Lütfen yardım istiyorum..

ya kızlar nedir bu erkeklerin peşinden koşmak bırakın biraz onlar koşsun biz böyle yaptıkça erkekler daha çok nazlanır biraz ağır davranalım birazda onların burnu sürtsün zaten sana numarasını vermek istemeyen birinin arkasından üzülmek saçma bırak kendi geliyosa gelsin gelmiyosa zaten o ilişkiden hayır gelmez katılan varmı kızlar bana

of of bu işin iki ucuda kötü kızlar ya kafayı yicem 2 gündür delircek gibiym

tatlım genel olarak..nasıl bir ilişkiniz var..yani.sürekli kavgamı edersiniz..yoksa arada birmi olur ..böyle şeyler..sana bu şekil sık sık cezamı keser

belinaycım bir önceki sayfaya yazdım tatlım

kürtajdan sonra kanama gelmesi normal ama ya ertesi gün kanama keslirse ne olur bu pek rastlanan bi durum değil sizce bu neye alamet bişey yardım lütfennnn

pelin böyle bir konu açmış o bakımdan böyle düşündüm :uhm:
umarım yanlış düşünmüşümdür kafamçokkarıştı

canım sen atlamdın bişey benim bugün açtğm bi konu kürtajla ilgilide arkadaşlar ondan öyle dedi

hakkaten yadoğru söylemişsin

yani şimdi arkadaş kürtaj mı olmuş bunun konuyla bi alakası yok dicem ama bu konuda bi kızgınlık

var mı erkek arkadaşında?

bu durumda yaninda olmadiysa hiç olmasin zaten çok yazık

yok artık yaa hamile kaldın kürtaj oldun sonra o maça gitti tınlamadan yanında durmadan ve tepki verdin die hemen hat alıp numarasını vermemezlik yapıyor ve akıllanana kadar böle olucakd iyorr.. Bence artık bu ilişkiden bu kişiden kendini uzak tutmalısın?? neden hala daha bu ilişki için üzülüp oflayıp pofluyorsunki??

arkadaşlar önce şunu söliym kürtajla hiç bi alakası yok ben onu ablam için açtım onun öyle bi derdi var benle bialakası yok yani

kesinlikle katılıyorum .......

arkadaşlar önce şunu söliym kürtajla hiç bi alakası yok ben onu ablam için açtım onun öyle bi derdi var benle bialakası yok yani

o zaman pardon özür dilerim canım
panikle sorunca kendin için olduğunu düşündüm
kusura bakma

tatlım genel olarak..nasıl bir ilişkiniz var..yani.sürekli kavgamı edersiniz..yoksa arada birmi olur ..böyle şeyler..sana bu şekil sık sık cezamı keser

en iyisimi en bize kürtaj nerden çıktı böyle bir şey varmı ne boyutta
anlat birde üstte sorduğum şu soruya cevap ver tatlım

aynen katılıyorum sana ama bana olay çok karmaşık geldi başka şeyler var gibi bence ama ne olursa olsun bir erkeğin peşinden koşmaya değmez derim

:dilcikar: canı isterse arasın hıh.naniknanik
arama sakın kıs bak arasan konuşmam daha senle

yaa tamam hadi kürtajı sen olmadın sen hamile kalmadın diyelim bu konuyu geçelim..
4 senedir birliktesin ve ağır konuştun fevri davrandın die hemen hat değiştirip çevresinide tembihliyo vermeyin numaramı diye?? bence düşünmelisin bu ilişki nekadar sağlam temelde diye ve hala bu adam için oflayıp puflama üzülme " sen akıllanana kadar demekte nedemek" ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…