• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım hanımlar :(

saçmalıklar var yalnız.

1 ay sonra düğün var, 2 ay sonra doğum var ve şimdi ayrı eve çıkmaya kalkışıyorsun.

hem ev kiradaymış. kiracıyı doğumdan önce çıkarma hakkınız yok zaten. :) hadi güle güle diyebilecekseniz ne ala. nasıl olacak o iş? 7 aylık hamile halinle nasıl ev düzmeyi düşünüyorsun?[/QUOTE
Kayimpederim kiracı dan memnun değil zaten hem konuştum kabul etti kayimpederim sıkıntı yok yani :)

note3 kadinlar_klubü

ee ne dedi kiracıyı sokağa atarız mı dedi canım? :)

Inssnlari bazi seyleri yapmaya mecbur gormek cok itici. Ayni tavri esinizin ailesine de yapiyorsaniz mesafeli olmakta haklilar. Ayrica daha once de sordum da esiniz askere gidince size kim bakacak? Kayinpeder onada mi yoksa
Siz bence baştan okuyun yorumları burda bazı insanlar zeka yaşlarından şüphe ediyorum ben kactigim halde babam üstüme ev yaptı eşim kabul etmiyor o evde oturmayi madem etmiyorsa kendi evine çıkmak zorunda

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
kdrdmr, burda sana yardım etmeye çalışan insanlara terbiyesizlik yapmaya hakkın yok. kes sesini nedir? o zaman canım sen kes sesini.

yaşına vermek lazım.

Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
bende 18 yasındayım. harıl harıl nereyi yazsam hangi mesleği seçsem telaşlarındayım. hangi mesleği severim hangisibeni rahat yaşatır diye düşünüp duruyorum
yanlış anlama içine batırmak veya kınamak herhangi bi amacım yok sen seçimini yapmışsın allah mutlu etsin
ama 17 yasında kaçmışsın. kaçar kaçmaz hamile kalmışsın
sencede yanlış değil mi bunlar
bilmiyorum anlamıyorum okumak varken kendi paranı kazanıp çatır çatıp yemek varken. bağımsız olup insanlartın gözünde + değerler katmak varken
ne bu acele..
allah pişman etmesin arkadaşım

Ben suan okuyorum Üniv. 1 .sınıf bilişim teknolojileri bölümü disardan evlenmek kariyerinden vazgecmek değil

note3 kadinlar_klubü

kdrdmr, burda sana yardım etmeye çalışan insanlara terbiyesizlik yapmaya hakkın yok. kes sesini nedir? o zaman canım sen kes sesini.

yaşına vermek lazım.

Allah yardımcın olsun.

Çok zorunuza gidiyorsa yorum yapmayın bence allah senin yar yardimcin olsun insanlarla nasıl konuşulması gerektiği kavramına varmamissin

note3 kadinlar_klubü

3. Katı bosaltiriz gidin orda oturun daha başka bişey yapamam dedi zaten kiracı dan memnun değilde sana çok komik gelebilir ama öyle yani kiracıyı cikarcakti bende bahane oldum bu duruma

note3 kadinlar_klubü

kiracıyı nasıl çıkarıyorsunuz ben hala anlamadım da neyse...

kısaca sen birkaç mevsim daha bekleyeceksin o eve çıkmayı. bence sen git babanın da çocuklarına dağıttığı o bi sürü evlerden birine otur. beklemezsin böylece.

Inssnlari bazi seyleri yapmaya mecbur gormek cok itici. Ayni tavri esinizin ailesine de yapiyorsaniz mesafeli olmakta haklilar. Ayrica daha once de sordum da esiniz askere gidince size kim bakacak? Kayinpeder onada mi yoksa
Siz bence baştan okuyun yorumları burda bazı insanlar zeka yaşlarından şüphe ediyorum ben kactigim halde üstüme ev yaptı babam eşim kabul etmiyor o evde oturmayi madem etmiyorsa kendi evine çıkmak zorunda

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

Çok zorunuza gidiyorsa yorum yapmayın bence allah senin yar yardimcin olsun insanlarla nasıl konuşulması gerektiği kavramına varmamissin

note3 kadinlar_klubü

yaa gerçekten böyle mi düşünüyorsun?

kıyamam canım sana.

sen neyin kavramına vardın? kes sesini demeyeli ben bir bireye ne uzun zaman oldu biliyor musun?

yazık.

amin Allah benim tabikide yar ve yardımcım olsun.

o zaman sana benden de bir kocaman

HMMMM KİB......

Son düzenleme:
iki gün öncede böyle bi konu vardı yine konu sahibi 18 yaşında ve kaçarak evlenmiş k.validesinden şikayetçiydi baktı ki yorumlar hoşuna gitmedi tıpkı bu kızcağız gibi hakaretlere başlamıştı.

hep pohpohlamak mı lazım konu açanları çözemedim.

kiracıyı nasıl çıkarıyorsunuz ben hala anlamadım da neyse...

kısaca sen birkaç mevsim daha bekleyeceksin o eve çıkmayı. bence sen git babanın da çocuklarına dağıttığı o bi sürü evlerden birine otur. beklemezsin böylece.

Yaran mi var anlamadım adam cikartcam diyor ne kadar sacmasiniz zaten kira vermeyen kiracı evde niye tutulsun ki o ev isi bi kaç mevsim değil bi kaç aya bakar canım daha yorum yapma kimsenin kalbini kırmak istiyorum

note3 kadinlar_klubü

Tabiki ayri ev isteme hakkin sanitim sen kaçtığin icin boyle davraniyor kacarak evlenenlerin kiymetide değeride olmuyo keşke boyle bir evlilik yapmasaydin ama yaşadığın durumuda bilemem Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Neden 18 yaşında kaçarsınız, bir de hemen çocuk yaparsınız. Bunların hepsini kaçtığınız için yaşadığınızın farkındasınız değil mi?

bence çook yanlış değerlendiriyorsunuz. kaçarak evlendin diye bunları yaşıyorsunuz demek çok ağır bi itham.. eminim ki o da böyle olsun istememiştir. bende kaçarak evlendim çok şükür herşey yolunda... lütfen kendinizi onun yerien koyarak yardımcı olun nacizane fikrim...

iki gün öncede böyle bi konu vardı yine konu sahibi 18 yaşında ve kaçarak evlenmiş k.validesinden şikayetçiydi baktı ki yorumlar hoşuna gitmedi tıpkı bu kızcağız gibi hakaretlere başlamıştı.

hep pohpohlamak mı lazım konu açanları çözemedim.

Benim hayatıma kimse yorum yapamaz kimse kimseden üstün degil isterse doktor olsun avukat olsun benim konu yazma sebebim sizce bu konuyu nasıl acmaliyim die

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Siz bence baştan okuyun yorumları burda bazı insanlar zeka yaşlarından şüphe ediyorum ben kactigim halde babam üstüme ev yaptı eşim kabul etmiyor o evde oturmayi madem etmiyorsa kendi evine çıkmak zorunda

note3 kadinlar_klubü

bu kadar kolaydı da niye milletin kafasını ütüledin:34:

Yaran mi var anlamadım adam cikartcam diyor ne kadar sacmasiniz zaten kira vermeyen kiracı evde niye tutulsun ki o ev isi bi kaç mevsim değil bi kaç aya bakar canım daha yorum yapma kimsenin kalbini kırmak istiyorum

note3 kadinlar_klubü

ben sana nasıl çıkartacaksınız diyorum sen adam çıkartacak diyorsun. ben onu mu sormuşum? kiracı kirayı vermese de kayınpederin eşkıya olmadığı sürece öyle hadi canım deyip çıkaramazsın.

valla konu senin yaraların, gördüğün ve bahsettiğin üzere.

evet bir kaç aya bakar. sen doğum yaptıktan sonra. yani hiçbir şekilde sen o evde doğum yapıp aileni yanına çağıramazsın. doğurunca annenin yanına gidersin. çocuğun kırkı çıkar. anca öyle o eve yerleşirsin.

ilk mesajında yazdığın şeyleri boşuna hayal etme diye diyorum.

Back
X