4 senedir birliktesin ve ağır konuştun fevri davrandın die heme hat değiştirip çevresinide tembihliyo vermeyin numaramı diye?? bence düşünmelisin bu ilişki nekadar sağlam temelde diye...
tatlım kürtajla ne alakası var ben bişimi atladım ??:uhm:
of of bu işin iki ucuda kötü kızlar ya kafayı yicem 2 gündür delircek gibiym
:uhm::uhm:
kürtajdan sonra kanama gelmesi normal ama ya ertesi gün kanama keslirse ne olur bu pek rastlanan bi durum değil sizce bu neye alamet bişey yardım lütfennnn
canım sen atlamdın bişey benim bugün açtğm bi konu kürtajla ilgilide arkadaşlar ondan öyle dedi
valla biri derse ki bana akıllanıncaya kadar diye, derdim ki; "şimdiye kadar aptal mıydım; eğer öyleyse akıllanıp senin aptallığını görecek olmayayım sakın"...
bir de sizin ağır konuşmanız hangi boyutta?
yani küfür mü ettiniz, sövdünüz mü nedir bunun boyutu??
yok artık yaa hamile kaldın kürtaj oldun sonra o maça gitti tınlamadan yanında durmadan ve tepki verdin die hemen hat alıp numarasını vermemezlik yapıyor ve akıllanana kadar böle olucakd iyorr.. Bence artık bu ilişkiden bu kişiden kendini uzak tutmalısın?? neden hala daha bu ilişki için üzülüp oflayıp pofluyorsunki??
arkadaşlar önce şunu söliym kürtajla hiç bi alakası yok ben onu ablam için açtım onun öyle bi derdi var benle bialakası yok yani
tatlım genel olarak..nasıl bir ilişkiniz var..yani.sürekli kavgamı edersiniz..yoksa arada birmi olur ..böyle şeyler..sana bu şekil sık sık cezamı keser
yok artık yaa hamile kaldın kürtaj oldun sonra o maça gitti tınlamadan yanında durmadan ve tepki verdin die hemen hat alıp numarasını vermemezlik yapıyor ve akıllanana kadar böle olucakd iyorr.. Bence artık bu ilişkiden bu kişiden kendini uzak tutmalısın?? neden hala daha bu ilişki için üzülüp oflayıp pofluyorsunki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?