lütfen yardım !!!

imuneks87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
2
0
1
Merhaba arkadaşlar benim sizlerle paylaşmak istediğim bir durum var kimseyle paylaşamadığım için üye oldum sırf bu yüzden ..Ben 2 buçuk yıllık evliyim bir buçuk yaşında kızım var. Benim ailem ne büyüden ne muskadan ne kurşundan anlamazdı ben de bilmezdim böyle şeyler. Eczacı teknisyeniydim bir gün arkadaşımın aracılığıyla görücü usulü biriyle görüştüm ve ailesi 2 gün sonra bize geldi sadece kadınlar onlar gelmeden önce temizlik yaptık normalde benim odama annem babam girmez o gün namaz kılmak için odama kayınvalidem girdi ve bir de görümcem çocuğunun altını değiştirmek için çok net hatırlıyorum..Herkes gittikten sonra gece yatacakken yatak örtüsünü kaldırdığımda altında bir kurşun buldum dökülmüş kurşun şok oldum anlam veremedim annem babama sordum onlar da şaşırdı at hemen onu dediler ben de görümcemi arayıp sordum sizden mi düştü diye hayır biz bilmeyiz öyle şeyler dediler ben denize attım bunu şu an evliyim ve öğrendim ki kayınvalidem eskiden beri kurşun dökermiş hatta görümcelerim halaları hepsi dökmeyi bilirmiş ben şok oldum zamanında 4 ay içinde tanışıp nişanlanıp evlendim arkadaşlarım sülalem hepsi şok oldu eşimle sürekli tartışıyoruz evlendiğimizden beri hatta hamileliğim kabus gibiydi cinsel anlamda sıkıntıları var geceleri sürekli kabus görüyor yalnız kalamıyor bir odada tek başına uyuyamıyor ben size yıllar önce fotosunu çektiğim kurşunun fotosunu atmak istiyorum içim çok bunaldı kimseye bir şey diyemiyorum ..

Eklentiler

• 1426929903822.webp
    1426929903822.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 164
Mune Mune

Üye olduğunuz forumun kurallarını okusanız keşke. Böyle konular açmak yasak.

Back
X