Arkadaşlar merhaba...nisan 7 hayırlısıyla düğünüm var....şimdi mobilyalara bakıyoruz ama hiç içime sinen bir mobilya bulamadım. Aslında buldum ama çok pahalı. Istediğim tarz country otantik.ama malesef bütçeyi aşıyoruz bu tarz uygun fiyata nerden bulabilirim????
cnm bütçen ne kadar bilmiyorum ama böyle bişeyi 5 binden aşşağı alman imkansız..aylardır bu işlerle uğraşıyorum saçma sapan modeller bile 3 binden başlıyo.
Canım gule gule kullan.cok guzel.aslında bu tarza yakın ama lake oluyo orjınalı sanırım.ya da agacda olabılır bılMıyorum..nerde var bu serı uretım yapan atolyeler ben ıst da oturuyorum..
ben izmirde oturuyorum canım burda bi semt (karabağlar) sanayi gibi marangozlar üretim yapan atölyeler hep bir arada istanbulda bilemiyorum tabi ıkeada istediğin tarz var ama ıkea bayağı pahalı yani bize öyle geliyor en azından canım kolay gelsin inş. istediğini en kısa zamanda ucuza bulursun evlenmek zor valla :)
ben izmirde oturuyorum canım burda bi semt (karabağlar) sanayi gibi marangozlar üretim yapan atölyeler hep bir arada istanbulda bilemiyorum tabi ıkeada istediğin tarz var ama ıkea bayağı pahalı yani bize öyle geliyor en azından canım kolay gelsin inş. istediğini en kısa zamanda ucuza bulursun evlenmek zor valla :)