hımm. kib..........Ya kes sesini konu uymuyorsa yorum yapma sen kimsin ki böyle konuşuyorsun benimle
note3 kadinlar_klubü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm. kib..........Ya kes sesini konu uymuyorsa yorum yapma sen kimsin ki böyle konuşuyorsun benimle
note3 kadinlar_klubü
saçmalıklar var yalnız.
1 ay sonra düğün var, 2 ay sonra doğum var ve şimdi ayrı eve çıkmaya kalkışıyorsun.
hem ev kiradaymış. kiracıyı doğumdan önce çıkarma hakkınız yok zaten. :) hadi güle güle diyebilecekseniz ne ala. nasıl olacak o iş? 7 aylık hamile halinle nasıl ev düzmeyi düşünüyorsun?[/QUOTE
Kayimpederim kiracı dan memnun değil zaten hem konuştum kabul etti kayimpederim sıkıntı yok yani :)
note3 kadinlar_klubü
ee ne dedi kiracıyı sokağa atarız mı dedi canım? :)
Inssnlari bazi seyleri yapmaya mecbur gormek cok itici. Ayni tavri esinizin ailesine de yapiyorsaniz mesafeli olmakta haklilar. Ayrica daha once de sordum da esiniz askere gidince size kim bakacak? Kayinpeder onada mi yoksa
Siz bence baştan okuyun yorumları burda bazı insanlar zeka yaşlarından şüphe ediyorum ben kactigim halde babam üstüme ev yaptı eşim kabul etmiyor o evde oturmayi madem etmiyorsa kendi evine çıkmak zorunda
note3 kadinlar_klubü
bende 18 yasındayım. harıl harıl nereyi yazsam hangi mesleği seçsem telaşlarındayım. hangi mesleği severim hangisibeni rahat yaşatır diye düşünüp duruyorum
yanlış anlama içine batırmak veya kınamak herhangi bi amacım yok sen seçimini yapmışsın allah mutlu etsin
ama 17 yasında kaçmışsın. kaçar kaçmaz hamile kalmışsın
sencede yanlış değil mi bunlar
bilmiyorum anlamıyorum okumak varken kendi paranı kazanıp çatır çatıp yemek varken. bağımsız olup insanlartın gözünde + değerler katmak varken
ne bu acele..
allah pişman etmesin arkadaşım
ee ne dedi kiracıyı sokağa atarız mı dedi canım? :)
3. Katı bosaltiriz gidin orda oturun daha başka bişey yapamam dedi zaten kiracı dan memnun değilde sana çok komik gelebilir ama öyle yani kiracıyı cikarcakti bende bahane oldum bu duruma
note3 kadinlar_klubü
kdrdmr, burda sana yardım etmeye çalışan insanlara terbiyesizlik yapmaya hakkın yok. kes sesini nedir? o zaman canım sen kes sesini.
yaşına vermek lazım.
Allah yardımcın olsun.
3. Katı bosaltiriz gidin orda oturun daha başka bişey yapamam dedi zaten kiracı dan memnun değilde sana çok komik gelebilir ama öyle yani kiracıyı cikarcakti bende bahane oldum bu duruma
note3 kadinlar_klubü
kiracıyı nasıl çıkarıyorsunuz ben hala anlamadım da neyse...
kısaca sen birkaç mevsim daha bekleyeceksin o eve çıkmayı. bence sen git babanın da çocuklarına dağıttığı o bi sürü evlerden birine otur. beklemezsin böylece.
Inssnlari bazi seyleri yapmaya mecbur gormek cok itici. Ayni tavri esinizin ailesine de yapiyorsaniz mesafeli olmakta haklilar. Ayrica daha once de sordum da esiniz askere gidince size kim bakacak? Kayinpeder onada mi yoksa
Siz bence baştan okuyun yorumları burda bazı insanlar zeka yaşlarından şüphe ediyorum ben kactigim halde üstüme ev yaptı babam eşim kabul etmiyor o evde oturmayi madem etmiyorsa kendi evine çıkmak zorunda
note3 kadinlar_klubü
note3 kadinlar_klubü
Çok zorunuza gidiyorsa yorum yapmayın bence allah senin yar yardimcin olsun insanlarla nasıl konuşulması gerektiği kavramına varmamissin
note3 kadinlar_klubü
Ben suan okuyorum Üniv. 1 .sınıf bilişim teknolojileri bölümü disardan evlenmek kariyerinden vazgecmek değil
note3 kadinlar_klubü
kiracıyı nasıl çıkarıyorsunuz ben hala anlamadım da neyse...
kısaca sen birkaç mevsim daha bekleyeceksin o eve çıkmayı. bence sen git babanın da çocuklarına dağıttığı o bi sürü evlerden birine otur. beklemezsin böylece.
Yaran mi var anlamadım adam cikartcam diyor ne kadar sacmasiniz zaten kira vermeyen kiracı evde niye tutulsun ki o ev isi bi kaç mevsim değil bi kaç aya bakar canım daha yorum yapma kimsenin kalbini kırmak istiyorum
note3 kadinlar_klubü
Neden 18 yaşında kaçarsınız, bir de hemen çocuk yaparsınız. Bunların hepsini kaçtığınız için yaşadığınızın farkındasınız değil mi?
iki gün öncede böyle bi konu vardı yine konu sahibi 18 yaşında ve kaçarak evlenmiş k.validesinden şikayetçiydi baktı ki yorumlar hoşuna gitmedi tıpkı bu kızcağız gibi hakaretlere başlamıştı.
hep pohpohlamak mı lazım konu açanları çözemedim.
Siz bence baştan okuyun yorumları burda bazı insanlar zeka yaşlarından şüphe ediyorum ben kactigim halde babam üstüme ev yaptı eşim kabul etmiyor o evde oturmayi madem etmiyorsa kendi evine çıkmak zorunda
note3 kadinlar_klubü
bu kadar kolaydı da niye milletin kafasını ütüledin![]()
Yaran mi var anlamadım adam cikartcam diyor ne kadar sacmasiniz zaten kira vermeyen kiracı evde niye tutulsun ki o ev isi bi kaç mevsim değil bi kaç aya bakar canım daha yorum yapma kimsenin kalbini kırmak istiyorum
note3 kadinlar_klubü
Çalışıyor musun?