Doğuma Hazırlık Lütfen yardım isim konusunda...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

akans

tek kanatlı bir kuşum...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
2.223
858
83
Arkadaşlar ben anket yapmayı bilmiyorum ama kendi kendime oylamak istedim rica etsem en güzel iki ismi seçermisiniz.iki isim koymak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim hepinize

VERA,BERRA,ILGIN,BERRE,KARMEN

başka fikri olan varsa beklerim

Son düzenleme:
Berra ve Ilgın güzel

Masal ismine bayılıyorummm .
İlgın Masal uyumlu bence canım.

[ı]masal ismine bayılıyorummm .
Ilgın masal uyumlu bence canım.
[/ı]

masal ismini babası istedi:))bende ılgın'ı beğeniyordum ama kararsızdım.ikisi çokmu uzun diye düşünürken size sormak aklıma geldi :))çok teşekkür ederim

Isimlerin kisiligi etkildigini dusunenlerdenim
Anaokulunda stajdayken iki berra isminde ogrencim vardi
Ikiside adinin tam anlamlarini tasiyordu
Iclerinde en guzeli berra

ılgın isim olarak hoş ama berranında anlamı güzelmiş :34:

Isimlerin kisiligi etkildigini dusunenlerdenim
Anaokulunda stajdayken iki berra isminde ogrencim vardi
Ikiside adinin tam anlamlarini tasiyordu
Iclerinde en guzeli berra

berra yı bende çok beğeniyorum ama berre ile aynı anlamda olduğu yazıyor bazı yerlerde birde peygamberimiz değiştirmiş bu isimleri o nedenle kafam karıştı

ravza...hiranur...ceylin...ecrin....şevval.... rastgele :1:

evet bu isimleride araştırdım hatta bu sitede anlamlarının yanlış yazılmış olduğu ile ilgili bir yazı okudum o nedenle korkuyorum biraz söylenişleri çok narin ama bayıldım:))teşekkür ederimm

evet bu isimleride araştırdım hatta bu sitede anlamlarının yanlış yazılmış olduğu ile ilgili bir yazı okudum o nedenle korkuyorum biraz söylenişleri çok narin ama bayıldım:))teşekkür ederimm

isimler kişiliklerini yansıtır..bence dini isimleri kullanmalısın...modern isimlerde çok güzel ben oğluma modern isim istiyodum ama babası beni dinlemiyo dini isim koyucakmış....kızına çok cici bi isim bul :nazar:

isimler kişiliklerini yansıtır..bence dini isimleri kullanmalısın...modern isimlerde çok güzel ben oğluma modern isim istiyodum ama babası beni dinlemiyo dini isim koyucakmış....kızına çok cici bi isim bul :nazar:

çok haklısın bizde öncelikle onları araştırdık ama işte anlamları farklı diye yazılar okuyunca kafamız karıştı gerçek anlamını nasıl öğreniriz bilemiyorum:))eşinizin bilgisi varsa berre yi sorabilirmisiniz

arkadaşlar Allahın izniyle oğluşum olcak ama isim konusunda kararsız daha doğrusu isim bulamıyorum anlamı güzel olan isimleri fikri olna varsa yazarsanız sevinirm.:(talha,eymen bendekiler:)

Back
X