Lütfen yardım

Darp raporu alırsam olay büyür diye korkuyorum. Çok büyük bir yerde yaşamıyorum.
Ona karşılık veremedim, benden oldukça büyük fiziksel olarak. Ellerimi tuttu. Yapamadım bişey inanın böyle bişeyi yaşamadan önce asla karşılıksız kalabileceğimi düşünmezdim. :( Anneme söylemeli miyim?

bu adamın farklı cinsel istekleri olabiilr hatta cinsellikte şiddeti seviyor olabilir..

ben olsam anneme söylerdim..ayrılmayı düşünüyorsun değil mi? hatta şu anda buraya bu konuyu açmadan önce ilişkini bitirmiş olman lazım zaten.

Darp raporu alırsam olay büyür diye korkuyorum. Çok büyük bir yerde yaşamıyorum.
Ona karşılık veremedim, benden oldukça büyük fiziksel olarak. Ellerimi tuttu. Yapamadım bişey inanın böyle bişeyi yaşamadan önce asla karşılıksız kalabileceğimi düşünmezdim. :( Anneme söylemeli miyim?

senin utanacak ya da korkacak birşeyin yok ki ... bırak olay büyüsün ne olursa olsun. herkes anlar o pisliğin ne mal olduğunu..

göz göre göre yakma başını.:19:

Ben olsam ondan fersah fersah kaçarım, korkarım çünkü
Hiç normal değil, sebebi önemli mi ki ?
Psikopat sanırsam :19:

Olay zaten büyüyeceği kadar büyümüş.. Bence annenle konuş gidip darp raporu alın.. Nasıl bir manyakla berabersin farkında değilsin.. polisler haddini bildirsin!!! Sonra da bir daha muhatap olma!

Millet 20 yıllık eşini şikayet ediyor 2yıllık sevgili nedir ki!! Kim ki o!!! Hadsiz! Pislik!!!

annene soyle ntabiki
polisede git
canini sokakda mi buldun sen bide sorguluyorsun neden diye
in$allah onu çok sveiyorum hikayesine girmeden gerekeni yaparsin
hastaysa tedavini olsun manyak herif,senden uzak Allaha yakin de vekurtul
ha devam diyorsanda senin bilecegin i$,seni oldurse bile haketmi$ olursun bunu ondan uzakla$madigin için ..

Son düzenleme:
arada en fazla 10 yaş olması taraftarıyım bence daha fazlası zarar. ama sizin için 10 yaş çok fazla siz daha 22 yaşında o hayvan 32. düşünceleriniz farklı. bence uzatmadan ayrılın. annem hep derki sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapmaz.

Ondan ayrılacağım ama birkaç kez ayrılık durumu olmuştu beni tehdit etmişti. Öyle bir adam ki yaptığı şeyleri normalmiş gibi gösteriyor hep çok etkiliyor. İş çıkışına gelirse diye de korkuyorum. Dünden beri ellerim titriyor.

canım sen olayın hala şokundasın ve ciddiyetinin farkında değilsin. adam senin boğazını sıkmış bir gıdım daha sıksa ölebilirdin senin canına kastetmiş farkında mısın ? Allah korusun ya ölseydin ? vücudum morluklar içinde diyorsun sence daha ne kadar büyüyebilir olay ? seni öldürmeye teşebbüs etmiş annene söyle gidin şikayet edin adam potansiyel katil olarak ortalarda dolaşıyor farkında mısın ?

Ondan ayrılacağım ama birkaç kez ayrılık durumu olmuştu beni tehdit etmişti. Öyle bir adam ki yaptığı şeyleri normalmiş gibi gösteriyor hep çok etkiliyor. İş çıkışına gelirse diye de korkuyorum. Dünden beri ellerim titriyor.

seni tehdit ettiğini de söyle ve zaman geçirmeden gidip raporunu al morluklar ve el izleri geçmeden onu serbst koymazlar öyle canına kastetmiş

$er.. pislik
baban abin falan yokmu canim .. polise mutlaka git ..
nerden buldun bu psikopati :(

O adamı şikayet etmen lazım tatlım ve annenede kesinlike anlatmalısın!!

Merhaba Arkadaşlar,
Dün erkek arkadaşımla buluştuk uzun zamandır görüşememiştik biraz yakınlaşma oldu. Sonra bana birden şiddet göstermeye başladı. Boğazımı sıktı boğuluyordum. Tokat attı suratıma gözüme vurdu. Ben bişey yapamadım. Uzun bi süre nefes alamadığım için sanırım bağıramadım da :(
Sonra ben çok kötü ağlayınca sarılmaya başladı özür diledi beni eve bıraktı . Eve gittim bütün vücudum morluklar içinde. Annem farketmesin diye hemen yattım. Telefonlarını açmadım özür mesajları atmış cvp vermedim.
Neden böyle yaptı bilmiyorum.Neden bir insan sevdiğini durup dururken bu kadar döver?O kadar kötüyüm ki. Ne olur bana akıl verin. Çok uzun yazamıyorum işteyim. Çok teşekkürler şimdiden.

psikolojik hasta bence erkek arkadaşınız durduk yere ne demek ya bir sebep varken bile bayana el kaldırılmaz..kadına şiddete hayır diye diye bir hal olduk:47:hemen ayrıl derim ben böyle insanla yaşanmaz isterse geçmişin,paylaşımların fazla olsun önemli değil canım sil at onu hayatından:47:

pislik heriffff

alahın cezası mahlukat...
canım o okuz farklı cınsel hazları var anladıgım kadarıyla..
ve sıddetten hoslanıyor..
bar'da fılmını ızledıysen ordakı psıkopatlarla analız edebılırsın..

annene soyle .. raporu almak ıstemıyorsan...
en azından bırının bır bılgısı olsun..
eger cıkısa falan gelırse bekleme gıt tutarsa falan avazın cıktıgı kadar bagır...
ve telefonunu hıc acma gıt kendıne yenı bır hat al hemen acıl !!!!!!

şimdi bunu yapan Allah korusun evlendikten sonra neler yapar.ekranlarda görmüyormuyuz öldürülen bayanları.Sana tavsiyem arkana bile bakmadan ayrıl.

ama şu son yaptığı normal değil..unutma diye tekrarlayalım;seni boğazladı!

lütfen savcılığa git,bu adam tehlikeli..annen yanında mı şu anda? ona anlat bu olanları..

başımıza ne gelirse korktuğumuz çekindiğimiz için gelmiyor mu? bu erkek müsvetteleri de bundan cesaret alıyor zaten.

O adamı şikayet etmen lazım tatlım ve annenede kesinlike anlatmalısın!!

benim başımada geldi canım bekarken hep korktum anneme söylemekten 6 yılımı zehir etti bana tehditler,içip içip kapı önüne gelmeler,zorla arabaya bindirmeye çalışmalar vs vs...ama ne oldu sonunda anneme anlattım gittim karakola şikayette bulundum tutanak tutuldu sonra mahkemem oldu şerefsiz orayada gelmedi ama ne oldu sonunda ondan kurtuldum...hayatını kabusa çevirmesine asla izin verme annenler ilişkin var diye tepki gösterirler diyede korkma....ben çıkmamıştım bile ama zorla görüşmek zorunda bırakıyordu...mahkemeden sonra çarşıda beni görünce bile kaçmıştı pislik:47:

Bu adam resmen bir hayvan !

Cinselligi hayvanlik gibi gorenlerden!

Evlendiginizde seni yataga baglayip tecavuz edebilir,
kirbaclayabilir ,
her sey olabilir !

Halbu ki cinsellik duygu ister, sefkat ister

Resmen bir sadist ve ruh hastasiyla birliktesin

Defet gitsin bu ne ya ?

Sana da cok kizdim
hadi karakola gitmiyorsun. annene neden anlatmiyorsun ?

Boyle davranirsan basin beladan kurtulmaz

Abin kuzenin kimse yok mu, seni bi süre almaya gelsinler
Bu psikopatla korkudan bile olsa nereye kadar devam edebilirsin ki

Şiddetin mazereti olmaz.

Ama açıklaması olur.

Kimi öfkesini kontrol edemez. Kiminde kişilik bozukluğu olur.

Seninkinin durumu çok daha vahim. Psikotik olduğu buradan görülüyor. Yakınlaşma ve sebepsiz şiddet..

Diğer tiplere maruz kalan kadınlar 10km/ saat hızla kaçıyorsa..

Senin 100km/saat le kaçman gerek.

Kimden yardım istemen gerekiyorsa iste. Ailen, polis vs. Amiyane bir ifade olacak ama "havlayan köpek ısırmaz" denir. Karşındaki adam o gruptan değil gibi geldi bana..

Son düzenleme:
sadomazoşist bence o pislik.
acı vermekten seksüel bir haz alan biri..
mümkün olduğu kadar kaçın ve iletişimi tamamen kesin...
rahatsız etmeye devam ederse polise şikayet edin
bazen cinselliği evlilikte yaşayalım diyenler oluyor.o zamanda bunu şansa bırakıyorlar maalesef...
evlen ilk gece bunu yaşa.. .çok daha acı olacaktı...
o yüzden iyide evlenmeden önce bunu yaşamışsınız. ve görmüşsünüz.

Son düzenleme:
Back
X