Doğuma Hazırlık lütfen yardım:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

öykü mü deniz mi?

• Öykü

OY: 7 50,0%
  • Deniz

OY: 7 50,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

bihterclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
45
0
86
45
İstanbul
Kızlar biliyorum çok soran olmuş ama, ben de kızıma isim konusunda tereddütteyim hala. Üstelik doğumuma sadece 2 hafta kaldı. Öykü ve Deniz arasında gidip geliyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfennnn:emir_bebek:

ben deniz adını çok severim.
ilerde benimde kızım olursa adını deniz, hürrem veya kardelen koymak istiyorum.:31:

Ben de 39+1 oldum cnm,daha dun karar verdık gıbı ısmıne sımdı ıkı ısımmı yoksa tek ısımmı dıye dusunuyoruz :) :6: Benım begendıgım ısımler sunlardı :
Defne - Asya - Beren - Fulya - Zeynep - Mina
Biz Asya Beren,Fulya Beren ya da Beren koyacagız. Bugun ınsallah kesınlesecek. Hayırlı dogumlar canım

ben amcamın kızının adını öykü koyun demiştim öykü koydular çok tatlı bi isim teyzemin oğlunun kızınıda beren koydular bi akrabam da asya koydu eşimin yengesinin oğlunun kzınıda ecrin koydular hepsi güzel isim bunların ben beste isminide çok begeniyorum

Ay doktor 3 aralığa gün verdi. Sabah 11'de sezaryene giriyorum kısmetse. Doğumdan çıkınca karar vericem galiba artık:)) Öykü ağır basıyo sanki. Soyadıyla da daha uyumlu oluyo. "Öztürk" Neyse artık cumaya kaldı son karar:)

Back
X