• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım istiyorum..

cezanı sessızce yaygara yapmadan olgun bır şekılde çektıgını göster kuzum. yapılacak şey bu. senden olgunluk beklıyor bellı kı. senın yerınde olsam tel numarasını araştırmaz,kendımı kuçuk duşurmezdım. sessızce bekle canım. o senı özler zaten yakında. sessızlıgını de takdır edecektır gör bak. madem suçlu sensın burnunu surtecek mecbur cekeceksın.

arkadaşlar haklısınız keşke böle davranabilsem üzülmesem yani ama elimde değil çok üzülüyorum aslında kendimi iyce yalnız hissettim buaralar konuşcak sohbet edicek kimse yok etrafımda delircem oyüzden ama bu siteyi bulduğuma çok sevindim 2 gün falan oldu üye olalı bugün rahatladım biras iyiki varsınız kızlar

koskoca hayatında dört sene nedir ki,anlaşamadığın seni anlamayan bi insanla devam edersen işte o zaman düşün geçen zamanı,belki 4 yıldır ona alıştığın için özledim diyorsun,aşıksan ve onunla yoluna devam edeceksen biraz daha sabret derim...

cnmm ben niye küstüğünüzü anlamadımm
ama sana bişi sölimmm
kesinlikle ilk giden olma şu durumda
için içini yesin ama ne ona nede ortak arkadaşlarınıza bişi söleme
seviyorsa zaten kendi gelir arar özlerr bişeylerr
mutlaka
yapar bence verebilevceğin en iyi tepki şu durumda sessiz kalmak

bunu ona gösterırsen bu iş tatlı bıter pelnncim. bır ılışkının ıhtıyacı olan en önemlı şey önce saygıdır, sonra sevgı, sonra huzurdur. nıye böyle 4 yıldır senı seven adamı ıncıtıyorsun kı. kusunce barışmak çok tatlı oluyor bılıyorum ama siz cıtırlar bu olayı bıras abartıyonuz. korkma sen duzelırsen herşey guzelleşir.

güzelleşir dimi çok korkuyorum çünkü ya hiç aramazsa die öyle korkuyorumki çok seviyorum çünkü ben onu o bunu aslında çok iyi bilio ama yaptım bi aptallık işte şu çenemi tutmayı bi öğrenemedim

Kusura bakma ama bu ilişkinin sonu için bahaneye bakıyor olmasın o büyük aşkın:uhm:
Umarım öyle değildir,çünkü öyleyse boşoboşuna üzülmüş olacaksın,ona yanarım:a015:
Ama gerçekten ders vermekse amacı çoktan almışsın bile dersini,demek ki başarılı olmuş bu konudaa.s

ay ne demekmiş numaramı deiştirdim sakın vermeyin :oklava:çok oldular kızlar çizmeyi aştılar arama canım sen,sen bana numaranı vermiosun ama ben zaten seni aramıyorum imajı çiz ne bu böle artık zıvanadan çıktılar be iyilik gördükçe tepemize bindiler:delphin:

canım her ne olursa olsun,hat alıp telini değiştirmesi ve bunu senden saklamsı çok yanlış.benim aklıma gelen tek şey artık seni istemediğidir.kendini avutmak istersen devam et ama doğru yolda değilsin inan.sen ona bi rest çek bakalım herşeyi anlarsın.seviyosa zaten koşarak gelir değilse,arkasına bi,le bakmaz.kendini çok üzme kolay olmasada

4 yıllık geçmişin üzerine bir tartışmada sırıtını dönecek kadar basit biriyse hiç peşinden koşma
yok adamı çileden çıkaracak kadar çemkirdiysen ne yap ne et git bul konuş ee 4 yıldır birlikte olduğun insanın ev teleonunu adresini falan bilirsin herhalde
ama böyle bir durumda da tükürdüğünü yalamış olucaksın haberin ola...

Son düzenleme:
valla canim ben cok iyi anliyorum seni..aynisi banada olmustu ama birazcik farkli biz ayrilmistik tam 9 gün aramadi numarasini degistirdi üstelik ben hakliydim numarasinda söyle degistirdi sinirinden kirmis kirilinca gidip yenisini almis numarayi ben bilmiyordum iste tam 9gün ayri kaldk okadar kötüydmki onla yattim onla kalktm en sonunda dayanamadm buldm numarasini aradim ama biz cok zor günler gecirdik 2aileye birden kafa tuttuk birlikte olabilelim diye bi cirpida silinecek bise olmadigi icin aradim ben yoksa yapmazdim..aradim ve dedimki nasil basarabiliyosun nasil bukadar tas kalpli olabiliyosun ne cabuk unuttun beni dedim amaaann bi agladi anlatamam unuttugumu mu saniyosun dedi kapattim yüzüne ertesi gün o beni aradi annemle konusmak istedi seviorm ayrilamam falan filan dedi öyle öyle baristik diyecegim su seviyosaaa zateeeen ararrrrr dönmesini istiyosan kapilari acik birakacaksin tamam suclu olabilirsin ama arayamiyosun kiii numarasini degistirmis o aramassa bu iliski biterse suc sende degil caba bile gösteremiyosun numarasi yokki birak o arasin seviyosa zaten allah ayirmaz kaderiniz birse hic bise ayiramaz..

teşk.ederim canım ya beni anlayan birilerinin olması çok güsel bisde bi çırpıda silincek şeyler yaşamadığımız için ya bu kadar üsülmemve vazgeçmeyişim bu arada aynen canım ark.söledi ogün çok sinirlenmiş ben arayıp durdum die oda sinirden hattını kırmış

teşk.ederim canım ya beni anlayan birilerinin olması çok güsel bisde bi çırpıda silincek şeyler yaşamadığımız için ya bu kadar üsülmemve vazgeçmeyişim bu arada aynen canım ark.söledi ogün çok sinirlenmiş ben arayıp durdum die oda sinirden hattını kırmış

barıştınmı ,sevgilinle inşallah barışmış görüşmüşsündür....:Saruboceq:

barıştınmı ,sevgilinle inşallah barışmış görüşmüşsündür....:Saruboceq:

canım canım canım kalbin ne kadar temiz senin bu akşam buluşuyoruz inş işyerindeyim ve vakit geçmio şuana kızlar büyük gün bu gün yarın ayrıntıları aktarırım hepiniz şanş dileyin bana

Back
X