Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
illa bunlardan biri olucaksa ılgın tercih sebebi en azından daha bilidndik yani ben farklı olsun diye garip gelen isimleri tercih etmem. ılgın güzeldir:) ama bana düşmez belki ama isim önerisi özge-damla-yağmur(kızımın adı) farklı istersen yedi uyuyanlardan mekselina tek gecerim sonra klasik ama beyza-elif-zeynep yani özet olarak
çok haklısın bizde öncelikle onları araştırdık ama işte anlamları farklı diye yazılar okuyunca kafamız karıştı gerçek anlamını nasıl öğreniriz bilemiyorum:))eşinizin bilgisi varsa berre yi sorabilirmisiniz
tabiki sorarım cnm nedemek...akşam işten gelsin konuşurum...bu arada netten baktım berre ismine
peygamberimizin hanımlarından ikisinin isimleri BERRE imiş ama efendimiz değiştirmiş.....
ayrıca üwey kızının adıda BERRE imiş yine değiştirmiş.....zeynep koymuş....
Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiştir.....
illa bunlardan biri olucaksa ılgın tercih sebebi en azından daha bilidndik yani ben farklı olsun diye garip gelen isimleri tercih etmem. ılgın güzeldir:) ama bana düşmez belki ama isim önerisi özge-damla-yağmur(kızımın adı) farklı istersen yedi uyuyanlardan mekselina tek gecerim sonra klasik ama beyza-elif-zeynep yani özet olarak
tabiki sorarım cnm nedemek...akşam işten gelsin konuşurum...bu arada netten baktım berre ismine
peygamberimizin hanımlarından ikisinin isimleri BERRE imiş ama efendimiz değiştirmiş.....
ayrıca üwey kızının adıda BERRE imiş yine değiştirmiş.....zeynep koymuş....
Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiştir.....
arkadaşlar Allahın izniyle oğluşum olcak ama isim konusunda kararsız daha doğrusu isim bulamıyorum anlamı güzel olan isimleri fikri olna varsa yazarsanız sevinirm.talha,eymen bendekiler:)
neylin cim erkek ismi olarak adin ,bera,damra,siraç aklıma gelenler birde oğlum olursa diye ilk günlerimde bulmuştum:)))kolay ve sağlıklı doüumlar dilerim:))