- 30 Ocak 2017
- 175
- 200
- 18
- 29
- Konu Sahibi Narin eslem
Humana still tea içtim rezene kimyon hepsini denedim ilk başta biraz cogaltti simdi önce ki gibi yok sütüm ama yinede çok şükür kızımı emziriyorum 4 ay sadece anne sütü aldı elhamdülillah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki çocukla yazmaya çalışınca böyle oluyor bende ilk çocuğumu emzirememistim şimdi 2 aylık bebeğim var şükür şimdilik iyi gidiyor normal yeme içmenin haricinde rezene ısırgan çayı içiyorum bazen anason kimyon. Birde elite natürel in lohusa şerbeti var ama bu bildiğiniz lohusa şerbeti değil tamamen doğal bir içeriği var ve içinde süt artıran bitkiler var tavsiye ederim bende işe yaradiMesajınızı anlayamadım![]()
Aynen bende ilk çocuğumda her duyduğumu yiyordum hatta oyleki bir bardak sütün içine bir paket maya katıp içtiğimi biliyorum süt yapacak diye. Bırakın süt yapmayı öldum midemin eksimesinden. O günden sonra töbe dedim. Ama oğlum memeyi reddediyordu çok sıkıntı yaşadım sutumun olmayisinda oda etkilidir diye düşünüyorum şimdi kızım maşallah iyi emiyor birde şu çok önemli bence. Ne olursa olsun göğsümde sütü 4 saatten fazla tutmuyorum az çok demeden sagiyorum buda sütün azalmasında etkili diye dusunuyorumOnu da denerim her duyduğumu denemiş biri olarak![]()
Azalmasında diyecektimAynen bende ilk çocuğumda her duyduğumu yiyordum hatta oyleki bir bardak sütün içine bir paket maya katıp içtiğimi biliyorum süt yapacak diye. Bırakın süt yapmayı öldum midemin eksimesinden. O günden sonra töbe dedim. Ama oğlum memeyi reddediyordu çok sıkıntı yaşadım sutumun olmayisinda oda etkilidir diye düşünüyorum şimdi kızım maşallah iyi emiyor birde şu çok önemli bence. Ne olursa olsun göğsümde sütü 4 saatten fazla tutmuyorum az çok demeden sagiyorum buda sütün azalmasında etkili diye dusunuyorum
Bu klavye beni oldurecek AZALMAMAAzalmasında diyecektim
Dişler geliyor olabilir.Son bir aydır kızım geceleri hep uyanıyor emmek için emzik yapmış beni resmen eskiden geceleri en fazla iki kere uyarıyordu yine eskisi gibi olmasını istiyorum ne yapmalıyım deneyimli anneler lütfen yardımkızım 6 buçuk aylık bu arada
Benim kızım dörder dörder çıkardı, geceleri yarım saatte bir ayaktaydık. Gelir elbet Allah sağlık versin yeterki.Galiba çıksa da biran önce hayırlısıyla :)
Sütüne dikkat et doymuyor olabilir. Tabii diste olabilir ama diş olması için gunduzleride huy değiştirmiş olmalı. Sen hangisi anlarsinSon bir aydır kızım geceleri hep uyanıyor emmek için emzik yapmış beni resmen eskiden geceleri en fazla iki kere uyarıyordu yine eskisi gibi olmasını istiyorum ne yapmalıyım deneyimli anneler lütfen yardımkızım 6 buçuk aylık bu arada