canım gerçekten tebrik ederim seni..sende kendi araştırmacı ruhumu görüyorum.ilk pko olduğumu öğrenince deli gibi araştırıyorum doktor doktor geziyodum bendeRabbim senin bu mücadelene evlenince çok bekletmez mucizeni sana verir..
canım hayıtı bi adet olayım hormon testi yaptırayım prolaktinim yüksekse yapıp içicem..
canım normalse gerek yok bence..soğan kürü ben denedim ama çok pis kokuyordu içemedim
canım gerçekten tebrik ederim seni..sende kendi araştırmacı ruhumu görüyorum.ilk pko olduğumu öğrenince deli gibi araştırıyorum doktor doktor geziyodum bendeRabbim senin bu mücadelene evlenince çok bekletmez mucizeni sana verir..
Canım hayıtı bi adet olayım hormon testi yaptırayım prolaktinim yüksekse yapıp içicem..
Canım normalse gerek yok bence..soğan kürü ben denedim ama çok pis kokuyordu içemedim
:) insallah canım cümlemize verir insallah.hepimizin yüzü gülsün insallah ama benim anladıgım pcostan infertilitede uzamnlasmıs doktorlar fayda saglıyor infertilite egitimi almıs olanlar
bazı kadın doğumcularda bu konuda çok eğitimli kimisi baştan savma yapıyor. örneğin bıdıkcım'ın yaşadıkları ,doktoru rastgele iş yapıyo resmen..benim doktorum bu konuda çok iyiydi sürekli takip etti yumurtamı sonra çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişki ve tek bir ilişkiyle hamiş kalmıştım
bazı kadın doğumcularda bu konuda çok eğitimli kimisi baştan savma yapıyor. örneğin bıdıkcım'ın yaşadıkları ,doktoru rastgele iş yapıyo resmen..benim doktorum bu konuda çok iyiydi sürekli takip etti yumurtamı sonra çatlama iğnesi ve 36 saat sonra ilişki ve tek bir ilişkiyle hamiş kalmıştım
aynen katılıyorum canım sana ben netten bakıyom doktorların uzmanlık alanına egitimlerine ona göre gidiyorum sizde öyle yapın canlarım.insallah gene olur kuzum zaten hamile kaldıysan birkez gene kalırsın canım allah yardım etsin hepimize bıdıkcımda insallah hemen hamiş kalsın
aminnn inşalahhh canımmmaynen katılıyorum canım sana ben netten bakıyom doktorların uzmanlık alanına egitimlerine ona göre gidiyorum sizde öyle yapın canlarım.insallah gene olur kuzum zaten hamile kaldıysan birkez gene kalırsın canım allah yardım etsin hepimize bıdıkcımda insallah hemen hamiş kalsın
hala adam akıllı bir doktor bulamadım canım ben ya nekadar şansızım ben allhım
cnm aynı sorunlarınızı bizzat eşimle bende yaşadık..olmaz öyle saçmalık tabiki takip etmesi gerekir..mesela bende klomen fayda etmedi iğneye geçtik öyle ezbere iş olmaz hem yumurtanın belli bir boyuta gelmesi lazım çatlama için..doktorunu değiştir cnm
Merhaba. Kaç yumurtanız var bu ay. Benimde gecen ay 33mm 3tane olmuştu iğne yapmadı doktor. Çok büyümesi iyi değiilmiş saglıksız yumurta oluyormuş. Öyle duydum yani tabi allahtan ümit kesilmez bellide olmazİyi günler ben yeni katıldım bu ay klomen kullandım ve bu yumurta mı 27 mm olmuş çok büyümüş ama yine de catlama ignesi oldum böyle büyük olup gebe kalan varmı lütfen cep verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?