- Konu Sahibi ebrarrarba
-
boşanıyoruz.karar aldık daha doğrusu eşimin babası git dilekçeni ver boşan demiş eşimde ailesini kaybetmeyi göze alamamış açıp söledi bana.ne hayallerle yuva kurmuştum oysa evcilik oyunu oldu daha 3 ay olmadı ve bitti
boşanıyoruz.karar aldık daha doğrusu eşimin babası git dilekçeni ver boşan demiş eşimde ailesini kaybetmeyi göze alamamış açıp söledi bana.ne hayallerle yuva kurmuştum oysa evcilik oyunu oldu daha 3 ay olmadı ve bitti
onun ailesi niye bişeyleri düzeltmeyi oğullarını içkiden vazgeçirmeyi düşünmek yerine hemen boşan diyolar ben anlamadım doğrusu:1no2: burda madur olan sensin sen boşanmak istesen bile onun ailesinin sana kızım yapma etme düzeltirirz demesilazım acaba eşin seni eve döndürmek için uyduruyomu bunu bilmiyorumkismilesen görüşüyomusun onun ailesiyle
babasında biraz inat var eşim ilk ailemle kavga ettiği zaman (içkiliyken)babası gldi orta yolu bulmaya çalıştı ama oğluna bidaha yaprsan gitmem demiş yine yaptı şimdi babası gelmiyor gitmem demiş sende git dilekçeni ver boşan demiş.şuanda eşim içmiyor 1-2 haftadır gözlem altında.pişman olmuş ama ben yinede korkuyorumeyvahedigeldismile
boşanmak ayrı dert boşanmamak ayrı.aslında gerçeklri görüyorum gördüğüm halde neden duruyorum hala bilmiyorum.bu kararsızlık beni mahvediyor.şuan telefonda konuşuyorum sevimiştim evi taşıyacak değiştirecek diye sonunda bir kerecikte olsa dediğimi yapıyor demiştim ama ondanda vazgeçti sonunda değiştirmiyor çok sıkışırmış bilezikleri bozdurmak zorunda kalırmış.gel babamla konuş o zaman özür dile diyorum onada yok diyor en iyisi telefonuda kapayayım haber vermeden artık konuşmayayım diyorum sizcede görüşmemelimiyim?
Bende bir alkolik eşiyim. Eşim şiddet uygulamaz ama her akşam içer.
Deneyimli biri olarak sana tavsiyem şudur: Bir alkolik tedavi bile olsa tek yudumda tekrar alkole başlar ve başladımıda devamını getirir.
Ondan kurtulmanın tek yolu (madem çocuk falan yok) boşanmak ve arkanıza bile dönüp bakmadan uzaklaşmaktır.
İnanın yıllar ilerledikçe daha çok üzülecek, daha çok başınızı taşlara vuracaksınız. Bir abla olarak tavsiyem budur.
Sevgiyi, aşmı maşkı boşverin. Aşkla karın doymuyor, huzur olmuyor.
Kendinize saygınız varsa lütfen beni dinleyin ve asla üzülmeyin, bir anne olarak bende kızımın eşinin alkolik olduğunu öğrensem asla bırakmam.
Haaa bu arada verdiği sözlere asla inanmayın, bir alkolik her yalanı rahatlıkla söyleyebilir. İnanın ileride içmek için milyonlarca bahaneyi yüzü bile kızarmadan önünüze seriverir.
Boşanın, boşanın, boşanın. Başka yolu yok. Yoksa hayatınız zehir olur.
mrb arkadaşlar.kafam okadar karışıkki sizlerin fikirlerini almak istedim.fikirlerinizi benden esirgemeyeceğinizi umarak teşekkür ediyorum.
ben 3 aylık evliyim ve eşim alkol alıyor.hergün olmasa bile haftanın 3-4 günü içiyor.içtiği zaman değişiyor bambaşka biri oluyor saldırganlaşıyor bende ondan korkuyorum yanına yaklaşmak istemiyorum bazen lafla saldırıyorum ama sonuçları ağır oluyor.bana bikaç kez şiddet uyguladı yetmedi ailemle kavga etti ailem beni yanına aldı sonra eşim pişman oldu araya ailesini soktu yeminler etti ben 1 hata sonra evime döndüm.ardından eşim yine içmeye başladı beni hayal kırıklığına uğrattı.bu seferde babam dövdü eşimi ve beni tekrar aldılar bende alkol tedavisi olmasını önerdim ama alkolik deilim dedi şimdi yine yeminler ediyor pişman olduğunu sölüyor ben ne yapmalıyım bilmiyorum boşanmak istemiyorum boşanırsam hayatımı tekrar düzene koyamamaktan korkuyorum.tanıdıklar 4-5 ay eve dönme diyolar o zamanda evliliğin hiç bi anlamı kalmazki sizcede 4-5 ay dönmemelimiyim?allah kimsenin başına vermesin siz olsanız ne yapardınız?:sinifsinif::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?