Lütfen yardım

Gzmykln

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
9
0
1
Daha 18ime yeni girdim ve nişanlıyım anlatacağım konuyla ilgili gereksiz yorumlarını kendinize saklarsanız sevinirim. Nişanlımla birlikte oluyoruz ve korunmasız. Birlikte olduktan 1 hafta sonra test yapıyorum sonuç hep negatif. Daha 18imi doldurmadığım için hastanede kan testi yaptıramıyorum. Bu konu da ne yapabilirim ? Sürekli regl dönemimde ve ilişkiye girdikten sonra kasık ağrım oluyor ve aynı zamanda sağ bacağım uyuşuyor. Bir gün acile gittiğimde bir doktora sorduğumda kadın doğuma git kist olabilir demişti. Ne yapıcağımı şaşırdım

İnternetten baktığım kadarıyla 1 hafta sonra yapın yazıyo zeki insan ne yapcağımı bana sen öğretmiceksin insan gibi soru soruyorum insan gibi yanıt ver

Korkmuyorum ama sadece daha erken şuan istemiyorum

İnternetten baktığım kadarıyla 1 hafta sonra yapın yazıyo zeki insan ne yapcağımı bana sen öğretmiceksin insan gibi soru soruyorum insan gibi yanıt ver

Valla komiksin ya.
Biz boşuna adet gecikmesini beklemişiz ozaman heyecanla.
Banada öğretsene o derin bilgilerinden faydalanmak isterim 1 çocuk annesi olarak :) kanda bile bhcg 10 gün sonra artışa geçer senin idrar iyiymiş 1 haftada sonuç veriyorsa...

Adetim 4 gün geçiktikten sonrada yaptım test negatif zaten sonrada adetim geldi

Daha 18ime yeni girdim ve nişanlıyım anlatacağım konuyla ilgili gereksiz yorumlarını kendinize saklarsanız sevinirim. Nişanlımla birlikte oluyoruz ve korunmasız. Birlikte olduktan 1 hafta sonra test yapıyorum sonuç hep negatif. Daha 18imi doldurmadığım için hastanede kan testi yaptıramıyorum. Bu konu da ne yapabilirim ? Sürekli regl dönemimde ve ilişkiye girdikten sonra kasık ağrım oluyor ve aynı zamanda sağ bacağım uyuşuyor. Bir gün acile gittiğimde bir doktora sorduğumda kadın doğuma git kist olabilir demişti. Ne yapıcağımı şaşırdım

Mune Mune bu çocuğa cinsel istismarda bulunan nişanlısını şikayet edebiliyormuyuz?
ıp adresinden ?

Sen iyimisin hem reşit değilsin hem de her ay test yapıyorsun konu fake gibi geliyor ama

1 hafta sonra idrarda çıkmaz kanda cikar yaklasik 17-20 gun sonra idrarda cikiyo uc hamileligimde de 4 gun gecikmem olunca cikti testte hatta kizima hamileyken 2 gun gecikince yaptim cikmadi 4. gun test pozitifti ama tabi her kadin farkli. Ek olarak hamilelik belirtileri yalanci olabilir ven bi defa 8 gun gecikip bariz hamilelik belirtisi yasadim ama degildim, bir cok kadin da yasar yalanci belirtiyi onlara aldanma yani. Bu arada abla tavsiyesidir nisanlida olsan gebelik evlilik sebebi olmasin yani ilerde çocuk icin evlendik demeyin bir diğer secenek kurtaj ki inan bana yasamak istemezsin ben dusuk sonrasi kurtajimi bile unutamiyorum evladinin canina kiymak uzer insani, bir cok korunma yontemi var erkekler pek yanasmaz sen israr et ve kesinlikle korun

1 hafta sonra idrarda çıkmaz kanda cikar yaklasik 17-20 gun sonra idrarda cikiyo uc hamileligimde de 4 gun gecikmem olunca cikti testte hatta kizima hamileyken 2 gun gecikince yaptim cikmadi 4. gun test pozitifti ama tabi her kadin farkli. Ek olarak hamilelik belirtileri yalanci olabilir ven bi defa 8 gun gecikip bariz hamilelik belirtisi yasadim ama degildim, bir cok kadin da yasar yalanci belirtiyi onlara aldanma yani. Bu arada abla tavsiyesidir nisanlida olsan gebelik evlilik sebebi olmasin yani ilerde çocuk icin evlendik demeyin bir diğer secenek kurtaj ki inan bana yasamak istemezsin ben dusuk sonrasi kurtajimi bile unutamiyorum evladinin canina kiymak uzer insani, bir cok korunma yontemi var erkekler pek yanasmaz sen israr et ve kesinlikle korun
Çok güzel yazmıssınjz ama bence yazdıklarınıza değecek biri değil fake gibi.

Peki bu konu seni ne kadar alakadar edebiliyo benim ailemin rızası varken seneye düğün düşünüyoruz zaten sen ne hakla karışıyosun benim hayatıma

Çok güzel yazmıssınjz ama bence yazdıklarınıza değecek biri değil fake gibi.
Belli olmaz bunun gibi ne kizcagizlar var ne desen bos yapmaya devam edecek onun bedeni onun karari yapacak bi sey yok en azindan tedbir alsinlar.

Çok teşekkür ederim abla bilgilerin için çok sağol düğünümüz nasipse seneye inşallah evlenmeden bende cocuk istemiyorum zaten

Nisanlin cocuk istismarcisi. Sen de cahilin en onde Gidenisin. Sizin turunuz urememeli. Bu kadar cehalet bir insanin bunyesinde nasil bulunuyor acaba.
Kist var mi yok mu internetten bak ne de olsa test yapmayi sana ulu internet ogretmis.
Ailenin sevistiginizden haberi varsa onlarda istismara goz yumuyorlar yazik. Topluca cahil topluca kirli topluca sapkinsiniz.

Back
X