konu sahibi kaçarak evlenmiş ailesinin ne şucu var ki zincire vuramazlardıya kızlarını, kendisi istemiş.. okumayı da eminim kendisi istememiştir.
Sonradan fark edip ikinci yorumu yaptım
Konu da haklılık payı sıfır
Çocukluk bitmeden kadın olmak istemiş, olmuş.
Kira, fatura, geçim gökten zembille inmiyor, zorluk çekmesi çok normal
Ama bana ev verin demek çok tuhaf, bi tutam tuz mu bu ?
Çatı katında oturtmalarına şükür..
katılıyorum.
şimdi eşi çalışıyo olsa bile ev tuttular eşya aldılar fatura vs. derken ee askere gidicek eşi, sonra nasıl ödenecek o kira fatura falan. o yüzden mümkün değil başka eve çıkmaları şu anda..
Sonradan fark edip ikinci yorumu yaptım
Konu da haklılık payı sıfır
Çocukluk bitmeden kadın olmak istemiş, olmuş.
Kira, fatura, geçim gökten zembille inmiyor, zorluk çekmesi çok normal
Ama bana ev verin demek çok tuhaf, bi tutam tuz mu bu ?
Çatı katında oturtmalarına şükür..
Bu durumda sorunun ne olduğunu anlayamadım ben. Kayınpederinizle konuşun ayrılın, ayıp değil.
Eee madem herşeye bir cevabınız var niye konu açarsınız bilmem gidin kayınpederinizle konuşun verirse ne ala...
Yok yani insanlar o kadar sert yorumlar yapıyorlar ki ben kaçmış olabilirim ama sonuçta resmi nikahı evliyim. Evlilik dışı beraberlik yaşayanlar belki bu kadar tepki almıyor . Benim tek sorunum ayrı ev yani yoksa kaynanam ayrı ev için bahane ve eşimle gayet mutluyum zaten ayrı ev olsa bile bi alt kat olacak kira falan değil . Kaçtım ama enayi de değilim
note3 kadinlar_klubü
Yok yani insanlar o kadar sert yorumlar yapıyorlar ki ben kaçmış olabilirim ama sonuçta resmi nikahı evliyim. Evlilik dışı beraberlik yaşayanlar belki bu kadar tepki almıyor . Benim tek sorunum ayrı ev yani yoksa kaynanam ayrı ev için bahane ve eşimle gayet mutluyum zaten ayrı ev olsa bile bi alt kat olacak kira falan değil . Kaçtım ama enayi de değilim
note3 kadinlar_klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?