Lütfen yardım yumurtanın kaç mm olması lazım çatlama iğnesi olmak için

evet canım yuva kurmak cok istiyorum seviyorumda Rabbim insalalh beni sevdigime kavustursun seni bebişini sonrada beni bebişime insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) evet ya ikiz cok istiom zaten 4 cocuk istiyo yasımda 28 hani ikiz ondan istiyom takdir Allahın tabi.insallah faydası olur hamiş kalırsın canım insallahhhhhhhhhhh

inş canım allh gönlüne göre versin tatlımmm inş kavuşursun sevdigine bende severek evlendim insanın eşine aşık olmasıı çok güzel birşeyyy

evet tatlım.:) benimde bel bölgem öyle ya.insallah onlara gerek kalmaz canım insallahhhhh

sana kanım ısındı boşuna değilmiş bizde malatyalıyız hemşeriyiz ama ben adanada büyüdüm babam küçükken taşınmışlar malatyadannn :)) akraba çıkmayalımmm:)

sana kanım ısındı boşuna değilmiş bizde malatyalıyız hemşeriyiz ama ben adanada büyüdüm babam küçükken taşınmışlar malatyadannn :)) akraba çıkmayalımmm:)

hemseriyiz desene :) hemsom yaaaa:) cok sevindim benimde canım kaynadı.ben kadınlar kulübünü cok sevdim burdaki insanların duygularıyla bir oluyorum içimden geleni anlatıyorum cok sevindim hemserim olmana kuzum

hemseriyiz desene :) hemsom yaaaa:) cok sevindim benimde canım kaynadı.ben kadınlar kulübünü cok sevdim burdaki insanların duygularıyla bir oluyorum içimden geleni anlatıyorum cok sevindim hemserim olmana kuzum

evet kadınlar klübü çok güzel herşyi paylaşıyorm burda bende hemşom malatya akçadaglıyız biz sen nersinden :))

bende çıkarım birazdan öptüm seni eşim gelir o kızıyor üyeliğimden haberi yokkk

tamam datlım cok öptüm seni allah a emanetsin canım güzel haberlerini bekliyoruz hemsom :)

saat 4 ten sonra burdayımm canım cebimde taş herdaim vardır düşman için tabi :)) ben hiç gitmedim malatyaya ama nasıl malatyalıysam bende kısmet olmadı

evt ya bide kıllar var demi unutmak istiyorum onları ama unutturmuyolar kendilerini malesef bende çocugum olursa ondan sonra lazer düşünüyorm canım soğan kürünü içemiyorum 3gün içip bıraktım hep aspirin kullanmaya başladım bu ay folik asit birde metformin içeren bir ilacım var ona henüz başlamadım işte bu adam dedi ilaç kullanma bu ay kürü yaprken dedi oyüzden belki saçma gelecek ama inanasım geliyor bu adama tabi verecek olan allahım inş oda vesilesi olur ben sorunumu söylemeden kendisi bildi herşeyi aynı sorunun halamda oldugunu bile bildi suya bakıp konuştu hep b12 eksikliğimi bile bildi pcosumu adet düensizliğimi bildi pcosu kendi halk diliyle anlattı tıbbi terim kullanmadan karışımı annelerimizin kızlık soyadınına bakarak çıkardı malzemeleri ve gramlarını söyledğim malzmlerden 1 gram fazla yada eksik olmasın ddi 3 günde 3 ilşkide bitecek ilaç ddi ilşkiden 15 dk önce yenecek eşimle beraber yiyecğiz ama ben daha fazla yiyeckmişim eşimden öyle söyledi bugün başlıyoruz biz başladıgımz gün o adamda mersinde bir türbe var orda dua edecekmiş 3 gece boyunca başlangıç gününden say 37.gün hamile haberin gelir dedi daha birsürü ayrıntı var bunları yeni konu açıp yazıcam ayrıntılı eğer fayda görürsem yazarım ama kür kişiye özel yapılıyor adam herkese yapmıyor kaynımın tanıdıgı biizede ondan yaptı ben yinede malzemeleri yazarım faydası olursa inşallahhhhhh ne duysak yapıyoruz allhım ol desin yeter çabalarımızı görüp bize ödüllerimizi verir inşşş rabbim
adama şaşırdım yahuu :53: bende metformin kullandım 15 kilocuk verdim gerçekten faydalı bir ilaç
ilgin için tşk edrm canım hormonlarıma bakıldı hormonlarn güzel dedi ama adetlerim ilk ergenliğe girdiğimden bu yana düzensiz gün geçtikçe dahada düzensizleşti hiç olmamaya başladı iyi bir doktor bulursam işini biln tedaviye başlycm inş sen kaç yıldan beri istiyosun bebiş allhım isteyen herkese versin inş sağlıklı hayırlı evlatlar çok kötü bir durum birde çevre baskısı oluyor 2 yıllık evvliyim ben yaşımda 22 ama eşimle aramızda yaş farkı var biraz onun için daha çok istiyorum yani biran önce baba olmasını istiyorum eşimn kendisinden küçük kardeşlerinn çocukları var bana söylemiyor ama çok özeniyor istiyor üzülmeyeyimdiye belli etmemeye çalışıyor çok canım sıkılıyor çokkkk 2 yıldır evlilik borcu ödüyoruz şimdide araba kredisi ödemeye başladık bende çalışmıyorum henüz tahsilimi tamamlıyorm maddi sıkıntıdan dolayı 2 yıldır tedaviye başlayamadık başlayalım dedik doktor işini bilmeyen çıktı duydugum her kürü herşeyi yaptım ama profosyenel destek şart tabi çok stres oluyorum bitane güzel doktor buldum aslında ama oda özel muayenehanesi var biraz pahalı napıcam bilmiyorummmmm çıldırıcam stresten hemen ilkgeceden hamile kalanları görünce hayrete düşüyorum bide mağrifet zannedenler var çocouk doğurmasını yani kendi mağrifetleriymiş gibi anlatanlar yokmu sinir oluyorum allahım neolur kucağımızı boş koyup başka bebişlere bakarken gözlerimizden yaş akıtma )): çok fazla mantıgıma yatmasada bu ay yeni bir küre başlaycğım sadece bize özel hazırlanmış eğer fayda görürsem yazarım adam 37 gün sonraaa sonuç alırsın dedi almazsan yüzüme tükürün dedi eğer faydası olursa ayrıntılı yazarım burayaaa adama inanmamın sebebi parayla yapmıyor hatır gönül için yaptı bizede karışımıda kendisi önerdi ben evde hazırladım aktardan alıp aktar falanda değil hoca gibi birisi hrduydugumu yaptım bunuda yapayım ne zararı oolacakk inşşşş boşa çıkmazzzz bugün başlıyoruz .....
bende 2 yıl olacak evleneli canım 1,5 yıldırda bebiş istiyoruz. bence biraz kenarına para ayır tedavide yada doktora kontrole gittiğinde hep lazım olacak. inşallah adamın yaptığı karışımla olur tedaviye hiç gerek kalmaz.baksana acayip iddaalı konuşmuş yüzüme tükürün falan :34: fayda görürsen mutlaka bütün karışımları falan bizede yaz canım :34:

Canım bende pcoydum dr tedaviye başlamak gerek dedi o ay hayıt tohumunu ezip bir bardak suda 5 dk kaynatıp içtim günde iki bardak 15 gün yumurtlamama kadar sonra bıraktım o ay 2 yumurtam gelişti drda şaşırdı ve hamile kaldım sen tedaviden önce bide hayıtı dene

Canım bende pkosluyum, çörek otu, rçın ve bal karıştıyosun, ben göz kararı yapıyorum, 2 yemek kaşığı bal,1 tatlı kaşığı tarçın ve çörek otu karştırıyodun, sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı alıyosun, önemli olan adetin 3 günü başlıyosun, 15 gün devam ediyosun, yumurtlama başladığı güne denk geliyo zaten , umarım anlatabilmişimdir

Ama ben bu arada boş durmadım internetten araştırma yaptım ve mucize hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi ile tanıştım.Hayıt tohumunu sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığına yakın olmak üzere ezdim ve üzerine kaynak su ekleyip 10 dk. ağzı kapalı demlendirip içtim.Testere dişli aslan pençesinide akşam üzeri 1 tutam alıp üzerine kaynak su ekleyip 10 dk. ağzı kapalı demlendirip içtim.Öğle yemeklerinden sonra 1 tane bebe aspirini içtim.Her gün Meryem suresini okudum.Babam benim için 4444 tane salat-ı tefriciye okudu

canım ben 2 ay boyunca hayıt otu kullandım ve hamile kaldım..hayıtı eziyorsun pek ezilmiyor ama ezebildiğin kadar sonra 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı hayıt atıyorsun ve 10 dk. bekletiyorsun günde 2 defa aç karnı olmak üzere içtim ama hiç bırakmadan daha sonra bal tarçın çörek otunu karıştırıp günde 3 defa 1 er kaşık yedim Allaha şükürler olsun bana yaradı darısı başına

41 ayetel kursu ya ŞAFİ ISMI AZAMI ZIKREDELIM MERYEM SURESINI OKUYALIM YUZTANE HACET DUVASI OKUYUP

canım yazdığın şeyler gerçekten güzel bi arkadaşımda prolaktinini hayıtla düşürüyodu biliyosunuz prolaktinde gebe ve adet olmaya engel..ama ben hiç denememiştim.bu arada ben seni bu kadar araştırdığını bilgili olmanı okuyunca evli sanmıştım :1: inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin..şimdiden bilinçli bir anne adayısın ben bunları araştırır öğrenirken 1 yılım boşa gitmişti.. bi adet olayım hormonlara baktırayım ona göre prolaktin için ilaç yerine hayıt içebilirim ..kk'da sayısız insandan hayıttan fayda gördüğünü okudum :34: tşkler paylaşımların için bende pc nin bi kenarına not ediyim bari :34:

adama şaşırdım yahuu :53: bende metformin kullandım 15 kilocuk verdim gerçekten faydalı bir ilaç

bende 2 yıl olacak evleneli canım 1,5 yıldırda bebiş istiyoruz. bence biraz kenarına para ayır tedavide yada doktora kontrole gittiğinde hep lazım olacak. inşallah adamın yaptığı karışımla olur tedaviye hiç gerek kalmaz.baksana acayip iddaalı konuşmuş yüzüme tükürün falan :34: fayda görürsen mutlaka bütün karışımları falan bizede yaz canım :34:

canım yazdığın şeyler gerçekten güzel bi arkadaşımda prolaktinini hayıtla düşürüyodu biliyosunuz prolaktinde gebe ve adet olmaya engel..ama ben hiç denememiştim.bu arada ben seni bu kadar araştırdığını bilgili olmanı okuyunca evli sanmıştım :1: inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin..şimdiden bilinçli bir anne adayısın ben bunları araştırır öğrenirken 1 yılım boşa gitmişti.. bi adet olayım hormonlara baktırayım ona göre prolaktin için ilaç yerine hayıt içebilirim ..kk'da sayısız insandan hayıttan fayda gördüğünü okudum :34: tşkler paylaşımların için bende pc nin bi kenarına not ediyim bari :34:

inş fayda görürüm sizlerede yazarım canım bukonuyla ilgili başlık açtım ordan paylaşırım 40 gün sonra burayada yazarımmmmmm evet bende iddaısına inanarak bu yola çıktım hadi hayırlısııııı bakalım

:) Rabbim hepimizin gönülüne göre versin kuzum insallah kısa zamanda evlenirim insallah:)kayıt et canım tabi Allah hiçbişeyi bosa yaratmamıs ibrahimsaracoglu öyle güzel anlatyoki kan degerlerine baktır kuzum bi ona göre yaptırt beim prolaktin 20 cıktı ama lh ucyo :) kız bi ayda 4 doktora gittiğim oldu ama iyki gitmişim hipotroidim cıktı ilaç kullanyom ben pesine düsmezsem doktorlar basından savyo ama son gittiğim doktoru sevdim bilgili buldum troid için dahiliyeye git dedi aspirin içyom simdi tsh düstü.19 na gidicem dahiliyeye kontrole ozamanda insülin direncine baktırıcam kızlar bide bir site var tavsiye ederim doktorlara online soru sorabilyonuz doktorumonline adında

canım hayıtıda yap ilacınıda iç ben hem ilaçlarımı içyom hem sogan kürü yapyom simdi ilacını bırakma

kızlar benm prolaktnm normal seviyede hayıt suyu içmeyeyimmi ozaman ben sogan kürünü yapcamda

:) Rabbim hepimizin gönülüne göre versin kuzum insallah kısa zamanda evlenirim insallah:)kayıt et canım tabi Allah hiçbişeyi bosa yaratmamıs ibrahimsaracoglu öyle güzel anlatyoki kan degerlerine baktır kuzum bi ona göre yaptırt beim prolaktin 20 cıktı ama lh ucyo :) kız bi ayda 4 doktora gittiğim oldu ama iyki gitmişim hipotroidim cıktı ilaç kullanyom ben pesine düsmezsem doktorlar basından savyo ama son gittiğim doktoru sevdim bilgili buldum troid için dahiliyeye git dedi aspirin içyom simdi tsh düstü.19 na gidicem dahiliyeye kontrole ozamanda insülin direncine baktırıcam kızlar bide bir site var tavsiye ederim doktorlara online soru sorabilyonuz doktorumonline adında
canım gerçekten tebrik ederim seni..sende kendi araştırmacı ruhumu görüyorum.ilk pko olduğumu öğrenince deli gibi araştırıyorum doktor doktor geziyodum bende :1: Rabbim senin bu mücadelene evlenince çok bekletmez mucizeni sana verir.. :34:
canım hayıtıda yap ilacınıda iç ben hem ilaçlarımı içyom hem sogan kürü yapyom simdi ilacını bırakma
canım hayıtı bi adet olayım hormon testi yaptırayım prolaktinim yüksekse yapıp içicem..
kızlar benm prolaktnm normal seviyede hayıt suyu içmeyeyimmi ozaman ben sogan kürünü yapcamda

canım normalse gerek yok bence..soğan kürü ben denedim ama çok pis kokuyordu içemedim :52::52:

Back
X