Bu saatte ramazan ramazan ne alaka ayıp diyeceksiniz napacagimi bilmiyorum evliyim henüz 1 yaşında çocuğum var ve 2.ye kesinlikle hazir değilim , ve korumasız birlikteliğimiz oldu hamile olmak istemiyorum yani ne yapabilirim acil ertesi gün hapi diye bişey duydum nette ise yarar mi
Bu saatte ramazan ramazan ne alaka ayıp diyeceksiniz napacagimi bilmiyorum evliyim henüz 1 yaşında çocuğum var ve 2.ye kesinlikle hazir değilim , ve korumasız birlikteliğimiz oldu hamile olmak istemiyorum yani ne yapabilirim acil ertesi gün hapi diye bişey duydum nette ise yarar mi
Canim adı ELLA.iliskiden 5 güne kadar yaziyor prospektuste ama sen erken iç.Reçeteye gerek yok..Nöbetci eczaneye de..Sabah mesai saatlerinde alip içebilirsin.Tek tablettir.
Tek seferlik 52 saat diye hatırladım ama tabiki reçetesinde yazıyordur yanlış hatırlamış olabilirim. Ella ertesi gün hapı zaten reçetesiz bir ilaç biraz pahalı 35 liraya almıştım ben en son. Yani bugün ilişki yaşandıysa yarında içseniz olur tabi çok da gevşek davranmayın. Sonrası için koruyuculugu yok içtikten öncesi için koruyuculugu var.
ne kadar çabuk içersen o kadar etkili o ilaç, ella var şu an piyasada norlevo falan kalktı herhalde. 3 gün içerisinde içmek gerekiyor ama 3. güne doğru koruyuculuğu iyice düşüyor. onun için hemen alıp için. ne kadar çabuk içerseniz o kadar etkili