evet, mesela bizim okulda ortalama düşükse yeni ders alamıyorsun ilkini versen bile, ilkini veremediysen ikincisini alamıyorsun zaten, bunlar da yetmiyormuş gibi sadece 1 ve 2 olarak değil daha sonraki senelerin derslerini de bağlıyor dersler, kaldın mı kurtarması zor oluyor. ama istanbulun uygulaması böyle değilmiş demek. ne imrendim arkadaş
Doğrudur ya.Değişiyor okul okul tabi uygulamalar felan.Bizde böyle ama işte yine de çıkamadık işin içinden.Fazlasıyla zorluyor bölüm üniversite beni.İnşallah dört yılda başarılı şekilde bitirebilirim.
Doğru genelde öyle oluyor bizim başlamadı daha ama :) Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah telafi ederim geriye kalan yılları güzelce geçer bitirebilirim uZatmadan.
Sanırım bölümün kaldığın dersler vs. durumu etkiler. İStanbul üniversitesindesin diye hatırlıyorum, danışman hocanla yazışarak 1-2 gün içinde kesin cevaba ulaşabilirsin.
Sanırım bölümün kaldığın dersler vs. durumu etkiler. İStanbul üniversitesindesin diye hatırlıyorum, danışman hocanla yazışarak 1-2 gün içinde kesin cevaba ulaşabilirsin.