- Konu Sahibi Saudadeeece
Yaa ne desem bilemedim.. Benimde böyle bir ilişkim oldu hatta hayatımdaki tek ilişkimde diyebilirim.. 10 yaş fark ve oda evlenip ayrılmış
(Ben bunu ilişkimiz beşladktan bir süre sonra öğrendim) 3 yl önci ayrıldık.. İnan bana sevgi bir yerden sonra hiç oluyor.. Ben şuan başımı duvarlara vuruyorum 2 yılımı heba ettim diye.. Sen de aynısını olacaksın.. Gerçi ben aldatıldım da .. Seninkinde belki böyle bir durum yoktur.. Ama inanki pişman olacaksın.. Hele çocuğu varsa o kadınla istir istemez bir bağ oluyorr arda.. buna dayanabilecek misin? Cinsellik açısından hiç düşünmüyorum çünkü hiçbir erkeğin ilk birlikteliğinin karısı olduğuna inanmıyorum ama yaş farkı ve evlenip ayrlmış olmak çok farklı canım benim..
Bence en doğrusu senin için senin yaşında o evlilik heyecanını ilk defa seninle birlikte yaşayacak birisiyle yoluna devam etmen.. Ben çok şükür Rabbime kurtuldum.. psikolojik olarak çok çöktüm danışmanlık destek bile aldım.. Olmuyor kuzum yaa.. Sevgi her zaman işe yaramıyor.. En doğrusu sane uygun yanına ve ailene uygun birisiyle yoluna devam etmen..Yanlış anlama beni az buçuk bu durumda bende kaldım.. O kadar cok seviyordum ki evlenip ayrlmış olmasını öğrendiğimde bile " Neyse canım ayrılmış zaten" diyerek yoluma devam ettim.. Hata yaptım şimdiki aklım olsaydı çizerdim üstünü.. Çok şükür Rabbim kurtardı beni..