Lütfen yardım yumurtanın kaç mm olması lazım çatlama iğnesi olmak için

ay onu bende içemedim yaaa kaç kere denedim şimdi bana bu adamın verdiği kürü yemeye çalşıyorm çok zor durumdayım midem bulandı dişlerim sızladııı allahım yardım ettttt

duygucum bu dua listesinden pek bişi anlamadım ben ya kuzum napıcaz biz ayrıntılı yazsana bana kimse cvp yazmıyo birsürü liste var anlamadımki ben

:) insallah canım cümlemize verir insallah.hepimizin yüzü gülsün insallah ama benim anladıgım pcostan infertilitede uzamnlasmıs doktorlar fayda saglıyor infertilite egitimi almıs olanlar

:) insallah canım cümlemize verir insallah.hepimizin yüzü gülsün insallah ama benim anladıgım pcostan infertilitede uzamnlasmıs doktorlar fayda saglıyor infertilite egitimi almıs olanlar

bazı kadın doğumcularda bu konuda çok eğitimli kimisi baştan savma yapıyor. örneğin bıdıkcım'ın yaşadıkları ,doktoru rastgele iş yapıyo resmen..benim doktorum bu konuda çok iyiydi sürekli takip etti yumurtamı sonra çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişki ve tek bir ilişkiyle hamiş kalmıştım

aynen katılıyorum canım sana ben netten bakıyom doktorların uzmanlık alanına egitimlerine ona göre gidiyorum sizde öyle yapın canlarım.insallah gene olur kuzum zaten hamile kaldıysan birkez gene kalırsın canım allah yardım etsin hepimize bıdıkcımda insallah hemen hamiş kalsın

hala adam akıllı bir doktor bulamadım canım ben ya nekadar şansızım ben allhım

sağol kuzum yaaa inşşş

aminnn inşalahhh canımmm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin..çok şükür umudumu hiç yitirmedim yine olacak inşallah
hala adam akıllı bir doktor bulamadım canım ben ya nekadar şansızım ben allhım

canım araştır soruştur öyle git..zaten iyi bir doktor mutlaka ün salıyor

deryacım ben gelecek ay bebiş tedavisine başlamak istiyorumda iyi bir doktor buldumda adetimin 3.günümü gideyim doktora kendi kendime adet olamıyorum söktürücüyle adet olup gitsem aynı olurmu yoksa söktürücüyle adet olup sonra bir ilaca başlanıyor ya geleek ay adet olmak için öylemi yapayım maksat doktora boşyere muayene ücreti vermeyeym biraz tuzlu dr özel muayenehanede geçen ay hormonlarıma bakılmıştı zaten söktürücüyle olp gitsem olurmu acaba napayım ben canım başlık açtım kimse cvp yazmamıışş napim ben neolur yardım canımsınnn senn bana göre tecrübelisin söktürücüylede olurmu tedviye adetn 5.günü başlanıyor ya ondan soruyorm şimdi adet olmadan gitsem ilaç veeck adet ol gel diyecek boşyere ücret ödemeyelm malum elimz sıkışık doktorun muayene ücreti 100 lira her gitmeye birsürü para ilaç test falan hariç zaten eşimn aldıgı para kredi taksti kira vs gidiyo cvp acil

İyi günler ben yeni katıldım bu ay klomen kullandım ve bu yumurta mı 27 mm olmuş çok büyümüş ama yine de catlama ignesi oldum böyle büyük olup gebe kalan varmı lütfen cep verin

İyi günler ben yeni katıldım bu ay klomen kullandım ve bu yumurta mı 27 mm olmuş çok büyümüş ama yine de catlama ignesi oldum böyle büyük olup gebe kalan varmı lütfen cep verin
Merhaba. Kaç yumurtanız var bu ay. Benimde gecen ay 33mm 3tane olmuştu iğne yapmadı doktor. Çok büyümesi iyi değiilmiş saglıksız yumurta oluyormuş. Öyle duydum yani tabi allahtan ümit kesilmez bellide olmaz

Kızlar yumurtalarımın en buyuğü 24 mm 20 mm 18 16 diye gidiyor küçüklerin büyümesini bekleyeceğiz dedi iğneyle devam ediyorum cuma günü opu olacak... Aklıma takılan şu ki internette 20 22 arasında çatlama iğnesi oluyormuş peki onu perşembe olucam daha ben iyice buyüyüp çatlamazlar mı ki korkmaya başladım sizde kaçken toplama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…