Lütfen yardım kızlar

Saudadeeece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
36
22
3
28
Merhaba , sırf bu kararsızlığım için üye oldum
Hemen anlatmaya başlıyorum ;
Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım 31 yaşında 32 olacak , 9 yaş aramız var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve yolunda giden bi ilişkimiz var.O an Konuşmasak bile birimiz üzülse diğeri hisseder öyle bir bağ var aramızda.Erkek arkadaşım çok düzgün efendi saygılı kültürlü eğitimli biri çevresi tarafından sevilen yaşı itibariyle de çok olgun.Ancak şöyle bir durum var,erkek arkadaşımın başından daha önce bir evlilik geçmiş ve boşanmış.İlerde evlilik aşamasına geldiğimizde ailemde bu durumun sorun olacağını biliyorum.İkna etmek için elimizden geleni yaparız ama çok zor bir süreç bizi bekliyor eminim buna.Birde erkek arkadaşımın babası vefat etmiş o yüzden aile bağları annesiyle daha sıkı. Şuan babasının rolünü üstlenmiş evlerinde evlendikten ayrı yaşayacağız ama bizim evimiz ve annesinin evi arasındaki ayrımı yapabilecek mi bilmiyorum. Çok iyi niyetli ya yapamazsa düşünüyorum bazen.Şimdi sorum şu ; hem daha önce başından geçen evlilik ve diğer şeyleri düşününce mantıklı olan devam etmek mi yoksa çok sevmeme rağmen belki de ruh eşimi bulmama rağmen ayrılmak mı ? Kararsızım yardım ederseniz çok sevinirim🙏🏻

Su oğlanları ölmüş kocalarının yerine koyan kadınlardansa kayinvalide adayınız sorun yaşarsınız. Yok ailesinin sağlıklı bir sekilde elinden tutan birisi ise o kadarda sorun çıkmaz. Bu tamamen ailenin tutumuna bağlı. Boşanmış olması bana göre ayıp bir durum der. Her insan yalnis bir evlilik yapabilir. Ama aranızdaki yaş farkı ve boşanmış olmasi ailenizin gözüne batabilir. Bence boşanma sebebi de önemli

Önceki evlilik neden bitmiş? Tek erkek mi? Bence baştan odak noktası olmayacağınızı kabul edin. Anne ile bir bütün olacaklar muhtemelen. İdare ederim demeyeceğiniz de sorunuzdan belli.
Zaten mutlu bir evlilikleri olmamış yapamamışlar anlaşmazlıklar yaşamışlar epey en sonunda karşı taraf aldatmış ve boşanmışlar

işiniz zor ıkı gunluk dunyada gerek var mı bu streslere ?

Erkeğin eennn mükemmeli bu işte :süslü:
1 yıl olacak neredeyse tanıştığımız hiç bir yanlışını görmedim dahası biz tanışmadan önce ortak bir tanıdığımız anlattı onu bana hakkında kötü hiç bişey söylemedi boşanma olayında da zaten anlaşamıyorlardı en son karşı taraf aldattı bütün takıları aldı gitti demişti

Back
X