Lütfen yardım yumurtanın kaç mm olması lazım çatlama iğnesi olmak için

inş canım allh gönlüne göre versin tatlımmm inş kavuşursun sevdigine bende severek evlendim insanın eşine aşık olmasıı çok güzel birşeyyy

evet tatlım.:) benimde bel bölgem öyle ya.insallah onlara gerek kalmaz canım insallahhhhh

sana kanım ısındı boşuna değilmiş bizde malatyalıyız hemşeriyiz ama ben adanada büyüdüm babam küçükken taşınmışlar malatyadannn :)) akraba çıkmayalımmm:)

sana kanım ısındı boşuna değilmiş bizde malatyalıyız hemşeriyiz ama ben adanada büyüdüm babam küçükken taşınmışlar malatyadannn :)) akraba çıkmayalımmm:)

hemseriyiz desene :) hemsom yaaaa:) cok sevindim benimde canım kaynadı.ben kadınlar kulübünü cok sevdim burdaki insanların duygularıyla bir oluyorum içimden geleni anlatıyorum cok sevindim hemserim olmana kuzum

hemseriyiz desene :) hemsom yaaaa:) cok sevindim benimde canım kaynadı.ben kadınlar kulübünü cok sevdim burdaki insanların duygularıyla bir oluyorum içimden geleni anlatıyorum cok sevindim hemserim olmana kuzum

evet kadınlar klübü çok güzel herşyi paylaşıyorm burda bende hemşom malatya akçadaglıyız biz sen nersinden :))

bende çıkarım birazdan öptüm seni eşim gelir o kızıyor üyeliğimden haberi yokkk

tamam datlım cok öptüm seni allah a emanetsin canım güzel haberlerini bekliyoruz hemsom :)

saat 4 ten sonra burdayımm canım cebimde taş herdaim vardır düşman için tabi :)) ben hiç gitmedim malatyaya ama nasıl malatyalıysam bende kısmet olmadı

adama şaşırdım yahuu bende metformin kullandım 15 kilocuk verdim gerçekten faydalı bir ilaç
bende 2 yıl olacak evleneli canım 1,5 yıldırda bebiş istiyoruz. bence biraz kenarına para ayır tedavide yada doktora kontrole gittiğinde hep lazım olacak. inşallah adamın yaptığı karışımla olur tedaviye hiç gerek kalmaz.baksana acayip iddaalı konuşmuş yüzüme tükürün falan fayda görürsen mutlaka bütün karışımları falan bizede yaz canım

canım yazdığın şeyler gerçekten güzel bi arkadaşımda prolaktinini hayıtla düşürüyodu biliyosunuz prolaktinde gebe ve adet olmaya engel..ama ben hiç denememiştim.bu arada ben seni bu kadar araştırdığını bilgili olmanı okuyunca evli sanmıştım inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin..şimdiden bilinçli bir anne adayısın ben bunları araştırır öğrenirken 1 yılım boşa gitmişti.. bi adet olayım hormonlara baktırayım ona göre prolaktin için ilaç yerine hayıt içebilirim ..kk'da sayısız insandan hayıttan fayda gördüğünü okudum tşkler paylaşımların için bende pc nin bi kenarına not ediyim bari

inş fayda görürüm sizlerede yazarım canım bukonuyla ilgili başlık açtım ordan paylaşırım 40 gün sonra burayada yazarımmmmmm evet bende iddaısına inanarak bu yola çıktım hadi hayırlısııııı bakalım

:) Rabbim hepimizin gönülüne göre versin kuzum insallah kısa zamanda evlenirim insallah:)kayıt et canım tabi Allah hiçbişeyi bosa yaratmamıs ibrahimsaracoglu öyle güzel anlatyoki kan degerlerine baktır kuzum bi ona göre yaptırt beim prolaktin 20 cıktı ama lh ucyo :) kız bi ayda 4 doktora gittiğim oldu ama iyki gitmişim hipotroidim cıktı ilaç kullanyom ben pesine düsmezsem doktorlar basından savyo ama son gittiğim doktoru sevdim bilgili buldum troid için dahiliyeye git dedi aspirin içyom simdi tsh düstü.19 na gidicem dahiliyeye kontrole ozamanda insülin direncine baktırıcam kızlar bide bir site var tavsiye ederim doktorlara online soru sorabilyonuz doktorumonline adında

canım hayıtıda yap ilacınıda iç ben hem ilaçlarımı içyom hem sogan kürü yapyom simdi ilacını bırakma

kızlar benm prolaktnm normal seviyede hayıt suyu içmeyeyimmi ozaman ben sogan kürünü yapcamda

canım gerçekten tebrik ederim seni..sende kendi araştırmacı ruhumu görüyorum.ilk pko olduğumu öğrenince deli gibi araştırıyorum doktor doktor geziyodum bende Rabbim senin bu mücadelene evlenince çok bekletmez mucizeni sana verir..
canım hayıtıda yap ilacınıda iç ben hem ilaçlarımı içyom hem sogan kürü yapyom simdi ilacını bırakma
canım hayıtı bi adet olayım hormon testi yaptırayım prolaktinim yüksekse yapıp içicem..
kızlar benm prolaktnm normal seviyede hayıt suyu içmeyeyimmi ozaman ben sogan kürünü yapcamda

canım normalse gerek yok bence..soğan kürü ben denedim ama çok pis kokuyordu içemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…