Lütfen yardım

Peki bu konu seni ne kadar alakadar edebiliyo benim ailemin rızası varken seneye düğün düşünüyoruz zaten sen ne hakla karışıyosun benim hayatıma

Düşün düşün geç bile kaldın. Sakın haa okuyup meslek sahibi olma kendi ayakların üzerinde durma hemen çocuk da yap yaşın geçmiş peşinden atlı kovalıyo çünkü.

Daha kendi çocuk bir de çocuk için test yapıyor allahım sen akıl fikir ver.

Çok teşekkür ederim abla bilgilerin için çok sağol düğünümüz nasipse seneye inşallah evlenmeden bende cocuk istemiyorum zaten
Bak regliyken hamile kalanlar var daha komigi benim reglilerim duzenlidir gunu sasmaz ama yumurtlama gunumde istanbulda bile degildim erken dollenme olmus suan hamileyim sürpriz bizim icin. Velhasil kesinlikle korunmak zorundasin.

Arkadaslarla bi iki dalga geçelim dedik bazıları da hemen yuttu ne insanlar var ya sbaah sabah güldürdünüz

Daha 18ime yeni girdim ve nişanlıyım anlatacağım konuyla ilgili gereksiz yorumlarını kendinize saklarsanız sevinirim. Nişanlımla birlikte oluyoruz ve korunmasız. Birlikte olduktan 1 hafta sonra test yapıyorum sonuç hep negatif. Daha 18imi doldurmadığım için hastanede kan testi yaptıramıyorum. Bu konu da ne yapabilirim ? Sürekli regl dönemimde ve ilişkiye girdikten sonra kasık ağrım oluyor ve aynı zamanda sağ bacağım uyuşuyor. Bir gün acile gittiğimde bir doktora sorduğumda kadın doğuma git kist olabilir demişti. Ne yapıcağımı şaşırdım
Keşke bu stresi yaşamak yerine korunsanız en azından günlük hap alsan iyi olur. Bu belirtiler kist olabilir zaten çoğu kistin tadavisi günlük hapla yapılıyor dr gitmende fayda var

Teşekkür ederim bilgi için ama konu tamamen uydurma arkadasım burda uzun zamandır üye beni de yeni üye yaptı burda üye olan herkes atarlı olduğu için eğlenmek İstediler

Arkadaslarla bi iki dalga geçelim dedik bazıları da hemen yuttu ne insanlar var ya sbaah sabah güldürdünüz
Kendinle dalga gectin bizde sabah sabah iyi güldük haline, ne kadar boş insansın insanları kandırınca ne geçti eline hamilemi kaldın yoksa hklnvgdctegj....

Bu sitede bidaha işin olmaz inşaallah.

Eğlence amaçlı yaptık diyoruz sen yorumları okumuyosun galiba

Teşekkür ederim bilgi için ama konu tamamen uydurma arkadasım burda uzun zamandır üye beni de yeni üye yaptı burda üye olan herkes atarlı olduğu için eğlenmek İstediler

Kisa kestiniz, hayirdir? IP adresi falan korkuttu galiba. :)

Peki bu konu seni ne kadar alakadar edebiliyo benim ailemin rızası varken seneye düğün düşünüyoruz zaten sen ne hakla karışıyosun benim hayatıma
Ailende sende iyi ... yiyorsunuz aferin.
Bir kadının hayatı el birliğiyle anca bu kadar güzel mahvedilebilir.
Korunmuyoruz,hamilelik , test gibi kelimeleri sarfettiğine göre korunmayı Gayette biliyorsunuz.

30 una geldiğinde belki daha erken kendinden ve hayatından nefret etmemek için şu kadar kadın ne diyor diye bi oku çemkirmek yerine.

Kızlarım var kınamıyorum Allah yukarda, ama senin aklını başına alman lazım.

He ayrıca, sen konuyu açarken bize sormadıysan bizde yorum yaparken sana sormak zorunda değiliz.

Günlerdir okuduğumuz haberlerin üstüne mi böyle bi konu açasınız geldi.

@Mune bu çocuğa cinsel istismarda bulunan nişanlısını şikayet edebiliyormuyuz?
ıp adresinden ?

Nisanlin cocuk istismarcisi. Sen de cahilin en onde Gidenisin. Sizin turunuz urememeli. Bu kadar cehalet bir insanin bunyesinde nasil bulunuyor acaba.
Kist var mi yok mu internetten bak ne de olsa test yapmayi sana ulu internet ogretmis.
Ailenin sevistiginizden haberi varsa onlarda istismara goz yumuyorlar yazik. Topluca cahil topluca kirli topluca sapkinsiniz.

Tam da bu mesajlardan sonra...
Allah Allah...
Neyse şikayetten sonra ortaya çıkar herşey.

Cehalet iste. Internet kullanmayi bile bilmiyor. Eglence amacli yapacak zekayi nereden buldun acaba. Internetten mi? Yas kac 13 mu?

Işin ciddiyetinin farkında değilsin sanırım böyle giderse ansızın hamile kaldım ne yapmalıyım diye konu açma da.

Ilişkiden bi hafta sonra idrar testinde gebelik belli olmaz adet olmazsan 1 hafta sonra test yap o zaman anlarsın.

Ikincisi nişanlına söyle korunma yöntemlerini araştırsın...

Bu cahillikle daha çok eğlenirken.seninlede eglenirler. Ne tuhaf çocuklar olmaya başladı.bu dünyada anlam veremiyorum.sonra sonları malum rabbim yardım etsin.

Back
X