Lütfen yardım

aklın yolu bir işte ama hiçbir şekilde de buna değinilmemiş ona şaşırdım ben, ne konu sahibi ne de o gün yorum yapanlar. konu sahibinin erkek arkadaşı sanki kadınlara olan hırsını ondan çıkarmış özellikle o gün. sevgilimle yakınlaştığım bi anda durup dururken bana tekme tokat giriştiğini düşünüyorum da aklım almıyo. bu konuda akıl danışacak pek bi sey de yok, benim başıma boyle bir sey gelse bu çok sıradışı bir şey olduğu için paylaşırım, gerekeni zaten yapmışımdır. gider şikayetçi olursun hiçbir sey yapmak istemiyorsan da hiçbir sey yapmazsın, çünkü öyle biri hayatında yoktur artık her iki durumda da. detayları da merak ettim nasıl bir ortamda dövdü hiç mi tepki vermemiş konu sahibi?
evet aynı seyi düşündük tam d akadınlar gününde ilginç bir şekilde dövülmüş arkadaş sevilirken dövülmüş .

kızıracak bişey yapmadım demişsin istersen küfret yınede sana şiddet uygulayamaz önce bunu kabul et

erkekler dövduklerı kadına asla saygı duymaz sevgıolayna zaten girmıyorum bıle heleki bu kadın şiddeti kabullenır ses çıkarmaz
karşılık vermezzse (karşılık vermek küsmek telefonlarına bakamamk tlfnu açarsanda ağlamak falan değil)
karşılık dırek o sana vuruyormu sen daha güçlü vuracaksın sonuçta erkeğin gücüyle kadınınki kıyaslanamaz
dövmekten hoşlanan erkek anca bu şekilde alır cavabını

bırde sana tavsıyem korkmadan ve morlukların geçmeden git darp roporu al elınde bulunsun

ayrılmak isteyınce daha kötü şeyler yapabılır sonra pişman olursun

kendıne bıraz saygın ve sevgın varsa o adamla bırdaha asla görüşmezsın

hic normal değil yakınlastığınz an bunu yapması cidden psikopat olmalı kesinlkle annene anlat ve uzak dur bu adamdan

Allah'in manyagi... Iste bu yuzden 32 yasindaki erkekler 22 yasindaki kizlarla birlikte oluyor. Cabuk kandiririm, istedigimi yaparim. Kendi yasitlarinizla olunuz. 26 yi gecmesin mumkunse. 32 yasindaki bir sado manyakla isiniz olmasin.

Kızdırıcak birşey yapmanıza gerek yok ki, bana fantazisi buymuş gibi geldi açıkçası okuyunca. Bu açıdan evlilik öncesi biraz yakınlaşmanız iyi olmuş aslında, birbirinize uygun beklentileriniz olmadığını anlamışsınız cinsellikten.

bu nedir ya :) Yol yakınken dön derim.Uzatmaya hiç gerek yok.Özür dileyecek ve bir daha yapmayacak sanıyorsan da çok yanıldığını söylemek isterim.

canım gecmiş olsun ,yakınlastık demıssın bazı erkekler sert ılıskıden yakınlasmadan hoşlanıyorlar ,eger yakınlastıgınız anda olduysa bu sıddet sebebsız yere bundan dolayı

Allah'in manyagi... Iste bu yuzden 32 yasindaki erkekler 22 yasindaki kizlarla birlikte oluyor. Cabuk kandiririm, istedigimi yaparim. Kendi yasitlarinizla olunuz. 26 yi gecmesin mumkunse. 32 yasindaki bir sado manyakla isiniz olmasin.

arkada$im bunun ya$la ne ilgisi var
manyak her ya$da manyakdir , 26 dan kuçukler bu hareketi yapmaz diyebilirmiyizki

biz e$imle sevgiliyken ben 22 o 32 ydi
$imdide ben 28 o 38
bi manyakliginida gormedim $ukur 6 senedir Alalh da gostermesin
bu konunun erkegin ya$iyla hiç bi alakasi yok bence ..

Yazamadım kusura bakmayın ama hepsini okudum yazdıklarınızın. İş çıkışı annemi çağırdım , onunla birlikte çıktım işten. Gelmiş arabanın içinde bekliyordu.Hiç yüzüne bakmadım.
Telefonumu açmıyorum bana ulaşamasın diye ,haftasonu evden çıkmadım. Mail atmış , özürler vs. Tehdit de etmiş. Sen benim karımsın ayrılamazsın vs.
O kadar şaşkınım ki, nasıl böyle birşey olur. O kadar iyi davranan adam nasıl böyle birşey yapar. Nasıl gizlemiş kendini bu zamana kadar.
:43:

Yazamadım kusura bakmayın ama hepsini okudum yazdıklarınızın. İş çıkışı annemi çağırdım , onunla birlikte çıktım işten. Gelmiş arabanın içinde bekliyordu.Hiç yüzüne bakmadım.
Telefonumu açmıyorum bana ulaşamasın diye ,haftasonu evden çıkmadım. Mail atmış , özürler vs. Tehdit de etmiş. Sen benim karımsın ayrılamazsın vs.
O kadar şaşkınım ki, nasıl böyle birşey olur. O kadar iyi davranan adam nasıl böyle birşey yapar. Nasıl gizlemiş kendini bu zamana kadar.
:43:

sen benim karımsın derken??

canım bu adamla bir şeyler yaşadın da onunla mı tehdit ediyor seni? annene anlatmadın mı olanları?

bak ben korktum bu adamdan,lütfen şikayet et..o tehdit msjlarını göster.

manyağın önde gideni bu ya,herşeyi yapabilir!

Onu kızdıracak bişey yapmadım...

Ne yani onu kızdıracak bişey yapınca dayağı hak etmiş mi oluyorsun?

Ben senin yerinde olsam ailemin erkek arkadaşımdan haberi varsa gidip darp raporu alırım, eğer ailemin haberi yoksa ve haberdar olmalarınıda istemiyorsam arkama dönüp bakmadan kaçarım.

sen benim karımsın derken??

canım bu adamla bir şeyler yaşadın da onunla mı tehdit ediyor seni? annene anlatmadın mı olanları?

bak ben korktum bu adamdan,lütfen şikayet et..o tehdit msjlarını göster.

manyağın önde gideni bu ya,herşeyi yapabilir!

Bişeyler yaşadık ama onları da tehditle yaptırdı, aldatırım yoksa falan dedi. Ben kör müydüm aptal mıydım bilmiyorum ki :( Hayatımı mahvetti :43:

Bişeyler yaşadık ama onları da tehditle yaptırdı, aldatırım yoksa falan dedi. Ben kör müydüm aptal mıydım bilmiyorum ki :( Hayatımı mahvetti :43:

:53::53:

adam tehditle sana cinsel şeyler mi yaşattı? ve sen ayrılmak için dayak yiyene kadar bekledin öyle mi?

Allah aşkına seni aldatması istemediğin şeylere zorlamasından daha mı kötüydü?

yemin ederim kanım dondu şu anda..

İşte buna deli oluyorum! Ne tehdidi ya! Boğazına bıcak mı dayadı, aldatırsa aldatsın defolsun gitsin, ya istemediğin seyleri yaşamayacaksın ya da arkasında duracaksın, hayat bu kadar basit!

Yaşamadan nasıl birşey olduğunu bilemiyorsunuz, siz de haklısınız ama onu tanısanız , insanlara istediğini yaptırıyor. Bir şekilde yolunu buluyor

Yaşamadan nasıl birşey olduğunu bilemiyorsunuz, siz de haklısınız ama onu tanısanız , insanlara istediğini yaptırıyor. Bir şekilde yolunu buluyor

yaşamadan elbette bilemeyiz ama napıyor,hipnoz mu ediyor?

büyücü mü bu adam?

ben seni anlayamadım canım,gerçekten empati yapayım diyorum ama yok olmuyor..

ayrıca hala şikayet ya da ailene anlatma konusunda bir adım atmamışsın.sen susmuşsun adam istediğini yapmış ve hala susuyorsun..

Nasıl buluyor yolunu? Ayrılırsan ne yapacak? 2 gündür ne yapabildi? Allah aşkına kendinizi kandırıyorsunuz da bizi bari kandırmayın.

Hatalı olduğumu biliyorum şu an ve ondan kurtulmaya çalışıyorum. Geçmiş zaten geçti, dersimi aldım.

Merhaba Arkadaşlar,
Dün erkek arkadaşımla buluştuk uzun zamandır görüşememiştik biraz yakınlaşma oldu. Sonra bana birden şiddet göstermeye başladı. Boğazımı sıktı boğuluyordum. Tokat attı suratıma gözüme vurdu. Ben bişey yapamadım. Uzun bi süre nefes alamadığım için sanırım bağıramadım da :(
Sonra ben çok kötü ağlayınca sarılmaya başladı özür diledi beni eve bıraktı . Eve gittim bütün vücudum morluklar içinde. Annem farketmesin diye hemen yattım. Telefonlarını açmadım özür mesajları atmış cvp vermedim.
Neden böyle yaptı bilmiyorum.Neden bir insan sevdiğini durup dururken bu kadar döver?O kadar kötüyüm ki. Ne olur bana akıl verin. Çok uzun yazamıyorum işteyim. Çok teşekkürler şimdiden.

ruh hastası ya... darp raporu al git şikayet et delimisin sen bu çockla görüşmeyi felan düşünmüosundur umarım

Back
X