Lütfen yardım istiyorum..

pelnn

aMa çOk sEvİyOrUm!!!
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
170
0
96
35
İzmir
sevgilim bana çok kızdı ya tel.hattını değiştirdi ve vermio ban numarasını 2 gün oldu çok özledim ben onu ne yapıcam yardımlütfen çok yalnızımmm

sevgilin niye kizdi canim anlatasana olayi bastan...

ya allah aşkınaa peşinden mi koşuyosun sana tel nosu vermeyen bi erkeğinn yazık valla ne diimmm...
bırak vermesee vermesinn o yol görünmüşş zaten sende böyle davranarakk şımartıyoun ve trip yapıyo belli kii
canım boşver allah aşkına salla böylesinii:1closedeyes:

kaçan çoğu zman kovalanır bırak, sen kaç o seni kovalasın

güzelim salla demesi kolay ama biz 4 senedir beraberiz öyle sallayamıyo işte insan bianda olaya gelince bizm biras kötü bi anımız oldu benim moralim bozuktu yanımda olsun istedim sadece o akşam maça gitcem deyince ben fazla tepki verdim ertesi gün ne aradı ne sordu ben ardım sen akıllanana kadar seni aramıcam zaten dedi bende ağır konuştum bu kez ya sonra tel kapandı işte sonra duydum hattını değiştirmiş bana vermicekmiş herkesede tembih etmiş wermeyin dieöyle ağır konuşmamalıydım ya napcam bendede hata çok çünkü

doğru aslında aklı sıra ceza werio bana ama bende çok özledim işte napym

valla uzgun oldugunu ulaşmak ıstedıgını uzatmak ıstemedıgını vs maıl yada msn yoluyla yada bı arkadas vasıtasıyla ılet baktın hala cevap yok eee bı tarafını kaldırmaya hıc gerek yok ne bıcım ısmıs bu yuzden hat mı degısırmıs sacmalık yaa bırak sacmalıgında bogulsun zordur anlıyorum ama bu cocukluga alet olma ya ne komık tartıstınız ve hat degıstı hadı canım sendee.. bı ıs vardır bunun altında bak

4 senedir bilikteyiz diyoruz sence ne derece normal herkesi tembih edip vermeyn demesi ne kadar ağır konuşursan konuş bu ilişkiyi bu kadar rahat bitirebiliyorsa daha ne yapabilrsinki........

valla biri derse ki bana akıllanıncaya kadar diye, derdim ki; "şimdiye kadar aptal mıydım; eğer öyleyse akıllanıp senin aptallığını görecek olmayayım sakın"...

bir de sizin ağır konuşmanız hangi boyutta?
yani küfür mü ettiniz, sövdünüz mü nedir bunun boyutu??

küfür etmedim de çok üstüne gittm hatta senden nefret ediyorum bile dedim bi tutamadım çenemi

seni özlemedi demekki yada hiç merak etmedi
sen onu yanında istedin o maça gitti
sen kırıldın o seni cezalandırıyor
ilginç

kürtaj yaptırmana mı kızdı?

4 senedir birliktesin ve ağır konuştun fevri davrandın die heme hat değiştirip çevresinide tembihliyo vermeyin numaramı diye?? bence düşünmelisin bu ilişki nekadar sağlam temelde diye...

canım eğer çubuk krakerin dedii gibi bi durum varsa ona rağmen yanında olmayıp da bide üstüne böle davrandıysa ciddi anlamda oturup düşünmek gerekir

kürtajdan sonra kanama gelmesi normal ama ya ertesi gün kanama keslirse ne olur bu pek rastlanan bi durum değil sizce bu neye alamet bişey yardım lütfennnn

arkadaşlar pelin böyle bir konu açmış bugün

hımm evet o konuyla alakası varsa o ınsandan kesınlıkle kurtulmalısın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…