecek..
Birinci gruba prim verme.
Borçları ödeyecek kadar paramiz var zaten annem babamda eşya konusunda destek olucak. Ev kendimizin .
note3 kadinlar_klubü
Arkadaslar anlamiyorsunuz galiba eşim zaten annesinden sikayetciydi bana babam seni sevsin der yeter derdi kaynanam bana değil oğluna da ayrımcılık yapıyor bugüne kadar da ondan bi maddi destek görmedik kendimiz yaptık ev kursak kendi paramiz la kurcaz sıkıntı yok yani
note3 kadinlar_klubü
neden beklemedin eşin evlenmeden önce askere gidip gelseydi ya. ne kadar acilmiş?
aciliyet gerektiren bir durum mu vardı?
E madem gidin eşinizin ailesiyle konuşun hep beraber. Ayrı eve çıkmak istiyoruz, kendi hayatımızı kurmak istiyoruz durumumuz da var deyin olsun bitsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendimize ait evimiz var zaten suan kiracı var orda ben ayrı eve çıkınca ailemde kayinpederimle destek olur ailemle barıştik çok mutluyuz esimide seviyorlar mutlular suan yani
note3 kadinlar_klubü
Kusura bakma kaçtım ama insanım bana değer vermeyene ben hiç vermem öyle bişeyi ne ben ne eşim kabul eder sizi bilmem ama bende yani bizde böyle kadere boyun egseydim zaten kaçmazdım bilmem anlatabildim miÇocuk denecek yaşta kaçarak evlenmişsiniz...
Üstüne bir de değer görmeyi bekliyorsunuz
Kusura bakmayın ama yeni gelin her zaman sizden bir tık önde
Kaçanın kıymeti olmaz ,herşeyin bir adabı var
Siz emrivaki bi şekilde -hem ailenize hem eşinizin ailesine- bu eve gelin gelmişsiniz
Bakalım kadın sizi istiyor muydu?
Yazık diyorum başka bişey demiyorum
İnşallah burdaki diğer genç kızlarımız senin yaptığın hatayı yapmazlar
Kayinpederimle konuscam bugün sonuçta yaşım küçük olsada bi aile olduk artık 3 kişilik ayrı ev hakkımız benim esimin benim çocuğumun . Ev olmasa hak verirdim de ev var yani
note3 kadinlar_klubü
kaçmak en büyük hata ..
birseyler bekleme hakkınızı kaybetme noktası aslında düğünsüz evlenmek ..
eşinizle konuşun diyeceğim artık o da yok asker ..
Allah yar ve yardımcın olsun ne diyebilirim ki..
Düğünümuz oldu yalnız kına gecemde
note3 kadinlar_klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?